Προσφέροντας ένα νέο "massively multiplayer creature-collection" ταξίδι.

Στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας έγινε γνωστό ότι το Temtem της Crema Games, ένας MMO τίτλος που βαδίζει στα χνάρια των Pokémon, θα κάνει την εμφάνισή του και στα μηχανήματα της επόμενης γενιάς μέσα στο 2021. Ο τίτλος περιγράφεται ως ένα "massively multiplayer creature-collection ταξίδι", όπου θα βάζει τους παίκτες στον ρολό ενός tamer, με στόχο να πιάσουν το κάθε Temtem.

“Εμείς στην Crema Games πάντα αγαπάγαμε το creature-collection genre και μεγαλώσαμε παίζοντας ατελείωτες ώρες από αυτά. Τόσο πολύ, που η δημιουργία μιας νέας ματιάς στο είδους ήταν πάντα ένα όνειρο για εμάς”, εξηγεί ο game Director της Crema Games, Guillermo Andrades.

"Πίσω στο 2018 αποφασίσαμε να αρχίσουμε να δουλεύουμε για να κάνουμε το όνειρό μας πραγματικότητα, αναπτύσσοντας ένα φόρο τιμής στα αγαπημένα μας παιχνίδια, αλλά εκμεταλλευόμενοι την ευκαιρία να συμπεριλάβουμε όλες τις δυνατότητες και τις μικρές αλλαγές που πάντα περιμέναμε".

Το παιχνίδι έχει μια ξεκάθαρη και προφανή έμπνευση από τα Pokémon, και προσφέρει μια MMO "gotta catch all all" εμπειρία που περιμένουν πολλοί παίκτες. Το Temtem είναι διαθέσιμο για PC σε early access αυτή την περίοδο, κάτι που σημαίνει ότι η ανάπτυξη προχωράει σύμφωνα με το feedback που δίνει η κοινότητα, με έμφαση να δίνεται και στη μακροπρόθεσμη competitive σκηνή.

Το Temtem θα κυκλοφορήσει για τα Xbox Series X και PlayStation 5 μέσα στο 2021.

Τσέκαρε το βίντεο

Όλα ξεκίνησαν το μακρινό 1987 όταν έπεσε στα χέρια μου το πρώτο μου Atari 2600 (δώρο του πατέρα μου). Ποτέ δεν το πολύ κατείχα το άθλημα, αλλά μέσα σε δύο χρόνια είχα πάρει το master μου στα video games. Μετά ήρθε το θρυλικό Game Boy (το άσπρο τούβλο), που με έκανε fan της Nintendo μέχρι που τελείωσα το σχολείο και ξεκίνησε η δουλειά. Τότε ανέβηκα στη μεγάλη κατηγορία. Ήταν η πρώτη φορά που είχα στην κατοχή μου και τις τρεις κονσόλες της τότε γενιάς (PS1/N64/Dreamcast). Αγαπημένα είδη παιχνιδιών έχω τα Racing, τα RPG και τα DIABLO (είναι μια κατηγορία μόνα τους!). Αγαπημένες σειρές είναι τα HALO, Assassin’s Creed και ότι έχει σχέση με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Σχετικά άρθρα βάσει tags

Και στο Xbox Series X το Quantum Error
Ένα "cosmic horror" shooter πρώτου προσώπου.
Στοιχεία για τον κόσμο του Immortals Fenyx Rising
Χωρισμένος σε επτά διαφορετικές περιοχές.
Εξαγορά της Bethesda από τη Microsoft
Όλα τα στούντιο και οι μεγάλες σειρές υπό την αιγίδα του Xbox.
Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Balan Wonderworld
Action-platformer από τους Yuji Naka, Naoto Oshima και Square Enix.
Περαιτέρω πληροφορίες για τις επιδόσεις του Xbox Series S
Όσον αφορά στα backward-compatible παιχνίδια.
PS5: Απολογισμός της Sony για το ξαφνικό άνοιγμα των προ-παραγγελιών
Έρχονται περισσότερες κονσόλες μέχρι το τέλος της χρονιάς.
Νέο trailer για το Mafia Definitive Edition
Η άνοδος του Tommy Angelo.
Μικρότερο το campaign του Cyberpunk 2077 από αυτό του The Witcher 3
Και αποκάλυψη των απαιτήσεων συστήματος από το νέο επεισόδιο Night City Wire.

Σχόλια (0)

There are no comments posted here yet