Ένα "Soulslike" από την Cold Symmetry.

Η Playstack (publisher) έκανε γνωστό ότι το Mortal Shell, ένας Soulslike τίτλος από την Cold Symmetry, αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα στα μέσα του μήνα, φέρνοντας μαζί του ένα νέο όπλο με την ονομασία “Ballistazooka”. Σύμφωνα με το τελευταίο trailer του παιχνιδιού, το Ballistazooka εκτοξεύει βαριά σιδερένια παλούκια με θανατηφόρα ταχύτητα, απωθώντας και καρφώνοντας τους εχθρούς στους τοίχους.

Εκτός από το Ballistazooka, το Mortal Shell θα προσφέρει μία ολόκληρη σειρά όπλων προς χρήση από τους παίκτες, καθώς και τέσσερα διαφορετικά Shells για “κατάληψη”, συμπεριλαμβανομένου του τέταρτου Shell που αποκαλύφθηκε πρόσφατα, του Solomon. Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά σε μερικά από τα Shells, τα περιβάλλοντα και όπλα του τίτλου στο gameplay trailer παρακάτω.

Το Mortal Shell θα κυκλοφορήσει για Xbox One, PlayStation 4 και PC (μέσω του Epic Games Store - η έκδοση για το Steam θα έρθει μέσα στο 2021) στις 18 Αυγούστου και στην τιμή των €29,99.

Τσέκαρε το βίντεο

Όλα ξεκίνησαν το μακρινό 1987 όταν έπεσε στα χέρια μου το πρώτο μου Atari 2600 (δώρο του πατέρα μου). Ποτέ δεν το πολύ κατείχα το άθλημα, αλλά μέσα σε δύο χρόνια είχα πάρει το master μου στα video games. Μετά ήρθε το θρυλικό Game Boy (το άσπρο τούβλο), που με έκανε fan της Nintendo μέχρι που τελείωσα το σχολείο και ξεκίνησε η δουλειά. Τότε ανέβηκα στη μεγάλη κατηγορία. Ήταν η πρώτη φορά που είχα στην κατοχή μου και τις τρεις κονσόλες της τότε γενιάς (PS1/N64/Dreamcast). Αγαπημένα είδη παιχνιδιών έχω τα Racing, τα RPG και τα DIABLO (είναι μια κατηγορία μόνα τους!). Αγαπημένες σειρές είναι τα HALO, Assassin’s Creed και ότι έχει σχέση με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Σχετικά άρθρα βάσει tags

Έτοιμο το επόμενο expansion του Nioh 2
Με διάθεση στα μέσα Οκτωβρίου.
Nexomon: Extinction - Review
Pokémon στη θέση των Pokémon.
Νωρίτερα η διάθεση του Remothered: Broken Porcelain
Επτά μέρες νωρίτερα η επίσκεψή μας στο Ashmann Inn.
Update με προσθήκη co-op για το Untitled Goose Game
Με αφορμή την κυκλοφορία του σε Steam και σε retail.
Δίχως αλλαγές η υποστήριξη για το The Elder Scrolls Online
Για κάθε πλατφόρμα διάθεσης, παρά τις εξελίξεις.
Vampire: The Masquerade - Shadows of New York - Review
Επιστροφή στις σκιές του World of Darkness.
Πληροφορίες για το Spider-Man Remastered [ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]
Με βελτιώσεις εφάμιλλες του Miles Morales η μετάβαση του Spider-Man στο PS5.
Χωρίς demo η φετινή έκδοση του FIFA 21
Χάλασε μια παράδοση πολλών χρόνων.
Συνεχίζει την ανοδική του πορεία το Xbox Game Pass
Ξεπέρασε τους 15 εκ. συνδρομητές.

Σχόλια (0)

There are no comments posted here yet