14 εκ. πωλήσεις για το NBA 2K20.

Η Take-Two Interactive πραγματοποίησε ορισμένες ενημερώσεις σχετικά με την πορεία των πιο πρόσφατων τίτλων της στην αγορά.

Όπως έγινε γνωστό, το Borderlands 3 της Gearbox Software έχει σημειώσει 10,5 εκατομμύρια πωλήσεις, το The Outer Worlds της Obsidian Entertainment βρίσκεται στα 2,8 εκατομμύρια πωληθέντα αντίτυπα, ενώ το NBA 2K20 κατάφερε να πουλήσει περισσότερα από 14 εκατομμύρια αντίτυπα. Φυσικά, σε όλα τα παραπάνω νούμερα προσμετράται τόσο ο αριθμός των retail πωληθέντων αντιτύπων όσο και ο αντίστοιχος των ψηφιακών.

Υπενθυμίζουμε ότι, σύμφωνα με την προηγούμενη, σχετική ενημέρωση της εταιρείας τον περασμένο Μάιο, το NBA 2K20 είχε σημειώσει 12 εκατομμύρια πωλήσεις, με το τρίτο μέρος της σειράς Borderlands και το νεότερο action-RPG της Obsidian να είχαν πουλήσει 10 και 2,5 εκατομμύρια αντίτυπα, αντίστοιχα.

Όλα ξεκίνησαν πίσω στο 2008, όταν ένα χειμωνιάτικο πρωινό ο Γιώργος στάθηκε μπροστά από μία τηλεόραση, που πρόβαλε πλάνα του Gran Turismo 4, από ένα PS2. Η στιγμή αυτή οδήγησε στους πρώτους "σπινθήρες" για την όξυνση του ενδιαφέροντός του επάνω σ' αυτό που είχε μόλις αντικρίσει. Από τότε, όντας κυρίως single player παίκτης και χωρίς να έχει αλλάξει στρατόπεδο, οι AAA/ AA τίτλοι της Sony κερδίζουν εγωκεντρικά το ενδιαφέρον του, όπως και σειρές/ ταινίες που έχουν να του προσφέρουν μία εξίσου απολαυστική εμπειρία. Ακούει  Metal/ Hard Rock μουσική και δεν παύει ποτέ να είναι οπαδός της καλής φυσικής κατάστασης, μέσω της διατροφής και της άσκησης.

Σχόλια (0)

There are no comments posted here yet