Ένας πνευματικός διάδοχος των WipEout.

Η R8 Games ανακοίνωσε ότι το Pacer, o futuristic anti-grav racing τίτλος με πηγή έμπνευσης τα WipEout,, θα κυκλοφορήσει μέσα στον επόμενο μήνα, περιέχοντας ένα battle royale-style mode με την ονομασία “Storm”.

Αρχικά να πούμε ότι τίτλος θα υποστηρίζει έως και 10 παίκτες online, ενώ θα διαθέτει επίσης μια σειρά από single player modes, παραμετροποιήσιμα οχήματα και πολλά άλλα. Και οι πέντε συνολικά τύποι οχημάτων θα μπορούν να πειραχτούν στο γκαράζ, με επιλογές για οπτική προσαρμογή, για performance tuning και για τον οπλισμό που θα φέρουν.

Όσον αφορά στις διαδρομές που θα υπάρχουν στον τίτλο, θα έχουμε 14 "μοναδικές και γεμάτες προκλήσεις" διαδρομές, με την κάθε μια να έχει Night, Mirrored και Reverse παραλλαγές. Ανάμεσα στα οκτώ modes θα μπορέσουμε να βρούμε τα Elimination, Endurance και το μοναδικό “Flowmentum”. Το Pacer περιλαμβάνει επίσης ένα solo campaign mode, κατά τη διάρκεια του οποίου οι παίκτες θα πρέπει να αγωνιστούν για να μπορέσουν να γίνουν οι Pacer World Champions.

To Pacer θα κυκλοφορήσει για Xbox One, PlayStation 4 και PC στις 17 Σεπτεμβρίου.

Τσέκαρε το βίντεο

Όλα ξεκίνησαν το μακρινό 1987 όταν έπεσε στα χέρια μου το πρώτο μου Atari 2600 (δώρο του πατέρα μου). Ποτέ δεν το πολύ κατείχα το άθλημα, αλλά μέσα σε δύο χρόνια είχα πάρει το master μου στα video games. Μετά ήρθε το θρυλικό Game Boy (το άσπρο τούβλο), που με έκανε fan της Nintendo μέχρι που τελείωσα το σχολείο και ξεκίνησε η δουλειά. Τότε ανέβηκα στη μεγάλη κατηγορία. Ήταν η πρώτη φορά που είχα στην κατοχή μου και τις τρεις κονσόλες της τότε γενιάς (PS1/N64/Dreamcast). Αγαπημένα είδη παιχνιδιών έχω τα Racing, τα RPG και τα DIABLO (είναι μια κατηγορία μόνα τους!). Αγαπημένες σειρές είναι τα HALO, Assassin’s Creed και ότι έχει σχέση με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Σχετικά άρθρα βάσει tags

Έτοιμο το επόμενο expansion του Nioh 2
Με διάθεση στα μέσα Οκτωβρίου.
Nexomon: Extinction - Review
Pokémon στη θέση των Pokémon.
Νωρίτερα η διάθεση του Remothered: Broken Porcelain
Επτά μέρες νωρίτερα η επίσκεψή μας στο Ashmann Inn.
Update με προσθήκη co-op για το Untitled Goose Game
Με αφορμή την κυκλοφορία του σε Steam και σε retail.
Δίχως αλλαγές η υποστήριξη για το The Elder Scrolls Online
Για κάθε πλατφόρμα διάθεσης, παρά τις εξελίξεις.
Vampire: The Masquerade - Shadows of New York - Review
Επιστροφή στις σκιές του World of Darkness.
Πληροφορίες για το Spider-Man Remastered [ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]
Με βελτιώσεις εφάμιλλες του Miles Morales η μετάβαση του Spider-Man στο PS5.
Χωρίς demo η φετινή έκδοση του FIFA 21
Χάλασε μια παράδοση πολλών χρόνων.
Συνεχίζει την ανοδική του πορεία το Xbox Game Pass
Ξεπέρασε τους 15 εκ. συνδρομητές.

Σχόλια (0)

There are no comments posted here yet