Εντός του 2020.

Η 343 Industries θα φέρει την υποστήριξη για το cross-play της Halo: The Master Chief Collection αργότερα μέσα στη χρονιά, επιτρέποντας στους παίκτες σε Xbox One και PC να παίζουν μαζί. Επιπλέον, μέσα στο update που θα φέρει την παραπάνω δυνατότητα, θα περιλαμβάνονται τα Server Region Selection options, Input-based Matchmaking και ένας Custom Game Browser σε όλες τις πλατφόρμες διάθεσης της συλλογής.

Για να είναι σίγουρο ότι όλοι οι παίκτες θα παίζουν με ίσους όρους στο πεδίο της μάχης, όσοι παίζουν τον τίτλο σε Xbox One θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν ποντίκι και πληκτρολόγιο. Επίσης, εάν το επιθυμούν, θα μπορούν να βρίσκονται σε match με παίκτες που χρησιμοποιούν τα ίδια περιφερειακά. Τέλος, η 343 Industries δηλώνει αποφασισμένη να προσθέσει στη συλλογή το campaign του Halo 3: ODST και του Halo 4 στην έκδοση για PC της Halo: The Master Chief Collection, όπως επίσης και το ODST Firefight, με αναβαθμισμένο networking τόσο για το Xbox One όσο και για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Όλα ξεκίνησαν το μακρινό 1987 όταν έπεσε στα χέρια μου το πρώτο μου Atari 2600 (δώρο του πατέρα μου). Ποτέ δεν το πολύ κατείχα το άθλημα, αλλά μέσα σε δύο χρόνια είχα πάρει το master μου στα video games. Μετά ήρθε το θρυλικό Game Boy (το άσπρο τούβλο), που με έκανε fan της Nintendo μέχρι που τελείωσα το σχολείο και ξεκίνησε η δουλειά. Τότε ανέβηκα στη μεγάλη κατηγορία. Ήταν η πρώτη φορά που είχα στην κατοχή μου και τις τρεις κονσόλες της τότε γενιάς (PS1/N64/Dreamcast). Αγαπημένα είδη παιχνιδιών έχω τα Racing, τα RPG και τα DIABLO (είναι μια κατηγορία μόνα τους!). Αγαπημένες σειρές είναι τα HALO, Assassin’s Creed και ότι έχει σχέση με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Σχόλια (0)

There are no comments posted here yet