Ένα 4v4 multiplayer heist τίτλος για την τρέχουσα και επόμενη γενιά μηχανημάτων.

Η Focus Home Interactive ανακοίνωσε το Hood: Outlaws & Legends, ένα 4v4 multiplayer heist τίτλο για την τρέχουσα και επόμενη γενιά μηχανημάτων, που συνδυάζει μάχες, stealth και στρατηγική μέσα σε μια reimagined έκδοση της ιστορίας του Ρομπέν των Δασών. Ο στόχος των παικτών είναι να μπορέσουν να κλέψουν θησαυρούς από το “The State”, την καταπιεστική κυβέρνηση του παιχνιδιού και πιθανώς να τους δώσουν στους φτωχούς -ή μήπως όχι;

Οι παίκτες θα χωρίζονται σε δύο ομάδες των τεσσάρων, οι οποίες θα προσπαθούν να πραγματοποιήσουν την ίδια ληστεία, που περιλαμβάνει την αποφυγή ή την ήσυχη εξόντωση των εχθρικών φρουρών στο δρόμο προς την “απελευθέρωση” του θησαυρού από ένα κάστρο του The State. Το παιχνίδι θα διαθέτει μια ποικιλία μηχανισμών που μπορούν να βοηθήσουν τους συμπαίκτες και να εμποδίσουν τους αντίπαλους κλέφτες.

“Ο κόσμος του παιχνιδιού μας είναι ρεαλιστικός, με αξιόπιστες αλληλεπιδράσεις και συνέπειες”, αναφέρει ο Game Director Andrew Willans στο PS Blog. "Τα σεντούκια με τον θησαυρό είναι βαριά και πρέπει να μεταφερθούν. Τα πυρομαχικά περιορίζονται σε αυτά που μπορείτε να μεταφέρετε, να κλέψετε ή να πάρετε από τους πεσμένους εχθρούς σας. Ο θόρυβος προσελκύει την προσοχή, τόσο από τους AI φρουρούς όσο και από τους αντίπαλους παίκτες. Η μάχη μπορεί να είναι βάναυση και θανατηφόρα, επομένως, χρησιμοποιώντας μια stealth στρατηγική μπορεί συχνά να είναι η βέλτιστη προσέγγιση".

Κάθε χαρακτήρας έχει το δικό του στυλ παιχνιδιού, με classes που καλύπτουν από ranged specialists έως combat- focused, melee brawlers και άλλες, οπότε θα προφέρεται η δυνατότητα για πειραματισμό των team builds και των skill συνδυασμών της ομάδας.

To Hood: Outlaws & Legends θα έρθει στα Xbox Series X, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 και PC μέσα στο 2021.

Τσέκαρε το βίντεο

Όλα ξεκίνησαν το μακρινό 1987 όταν έπεσε στα χέρια μου το πρώτο μου Atari 2600 (δώρο του πατέρα μου). Ποτέ δεν το πολύ κατείχα το άθλημα, αλλά μέσα σε δύο χρόνια είχα πάρει το master μου στα video games. Μετά ήρθε το θρυλικό Game Boy (το άσπρο τούβλο), που με έκανε fan της Nintendo μέχρι που τελείωσα το σχολείο και ξεκίνησε η δουλειά. Τότε ανέβηκα στη μεγάλη κατηγορία. Ήταν η πρώτη φορά που είχα στην κατοχή μου και τις τρεις κονσόλες της τότε γενιάς (PS1/N64/Dreamcast). Αγαπημένα είδη παιχνιδιών έχω τα Racing, τα RPG και τα DIABLO (είναι μια κατηγορία μόνα τους!). Αγαπημένες σειρές είναι τα HALO, Assassin’s Creed και ότι έχει σχέση με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Σχετικά άρθρα βάσει tags

Και στο Xbox Series X το Quantum Error
Ένα "cosmic horror" shooter πρώτου προσώπου.
Στοιχεία για τον κόσμο του Immortals Fenyx Rising
Χωρισμένος σε επτά διαφορετικές περιοχές.
Εξαγορά της Bethesda από τη Microsoft
Όλα τα στούντιο και οι μεγάλες σειρές υπό την αιγίδα του Xbox.
Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Balan Wonderworld
Action-platformer από τους Yuji Naka, Naoto Oshima και Square Enix.
Περαιτέρω πληροφορίες για τις επιδόσεις του Xbox Series S
Όσον αφορά στα backward-compatible παιχνίδια.
PS5: Απολογισμός της Sony για το ξαφνικό άνοιγμα των προ-παραγγελιών
Έρχονται περισσότερες κονσόλες μέχρι το τέλος της χρονιάς.
Νέο trailer για το Mafia Definitive Edition
Η άνοδος του Tommy Angelo.
Μικρότερο το campaign του Cyberpunk 2077 από αυτό του The Witcher 3
Και αποκάλυψη των απαιτήσεων συστήματος από το νέο επεισόδιο Night City Wire.

Σχόλια (0)

There are no comments posted here yet