Ένα μήνα μετά τη διάθεσή του μέσα από το Steam.

Η Quantic Dream έκανε γνωστό πως το νεότερό της project, το Detroit: Become Human, κατάφερε να πουλήσει περισσότερα από 5 εκατομμύρια αντίτυπα, με το πέρας μόλις ενός μήνα από τη διάθεσή του στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές μέσω του Steam.

Όπως αναφέρει ο co-CEO της γαλλικής εταιρείας, Guillaume de Fondaumière, σχετικά με την επίτευξη του παραπάνω ορόσημου: "Η κυκλοφορία του Detroit: Become Human στο Steam αποτελεί μία ιδιαίτερα ευχάριστη εμπειρία για εμάς. Η ανταπόκριση που λαμβάνουμε είναι απίστευτα θετική, ιδίως στην αγορά της Ασίας. Είμαστε επίσης ενθουσιασμένοι για την ανταπόκριση που συγκεντρώθηκε από την παράλληλη διάθεση της δικής μας επέκτασης Community Play για τους streamers και τους θεατές στο Twitch, η οποία ανυψώνει ένα ουσιαστικό single-player παιχνίδι σε μία κοινωνική εμπειρία."

Με το Community Play, η γαλλική ομάδα ανάπτυξης παρέχει τη δυνατότητα σε streamers και θεατές του Twitch να λαμβάνουν από κοινού τις αποφάσεις που θα καθορίσουν την εξέλιξη της ιστορίας του τίτλου.

Το Detroit: Become Human κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2018 στο PS4, σημειώνοντας 2 εκατομμύρια πωλήσεις σε λιγότερο από ένα έτος, ως ο γρηγορότερος σε πωλήσεις τίτλος της γαλλικής εταιρείας, ενώ μαζί με τα Heavy Rain και Beyond: Two Souls, αποτελούν τις πρώτες αποκλειστικότητες της Sony που μεταφέρθηκαν στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Η άφιξή τους στην εν λόγω πλατφόρμα πραγματοποιήθηκε στις 19 του περασμένου Δεκέμβρη, όντας αποκλειστικοί τίτλοι του Epic Games Store για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Έκτοτε, έκαναν την εμφάνισή τους και μέσα από το Steam, στις 18 Ιουνίου.

Όλα ξεκίνησαν πίσω στο 2008, όταν ένα χειμωνιάτικο πρωινό ο Γιώργος στάθηκε μπροστά από μία τηλεόραση, που πρόβαλε πλάνα του Gran Turismo 4, από ένα PS2. Η στιγμή αυτή οδήγησε στους πρώτους "σπινθήρες" για την όξυνση του ενδιαφέροντός του επάνω σ' αυτό που είχε μόλις αντικρίσει. Από τότε, όντας κυρίως single player παίκτης και χωρίς να έχει αλλάξει στρατόπεδο, οι AAA/ AA τίτλοι της Sony κερδίζουν εγωκεντρικά το ενδιαφέρον του, όπως και σειρές/ ταινίες που έχουν να του προσφέρουν μία εξίσου απολαυστική εμπειρία. Ακούει  Metal/ Hard Rock μουσική και δεν παύει ποτέ να είναι οπαδός της καλής φυσικής κατάστασης, μέσω της διατροφής και της άσκησης.

Σχετικά άρθρα βάσει tags

Έτοιμο το επόμενο expansion του Nioh 2
Με διάθεση στα μέσα Οκτωβρίου.
Nexomon: Extinction - Review
Pokémon στη θέση των Pokémon.
Νωρίτερα η διάθεση του Remothered: Broken Porcelain
Επτά μέρες νωρίτερα η επίσκεψή μας στο Ashmann Inn.
Update με προσθήκη co-op για το Untitled Goose Game
Με αφορμή την κυκλοφορία του σε Steam και σε retail.
Δίχως αλλαγές η υποστήριξη για το The Elder Scrolls Online
Για κάθε πλατφόρμα διάθεσης, παρά τις εξελίξεις.
Vampire: The Masquerade - Shadows of New York - Review
Επιστροφή στις σκιές του World of Darkness.
Πληροφορίες για το Spider-Man Remastered [ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]
Με βελτιώσεις εφάμιλλες του Miles Morales η μετάβαση του Spider-Man στο PS5.
Χωρίς demo η φετινή έκδοση του FIFA 21
Χάλασε μια παράδοση πολλών χρόνων.
Και στο Xbox Series X το Quantum Error
Ένα "cosmic horror" shooter πρώτου προσώπου.

Σχόλια (0)

There are no comments posted here yet