Με το Animal Crossing να βρίσκεται στις 22.4 εκ. πωλήσεις.

Έπειτα από σχετική ανακοίνωση, η Nintendo έκανε γνωστό ότι έχουν πουληθεί συνολικά στην αγορά 67,08 εκατομμύρια κονσόλες Nintendo Switch, με τα τελευταία 5,68 εκατομμύρια πωληθέντα τεμάχια να καταγράφονται εντός του πρώτου τριμήνου από το τρέχον οικονομικό έτος της ιαπωνικής εταιρείας, δηλαδή στο διάστημα μεταξύ Απριλίου-Ιουνίου, καταγράφοντας αύξηση της τάξεως του 166% στις πωλήσεις της κονσόλας από χρόνο σε χρόνο.

Όσον αφορά στο τμήμα του software, η εταιρεία κατάφερε να πουλήσει περισσότερα από 50 εκατομμύρια αντίτυπα τίτλων εντός του ίδιου χρονικού διαστήματος, φανερώνοντας αύξηση 123% συγκριτικά με το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι, ενώ τα έσοδά της από την ψηφιακή πώληση παιχνιδιών είδαν αύξηση της τάξης του 230% από έτος σε έτος.

Το Animal Crossing: New Horizon πούλησε επιπλέον 10 εκατομμύρια αντίτυπα στα πλαίσια του ίδιου τριμήνου, ανεβάζοντας τον αριθμό των συνολικών πωληθέντων αντιτύπων του στα 22,4 εκατομμύρια, ορόσημο που σημειώθηκε από το νέο τίτλο της Nintendo σε μόλις τέσσερις μήνες από την εμφάνισή του στην αγορά. Επί του παρόντος, ο αριθμός των πωληθέντων αντιτύπων του εν λόγω παιχνιδιού υπερβαίνει ήδη εκείνο των Smash Bros. Ultimate, Super Mario Odyssey και The Legend of Zelda: Breath of the Wild, με το Mario Kart 8 Deluxe να αποτελεί εξαίρεση, καθώς πούλησε 26,7 εκατομμύρια αντίτυπα.

Επιπροσθέτως, τα Pokémon Sword and Shield σημειώνουν 18,2 εκατομμύρια πωλήσεις, αποτελώντας την τρίτη σε σειρά πιο επιτυχή κυκλοφορία Pokemon όλων των εποχών, με το Ring Fit Adventure να έχει πουλήσει 4 εκατομμύρια τεμάχια, ενώ τα Xenoblade Chronicles Definitive Edition και Clubhouse Games: 51 Worldwide Classics βρίσκονται στο 1 εκατομμύριο πωλήσεις το κάθε ένα.

Τέλος, η Nintendo αναφέρει πως η παραγωγή του Nintendo Switch έχει πλέον "σχεδόν αποκατασταθεί", έπειτα από την επίδραση της πανδημίας του COVID-19, με τα αποθέματα σε ορισμένες χώρες να βρίσκονται ακόμα σε περιορισμένο αριθμό τεμαχίων.

Όλα ξεκίνησαν πίσω στο 2008, όταν ένα χειμωνιάτικο πρωινό ο Γιώργος στάθηκε μπροστά από μία τηλεόραση, που πρόβαλε πλάνα του Gran Turismo 4, από ένα PS2. Η στιγμή αυτή οδήγησε στους πρώτους "σπινθήρες" για την όξυνση του ενδιαφέροντός του επάνω σ' αυτό που είχε μόλις αντικρίσει. Από τότε, όντας κυρίως single player παίκτης και χωρίς να έχει αλλάξει στρατόπεδο, οι AAA/ AA τίτλοι της Sony κερδίζουν εγωκεντρικά το ενδιαφέρον του, όπως και σειρές/ ταινίες που έχουν να του προσφέρουν μία εξίσου απολαυστική εμπειρία. Ακούει  Metal/ Hard Rock μουσική και δεν παύει ποτέ να είναι οπαδός της καλής φυσικής κατάστασης, μέσω της διατροφής και της άσκησης.

Σχετικά άρθρα βάσει tags

Connection Haunted - Review
Μερικοί servers καλύτερα να μένουν άδειοι.
Νέο trailer για το Dragon Quest XI S - Definitive Edition
Καθώς το παιχνίδι ξεπέρασε τα 6 εκατομμύρια αντίτυπα σε πωλήσεις.
Nexomon: Extinction - Review
Pokémon στη θέση των Pokémon.
Νωρίτερα η διάθεση του Remothered: Broken Porcelain
Επτά μέρες νωρίτερα η επίσκεψή μας στο Ashmann Inn.
Update με προσθήκη co-op για το Untitled Goose Game
Με αφορμή την κυκλοφορία του σε Steam και σε retail.
Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Balan Wonderworld
Action-platformer από τους Yuji Naka, Naoto Oshima και Square Enix.
Οι ανακοινώσεις του πρόσφατου Nintendo Direct mini
Όλοι οι τίτλοι των 3rd party developers για το προσεχές διάστημα
Super Mario 3D All-Stars - Review
Επέτειος υψηλής ανάλυσης.
To Line Up παιχνιδιών της Ubisoft για το προσεχές διάστημα
Όπως παρουσιάστηκε στο πρόσφατο Ubisoft Forward.
Immortals: Fenyx Rising - Preview
Παίξαμε το μέχρι πρότινος γνωστό ως "Gods and Monsters".

Σχόλια (0)

There are no comments posted here yet