Ελάχιστη άνοδος στα gaming έσοδα της εταιρείας.

Η Microsoft έδωσε στη δημοσιότητα λεπτομέρειες για τα οικονομικά αποτελέσματα έτους του gaming τμήματός της, καταγράφοντας αύξηση εσόδων κατά 189 εκατομμύρια δολάρια, που μεταφράζεται σε μόλις 2% από έτος σε έτος. Τα παιχνίδια και οι υπηρεσίες του τομέα Xbox παρουσίασαν αυξημένα έσοδα 943 εκατομμυρίων δολαρίων, ποσοστό που αντιστοιχεί σε 11%, γεγονός που οφείλεται στην πορεία του Minecraft, των third party games και των υπηρεσιών, με μεγαλύτερο engagement λόγω του COVID 19 και των lockdowns σε πολλές χώρες παγκοσμίως.

Όσον αφορά στο hardware, η κατηγορία είχε πτωτική πορεία της τάξεως του 31% από πέρυσι, με μείωση των πωλήσεων κονσολών, τις χαμηλότερες τιμές τους λόγω προσφορών, αλλά και την αναμονή των καταναλωτών λόγω της επικείμενης αλλαγής γενιάς.

Το gaming μπήκε για τα καλά στην καθημερινότητα μου από την εποχή του PlayStation αν και η εισαγωγή μου στον χώρο έγινε πιο πριν με το SNES. Απολαμβάνω ό,τι έχει σχέση με Action RPGs, 3rd person Action-Adventures, FPS και VR. Η μουσική είναι η μεγάλη μου αγάπη και πάντα υπάρχει χρόνος για καλές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές.

Σχόλια (0)

There are no comments posted here yet