Με το μεγαλύτερο μερίδιο να αφορά στις digital πωλήσεις.

Η Square Enix ανακοίνωσε ότι το Final Fantasy VII Remake κατάφερε να ξεπεράσει το νούμερο των πέντε εκατομμυρίων μονάδων αποστολών και ψηφιακών πωλήσεων, με τις ψηφιακές πωλήσεις του παιχνιδιού να αποδεικνύονται "εξαιρετικές". Στην πραγματικότητα, ο τίτλος κατάφερε να σημειωσει τις υψηλότερες πωλήσεις ψηφιακού τίτλου για το PlayStation στην ιστορία της Square Enix.

Το Final Fantasy VII Remake κυκλοφόρησε στις 10 Απριλίου, προσφέροντας μια “νέα” ματιά των πρώτων ωρών του πρωτότυπου τίτλου του πρώτου PlayStation του 1997, κερδίζοντας παγκόσμια αναγνώριση. Να θυμίσουμε ότι ο τίτλος λαμβάνει μέρος μέσα στα όρια της Midgar, ενώ αποτελεί το πρώτο επεισόδιο ενός εκτεταμένοy remake saga.

Το Final Fantasy VII Remake είναι διαθέσιμο για το PlayStation 4, ενώ υπάρχει η δυνατότητα της λήψης μιας δοκιμαστικής έκδοσης (demo) που προσφέρει την δυνατότητα να δούμε το πρώτο κεφάλαιο του τίτλου (Mako Reactor 1 bombing mission) μέσω του PS Store.

Έκθεση εικόνων

Όλα ξεκίνησαν το μακρινό 1987 όταν έπεσε στα χέρια μου το πρώτο μου Atari 2600 (δώρο του πατέρα μου). Ποτέ δεν το πολύ κατείχα το άθλημα, αλλά μέσα σε δύο χρόνια είχα πάρει το master μου στα video games. Μετά ήρθε το θρυλικό Game Boy (το άσπρο τούβλο), που με έκανε fan της Nintendo μέχρι που τελείωσα το σχολείο και ξεκίνησε η δουλειά. Τότε ανέβηκα στη μεγάλη κατηγορία. Ήταν η πρώτη φορά που είχα στην κατοχή μου και τις τρεις κονσόλες της τότε γενιάς (PS1/N64/Dreamcast). Αγαπημένα είδη παιχνιδιών έχω τα Racing, τα RPG και τα DIABLO (είναι μια κατηγορία μόνα τους!). Αγαπημένες σειρές είναι τα HALO, Assassin’s Creed και ότι έχει σχέση με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Σχετικά άρθρα βάσει tags

Έτοιμο το επόμενο expansion του Nioh 2
Με διάθεση στα μέσα Οκτωβρίου.
Nexomon: Extinction - Review
Pokémon στη θέση των Pokémon.
Νωρίτερα η διάθεση του Remothered: Broken Porcelain
Επτά μέρες νωρίτερα η επίσκεψή μας στο Ashmann Inn.
Update με προσθήκη co-op για το Untitled Goose Game
Με αφορμή την κυκλοφορία του σε Steam και σε retail.
Δίχως αλλαγές η υποστήριξη για το The Elder Scrolls Online
Για κάθε πλατφόρμα διάθεσης, παρά τις εξελίξεις.
Πληροφορίες για το Spider-Man Remastered [ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]
Με βελτιώσεις εφάμιλλες του Miles Morales η μετάβαση του Spider-Man στο PS5.
Χωρίς demo η φετινή έκδοση του FIFA 21
Χάλασε μια παράδοση πολλών χρόνων.
Και στο Xbox Series X το Quantum Error
Ένα "cosmic horror" shooter πρώτου προσώπου.
Στοιχεία για τον κόσμο του Immortals Fenyx Rising
Χωρισμένος σε επτά διαφορετικές περιοχές.
Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Balan Wonderworld
Action-platformer από τους Yuji Naka, Naoto Oshima και Square Enix.

Άτομα σε αυτή τη συζήτηση

Comments (2)

This comment was minimized by the moderator on the site

πως φτασαμε απο τα 3 δισκακια του ps1 στο να πουλα τοσο το digital.. κριμα για οσους αγαπουν το retail. το τελος φαινεται να πλησιαζει.

This comment was minimized by the moderator on the site

Δεν πλησιάζει, έχει έρθει το τέλος. Όλα digital: παινχίδια, μουσική, ταινίες. Μόνο για συλλέκτες θα μείνει το πράγμα, όπως καλή ώρα το βινύλιο.

There are no comments posted here yet