Με αρκετές αλλαγές στη διάθεση των παικτών.

Το τελευταίο σημαντικό update για το Phantasy Star Online 2, με την ονομασία “Episode Four”, είναι διαθέσιμο εδώ και λίγες ώρες, για Xbox One και PC, φέρνοντας ταυτόχρονα την πρόσβαση στον τίτλο σε 33 επιπλέον χώρες. Αυτές περιλαμβάνουν χώρες από ολόκληρο τον κόσμο –η Ελλάδα είναι ανάμεσα σε αυτές. Οπότε, όσοι ενδιαφέρονται να δοκιμάσουν τον free-to-play, online action role-playing τίτλο, μπορούν να ξεκινήσουν τη λήψη του.

Το Episode Four φέρνει επίσης μια σειρά από αλλαγές, όπως αυξημένο level cap, PvP στο Battle Arena mode, αυξημένα character slots, bonus quests, seasonal events, νέες επιλογές crafting και έναν ολόκληρο νέος πλανήτη προς εξερεύνηση. Την πλήρη λίστα με τις αλλαγές μπορείτε να τη δείτε στην ιστοσελίδα του  Phantasy Star Online 2.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι μέσα στο 2021 αναμένεται να υπάρξει μια αναβαθμισμένη έκδοση του τίτλου για Xbox One και Xbox Series X, με την ονομασία “Phantasy Star Online 2: New Genesis”.

Τσέκαρε το βίντεο

Όλα ξεκίνησαν το μακρινό 1987 όταν έπεσε στα χέρια μου το πρώτο μου Atari 2600 (δώρο του πατέρα μου). Ποτέ δεν το πολύ κατείχα το άθλημα, αλλά μέσα σε δύο χρόνια είχα πάρει το master μου στα video games. Μετά ήρθε το θρυλικό Game Boy (το άσπρο τούβλο), που με έκανε fan της Nintendo μέχρι που τελείωσα το σχολείο και ξεκίνησε η δουλειά. Τότε ανέβηκα στη μεγάλη κατηγορία. Ήταν η πρώτη φορά που είχα στην κατοχή μου και τις τρεις κονσόλες της τότε γενιάς (PS1/N64/Dreamcast). Αγαπημένα είδη παιχνιδιών έχω τα Racing, τα RPG και τα DIABLO (είναι μια κατηγορία μόνα τους!). Αγαπημένες σειρές είναι τα HALO, Assassin’s Creed και ότι έχει σχέση με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Σχετικά άρθρα βάσει tags

Connection Haunted - Review
Μερικοί servers καλύτερα να μένουν άδειοι.
Tο μεγαλύτερο project στην ιστορία της FromSoftware θα είναι το Elden Ring
Και διερευνήσεις για κοινά στοιχεία με το Game of Thrones.
Το Doom Eternal έρχεται στο Xbox Game Pass
Στις αρχές του επόμενου μήνα.
Νέο trailer για το Dragon Quest XI S - Definitive Edition
Καθώς το παιχνίδι ξεπέρασε τα 6 εκατομμύρια αντίτυπα σε πωλήσεις.
"Πολεμικές ιστορίες" από τους Spencer, Hines και Howard των Xbox και Bethesda
Μια ξεχωριστή στιγμή για τη βιομηχανία.
Αποκάλυψη νέας cloud gaming υπηρεσίας από την Amazon
Μεγαλώνει ο ανταγωνισμός στην εν λόγω κατηγορία υπηρεσιών.
Νέο trailer για το NieR Replicant ver.1.22474487139
Μαζί με επιβεβαίωση της ημερομηνίας διάθεσης.
Nexomon: Extinction - Review
Pokémon στη θέση των Pokémon.
Νωρίτερα η διάθεση του Remothered: Broken Porcelain
Επτά μέρες νωρίτερα η επίσκεψή μας στο Ashmann Inn.

Σχόλια (0)

There are no comments posted here yet