Αφιερωμένο τους «μη-κανονικούς» διαμένοντες του The Ashmann Inn.

Η Modus Games έδωσε στην δημοσιότητα ένα νέο trailer για το επερχόμενο Remothered: Broken Porcelain, έναν horror-thriller τίτλο από την Stormind Games, παρουσιάζοντας μας τον περίεργο συνδυασμό χαρακτήρων που θα διαμένουν στο The Ashmann Inn.

Στο εν λόγω trailer μπορούμε να δούμε τον κύριο χαρακτήρα, την Jennifer, να συναντά τον ψυχρό διαχειριστή του Inn, να βρίσκει μια σύμμαχο στην μορφή της maid Lindsay και έναν τρομακτικό stalker γνωστό μόνο ως o φημολογούμενος "Porcelain". Όλα φαίνονται ανατριχιαστικά και το trailer πολύ εντυπωσιακό για έναν indie horror τίτλο, με μερικά πραγματικά ωραία γραφικά.

"Μια συνέχεια του cult κλασσικού Remothered: Tormented Fathers, το Remothered: Broken Porcelain βασίζεται στην εντυπωσιακή αφήγηση του πρωτότυπου, με νέους χαρακτήρες, εξελιγμένο και διευρυμένο gameplay, καθώς και έναν εκπληκτικά συνειδητοποιημένο κόσμο γεμάτο με θανατηφόρα μυστικά", αναφέρει η επίσημη περιγραφή του παιχνιδιού. "Η εξισορρόπηση του γεμάτου με ένταση stealth gameplay με την συναρπαστική αφήγηση, τα μυστήρια του Remothered: Broken Porcelain είναι τόσο συναρπαστικά για να ξετυλίξουν όσο είναι τρομακτικά".

Το Remothered: Broken Porcelain θα κυκλοφορήσει για Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch και PC στις 20 Οκτωβρίου 2020.

Τσέκαρε το βίντεο

Όλα ξεκίνησαν το μακρινό 1987 όταν έπεσε στα χέρια μου το πρώτο μου Atari 2600 (δώρο του πατέρα μου). Ποτέ δεν το πολύ κατείχα το άθλημα, αλλά μέσα σε δύο χρόνια είχα πάρει το master μου στα video games. Μετά ήρθε το θρυλικό Game Boy (το άσπρο τούβλο), που με έκανε fan της Nintendo μέχρι που τελείωσα το σχολείο και ξεκίνησε η δουλειά. Τότε ανέβηκα στη μεγάλη κατηγορία. Ήταν η πρώτη φορά που είχα στην κατοχή μου και τις τρεις κονσόλες της τότε γενιάς (PS1/N64/Dreamcast). Αγαπημένα είδη παιχνιδιών έχω τα Racing, τα RPG και τα DIABLO (είναι μια κατηγορία μόνα τους!). Αγαπημένες σειρές είναι τα HALO, Assassin’s Creed και ότι έχει σχέση με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Σχετικά άρθρα βάσει tags

Connection Haunted - Review
Μερικοί servers καλύτερα να μένουν άδειοι.
Tο μεγαλύτερο project στην ιστορία της FromSoftware θα είναι το Elden Ring
Και διερευνήσεις για κοινά στοιχεία με το Game of Thrones.
Το Doom Eternal έρχεται στο Xbox Game Pass
Στις αρχές του επόμενου μήνα.
Νέο trailer για το Dragon Quest XI S - Definitive Edition
Καθώς το παιχνίδι ξεπέρασε τα 6 εκατομμύρια αντίτυπα σε πωλήσεις.
"Πολεμικές ιστορίες" από τους Spencer, Hines και Howard των Xbox και Bethesda
Μια ξεχωριστή στιγμή για τη βιομηχανία.
Αποκάλυψη νέας cloud gaming υπηρεσίας από την Amazon
Μεγαλώνει ο ανταγωνισμός στην εν λόγω κατηγορία υπηρεσιών.
Νέο trailer για το NieR Replicant ver.1.22474487139
Μαζί με επιβεβαίωση της ημερομηνίας διάθεσης.
Έτοιμο το επόμενο expansion του Nioh 2
Με διάθεση στα μέσα Οκτωβρίου.
Nexomon: Extinction - Review
Pokémon στη θέση των Pokémon.
Νωρίτερα η διάθεση του Remothered: Broken Porcelain
Επτά μέρες νωρίτερα η επίσκεψή μας στο Ashmann Inn.

Σχόλια (0)

There are no comments posted here yet