Στις 103 εκ. οι συνολικές πωλήσεις των παιχνιδιών Resident Evil.

Η Capcom έδωσε στη δημοσιότητα νέες πληροφορίες που αφορούν στην εμπορική πορεία των πιο πρόσφατων τίτλων της που εμφανίστηκαν στην αγορά, καθώς επίσης και αντίστοιχες ενημερώσεις σχετικά με την μέχρι στιγμής πορεία ορισμένων από τις πιο δημοφιλείς σειρές της ιαπωνικής εταιρείας.

Όπως έγινε γνωστό, και μέχρι τις 30 Ιουνίου, το Resident Evil 3 (2020) έχει πουλήσει 2,7 εκατομμύρια αντίτυπα, ενώ το Monster Hunter World μετράει 16 εκατομμύρια πωλήσεις, με το μεγάλο expansion του παιχνιδιού, το Iceborne, να σημειώνει 5,8 εκατομμύρια πωληθέντα αντίτυπα.

Ακολουθεί η λίστα με τον συνολικό αριθμό πωλήσεων των δημοφιλέστερων σειρών της εταιρείας, για έως και τον περασμένο Ιούνιο, και εκφρασμένο σε εκατομμύρια τεμάχια.

  • Resident Evil - 103
  • Monster Hunter - 64
  • Street Fighter - 45
  • Mega Man - 36
  • Devil May Cry - 22
  • Dead Rising - 14

Όλα ξεκίνησαν πίσω στο 2008, όταν ένα χειμωνιάτικο πρωινό ο Γιώργος στάθηκε μπροστά από μία τηλεόραση, που πρόβαλε πλάνα του Gran Turismo 4, από ένα PS2. Η στιγμή αυτή οδήγησε στους πρώτους "σπινθήρες" για την όξυνση του ενδιαφέροντός του επάνω σ' αυτό που είχε μόλις αντικρίσει. Από τότε, όντας κυρίως single player παίκτης και χωρίς να έχει αλλάξει στρατόπεδο, οι AAA/ AA τίτλοι της Sony κερδίζουν εγωκεντρικά το ενδιαφέρον του, όπως και σειρές/ ταινίες που έχουν να του προσφέρουν μία εξίσου απολαυστική εμπειρία. Ακούει  Metal/ Hard Rock μουσική και δεν παύει ποτέ να είναι οπαδός της καλής φυσικής κατάστασης, μέσω της διατροφής και της άσκησης.

Άτομα σε αυτή τη συζήτηση

Comments (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

Πολυ δανατα ips αυτη η capcom

There are no comments posted here yet