Μέσα από ένα νέο trailer για τον τίτλο.

Η Nacon έκανε γνωστό ότι το Rally Japan επιστρέφει στο WRC 9 της KT Racing. Συγκεκριμένα, οι παίκτες θα κληθούν να αγωνιστούν σε απότομα ορεινά μονοπάτια και εκπληκτικά δάση στις περιοχές Aichi και Gifu της Ιαπωνίας, σε ένα ράλι που πρόκειται να αποτελέσει τον τελευταίο αγωνιστικό σταθμό της πραγματικής σεζόν του WRC 2020. Θα υπάρχουν στενά ασφάλτινα κομμάτια και “άκρως επιθετικές στροφές” που θα πρέπει να αντιμετωπίσουν οι παίκτες, καθώς και άφθονα πεσμένα φύλλα που δυσκολεύουν το οπτικό πεδίο των οδηγών. Περισσότερα μπορείτε να δείτε στο trailer παρακάτω.

"Με το WRC 9, οι παθιασμένοι δημιουργοί του γαλλικού στούντιο KT Racing έχουν βάλει τα δυνατά τους για να ανταποκριθούν για άλλη μια φορά στις υψηλές προσδοκίες των rally fans που αναζητούν σκληρότερες προκλήσεις και αυξημένο ρεαλισμό", αναφέρει η επίσημη περιγραφή του παιχνιδιού. "Με έναν βελτιωμένο career mode και πολλές τεχνικές βελτιώσεις, οι παίκτες μπαίνουν στην καρδιά της νέας season του FIA World Rally Championship με όλο το περιεχόμενο του ετήσιου ημερολογίου και πολλά άλλα."

Το WRC 9 θα κυκλοφορήσει για Xbox One, PlayStation 4 και PC στις 3 Σεπτεμβρίου 2020.

Τσέκαρε το βίντεο

Όλα ξεκίνησαν το μακρινό 1987 όταν έπεσε στα χέρια μου το πρώτο μου Atari 2600 (δώρο του πατέρα μου). Ποτέ δεν το πολύ κατείχα το άθλημα, αλλά μέσα σε δύο χρόνια είχα πάρει το master μου στα video games. Μετά ήρθε το θρυλικό Game Boy (το άσπρο τούβλο), που με έκανε fan της Nintendo μέχρι που τελείωσα το σχολείο και ξεκίνησε η δουλειά. Τότε ανέβηκα στη μεγάλη κατηγορία. Ήταν η πρώτη φορά που είχα στην κατοχή μου και τις τρεις κονσόλες της τότε γενιάς (PS1/N64/Dreamcast). Αγαπημένα είδη παιχνιδιών έχω τα Racing, τα RPG και τα DIABLO (είναι μια κατηγορία μόνα τους!). Αγαπημένες σειρές είναι τα HALO, Assassin’s Creed και ότι έχει σχέση με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Σχετικά άρθρα βάσει tags

Έτοιμο το επόμενο expansion του Nioh 2
Με διάθεση στα μέσα Οκτωβρίου.
Nexomon: Extinction - Review
Pokémon στη θέση των Pokémon.
Νωρίτερα η διάθεση του Remothered: Broken Porcelain
Επτά μέρες νωρίτερα η επίσκεψή μας στο Ashmann Inn.
Update με προσθήκη co-op για το Untitled Goose Game
Με αφορμή την κυκλοφορία του σε Steam και σε retail.
Δίχως αλλαγές η υποστήριξη για το The Elder Scrolls Online
Για κάθε πλατφόρμα διάθεσης, παρά τις εξελίξεις.
Vampire: The Masquerade - Shadows of New York - Review
Επιστροφή στις σκιές του World of Darkness.
Πληροφορίες για το Spider-Man Remastered [ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]
Με βελτιώσεις εφάμιλλες του Miles Morales η μετάβαση του Spider-Man στο PS5.
Χωρίς demo η φετινή έκδοση του FIFA 21
Χάλασε μια παράδοση πολλών χρόνων.
Συνεχίζει την ανοδική του πορεία το Xbox Game Pass
Ξεπέρασε τους 15 εκ. συνδρομητές.

Σχόλια (0)

There are no comments posted here yet