Η επιστροφή των Pikmin με όλο το DLC, αλλά και με νέο περιεχόμενο. 

Με μια ξαφνική ανακοίνωση, στα πρότυπα του Paper Mario: The Origami King, η Nintendo επιβεβαίωσε την επιστροφή του Pikmin 3 (ενός τίτλου που κυκλοφόρησε αρχικά για το Wii U) μέσω της κυκλοφορίας του Pikmin 3 Deluxe, ενός πακέτου με ολόκληρο το DLC περιεχόμενο που συνόδευσε την αρχική κυκλοφορία, αλλά και με νέο περιεχόμενο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, το Pikmin 3 Deluxe δίνει τη δυνατότητα σε δύο παίκτες να παίξουν ολόκληρο το Story Mode του τίτλου μέσω συνεργατικού παιχνιδιού, καθώς επίσης και τις νέες side-story αποστολές, αλλά και όλες τις έξτρα αποστολές που δόθηκαν μέσω DLC. Παράλληλα, το παιχνίδι θα εισάγει νέες επιλογές δυσκολίας, κλείδωμα στόχου, προαιρετικές συμβουλές και την επιλογή πιο "χαλαρού" παιχνιδιού, κάνοντας το ταξίδι του Captain Olimar μια περισσότερο όμορφη και προσβάσιμη εμπειρία για τους παίκτες. Η in-game camera θα επιστρέψει αυτούσια στο παιχνίδι, μαζί με άλλα διασκεδαστικά χαρακτηριστικά που συνόδευαν την αρχική έκδοση. Οι νέες αποστολές θα επιτρέψουν στον Olimar και τον Louie να εξερευνήσουν νέα τμήματα του πλανήτη PNF-404, ενώ οι παίκτες που επιθυμούν μια μεγαλύτερη πρόκληση, θα μπορούν να έρθουν αντιμέτωποι σε αγώνες multiplayer στο Bingo Battle Mode. 

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το trailer του Pikmin 3 Deluxe στο βίντεο που ακολουθεί. Να σημειώσουμε πως το Pikmin 3 Deluxe θα κυκλοφορήσει για Nintendo Switch στις 30 Οκτωβρίου.

Τσέκαρε το βίντεο

Όλα ξεκινάνε ένα βράδυ Χριστουγέννων όπου αποκτώ το πρώτο μου Game Boy και γίνομαι αυτόματα (χωρίς να το ξέρω τότε) οπαδός της Nintendo. Ακολουθεί μια κονσόλα PlayStation (σε λίγο μεγαλύτερη ηλικία) και από τότε η δεσποινίδα Croft εισβάλει στη ζωή μου. Έκτοτε, τα πράγματα δεν έχουν αλλάξει πολύ. Παραμένω φανατικός οπαδός των φορητών και των 3rd person Action Adventures (Tomb Raider! Prince of Persia! Assassin’s Creed??) μόνο που προτιμώ να απολαμβάνω τίτλους στην οθόνη του PC (γιατί είμαι φαν και των RTS!). Από εκεί και πέρα δεν θα πω όχι σε ένα καλό βιβλίο, πολλές καλές σειρές, άπειρες καλές ταινίες και βόλτες με καλή παρέα.

Σχετικά άρθρα βάσει tags

Nexomon: Extinction - Review
Pokémon στη θέση των Pokémon.
Νωρίτερα η διάθεση του Remothered: Broken Porcelain
Επτά μέρες νωρίτερα η επίσκεψή μας στο Ashmann Inn.
Update με προσθήκη co-op για το Untitled Goose Game
Με αφορμή την κυκλοφορία του σε Steam και σε retail.
Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Balan Wonderworld
Action-platformer από τους Yuji Naka, Naoto Oshima και Square Enix.
Οι ανακοινώσεις του πρόσφατου Nintendo Direct mini
Όλοι οι τίτλοι των 3rd party developers για το προσεχές διάστημα
Super Mario 3D All-Stars - Review
Επέτειος υψηλής ανάλυσης.
To Line Up παιχνιδιών της Ubisoft για το προσεχές διάστημα
Όπως παρουσιάστηκε στο πρόσφατο Ubisoft Forward.
Immortals: Fenyx Rising - Preview
Παίξαμε το μέχρι πρότινος γνωστό ως "Gods and Monsters".
Ημερομηνία διάθεσης του Immortals: Fenyx Rising
Αρχές Δεκεμβρίου για κονσόλες και PC.
Αναφορές για επερχόμενους τίτλους "4K-Ready" από τη Nintendo
Και για αύξηση της παραγωγής για το Nintendo Switch.

Σχόλια (0)

There are no comments posted here yet