Και το νέο χειριστήριό του, με κάθε κονσόλα Xbox One.

Η Microsoft αποκάλυψε πως η επερχόμενη κονσόλα της για τη νέα γενιά, το Xbox Series X, αναμένεται να είναι συμβατή με όλα τα χειριστήρια του Xbox One, χωρίς να υφίσταται κανένας περιορισμός όσον αφορά στα παιχνίδια.

Όπως αναφέρεται μέσω σχετικής δημοσίευσης από τον επίσημο λογαριασμό του Xbox στο Twitter, η νέα κονσόλα της Microsoft θα υποστηρίζει συμβατότητα με τα επίσημα χειριστήρια της εταιρείας για το Xbox One, τα Xbox Adaptive και Elite Wireless Controllers, καθώς επίσης και με όλα τα χειριστήρια και Headsets από third-party κατασκευαστές, τα οποία όμως είναι "σχεδιασμένα για το Xbox". Επιπροσθέτως, και προς αντίθετη φορά, έγινε γνωστή και η συμβατότητα του νέου χειριστηρίου του Xbox Series X με κάθε κονσόλα Xbox One, ηλεκτρονικό υπολογιστή (Windows), κινητή συσκευή (Android/ iOS), όπως και με τις υπηρεσίες της εταιρείας Project xCloud και Game Pass.

Πρόσφατα, αποκαλύφθηκαν από τη Sony τα περιφερειακά της τρέχουσας κονσόλας της που θα ειναι συμβατά και με το PS5, αναφέροντας, όμως, πως το DualShock 4 δεν θα λειτουργεί με τα παιχνίδια του PS5, παρά μόνο με τους υποστηριζόμενους τίτλους του PS4.

Όλα ξεκίνησαν πίσω στο 2008, όταν ένα χειμωνιάτικο πρωινό ο Γιώργος στάθηκε μπροστά από μία τηλεόραση, που πρόβαλε πλάνα του Gran Turismo 4, από ένα PS2. Η στιγμή αυτή οδήγησε στους πρώτους "σπινθήρες" για την όξυνση του ενδιαφέροντός του επάνω σ' αυτό που είχε μόλις αντικρίσει. Από τότε, όντας κυρίως single player παίκτης και χωρίς να έχει αλλάξει στρατόπεδο, οι AAA/ AA τίτλοι της Sony κερδίζουν εγωκεντρικά το ενδιαφέρον του, όπως και σειρές/ ταινίες που έχουν να του προσφέρουν μία εξίσου απολαυστική εμπειρία. Ακούει  Metal/ Hard Rock μουσική και δεν παύει ποτέ να είναι οπαδός της καλής φυσικής κατάστασης, μέσω της διατροφής και της άσκησης.

Σχετικά άρθρα βάσει tags

Nexomon: Extinction - Review
Pokémon στη θέση των Pokémon.
Νωρίτερα η διάθεση του Remothered: Broken Porcelain
Επτά μέρες νωρίτερα η επίσκεψή μας στο Ashmann Inn.
Το Maneater έρχεται και στη νέα γένια
Με νέες δυνατότητες και εξελιγμένους τομείς.
Update με προσθήκη co-op για το Untitled Goose Game
Με αφορμή την κυκλοφορία του σε Steam και σε retail.
Δίχως αλλαγές η υποστήριξη για το The Elder Scrolls Online
Για κάθε πλατφόρμα διάθεσης, παρά τις εξελίξεις.
Αύξηση τιμών στους next-gen τίτλους και από τη WB Games
Με "μπροστάρηδες" τα Gotham Knights και Suicide Squad: Kill the Justice League.
Χωρίς demo η φετινή έκδοση του FIFA 21
Χάλασε μια παράδοση πολλών χρόνων.
Συνεχίζει την ανοδική του πορεία το Xbox Game Pass
Ξεπέρασε τους 15 εκ. συνδρομητές.
Και στο Xbox Series X το Quantum Error
Ένα "cosmic horror" shooter πρώτου προσώπου.
Στοιχεία για τον κόσμο του Immortals Fenyx Rising
Χωρισμένος σε επτά διαφορετικές περιοχές.

Σχόλια (0)

There are no comments posted here yet