Εάν ευσταθούν οι φωτογραφίες ενός χειριστηρίου που βγήκαν στην επιφάνεια.

Οι φήμες για την ύπαρξη μιας λιγότερο ισχυρής κονσόλας για την επόμενη γενιά από την Microsoft αναθερμανθήκαν, καθώς πάνω στην συσκευασία από ένα pre-release controller για το Xbox Series X,  αναφέρεται τόσο το Xbox Series X όσο και το Xbox Series S.

Σύμφωνα με το The Verge, ο χρήστης του Twitter @zakk_exe κατάφερε να πάρει στα χέρια του σε ένα pre-release controller για το Xbox Series X σε λευκό μέσω ενός ιστότοπου μεταπώλησης, με το The Verge να αναφέρει ότι έχουν επιβεβαιώσει ότι το προϊόν είναι γνήσιο. Αυτό θα ήταν ένα ενδιαφέρον γεγονός από μόνο του, αλλά το πιο σημαντικό, είναι ότι στην μια πλευρά του κουτιού δηλώνει ότι το controller είναι συμβατό με iOS, Android, Windows 10, Xbox One και Xbox Series X | S. Παρόλο που η ύπαρξη του Xbox Series S φημολογείται εδώ και καιρό, αυτή είναι η πρώτη φορά που έχουμε κάποια “επίσημη επιβεβαίωση” για το νέο προϊόν της Microsoft - μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στις παρακάτω εικόνες.

Ένα Xbox επόμενης γενιάς με χαμηλότερες προδιαγραφές φημολογείται από τις αρχές του 2019 με την κωδική ονομασία "Lockhart", ενώ μια αναφορά που βγήκε τον περασμένο Ιούνιο, ανέφερε ότι θα πρέπει να περιμένουμε την αποκάλυψη της κονσόλας μέσα στον Αύγουστο, τώρα γνωστή με το όνομα Xbox Series S.

Από την πλευρά της Microsoft, ένας εκπρόσωπος της Microsoft έκανε την ακόλουθη δήλωση: "Έχουμε προετοιμάσει πολλά για το Xbox το 2020 και ανυπομονούμε να τα μοιραστούμε μαζί σας. Ωστόσο, δεν έχουμε τίποτα να ανακοινώσουμε αυτήν τη στιγμή."

Το Xbox Series X αναμένεται να κυκλοφορήσει την περίοδο του Holiday 2020.

Έκθεση εικόνων

Όλα ξεκίνησαν το μακρινό 1987 όταν έπεσε στα χέρια μου το πρώτο μου Atari 2600 (δώρο του πατέρα μου). Ποτέ δεν το πολύ κατείχα το άθλημα, αλλά μέσα σε δύο χρόνια είχα πάρει το master μου στα video games. Μετά ήρθε το θρυλικό Game Boy (το άσπρο τούβλο), που με έκανε fan της Nintendo μέχρι που τελείωσα το σχολείο και ξεκίνησε η δουλειά. Τότε ανέβηκα στη μεγάλη κατηγορία. Ήταν η πρώτη φορά που είχα στην κατοχή μου και τις τρεις κονσόλες της τότε γενιάς (PS1/N64/Dreamcast). Αγαπημένα είδη παιχνιδιών έχω τα Racing, τα RPG και τα DIABLO (είναι μια κατηγορία μόνα τους!). Αγαπημένες σειρές είναι τα HALO, Assassin’s Creed και ότι έχει σχέση με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Σχετικά άρθρα βάσει tags

Το Doom Eternal έρχεται στο Xbox Game Pass
Στις αρχές του επόμενου μήνα.
"Πολεμικές ιστορίες" από τους Spencer, Hines και Howard των Xbox και Bethesda
Μια ξεχωριστή στιγμή για τη βιομηχανία.
Το Maneater έρχεται και στη νέα γένια
Με νέες δυνατότητες και εξελιγμένους τομείς.
Δίχως αλλαγές η υποστήριξη για το The Elder Scrolls Online
Για κάθε πλατφόρμα διάθεσης, παρά τις εξελίξεις.
Αύξηση τιμών στους next-gen τίτλους και από τη WB Games
Με "μπροστάρηδες" τα Gotham Knights και Suicide Squad: Kill the Justice League.
Συνεχίζει την ανοδική του πορεία το Xbox Game Pass
Ξεπέρασε τους 15 εκ. συνδρομητές.
Και στο Xbox Series X το Quantum Error
Ένα "cosmic horror" shooter πρώτου προσώπου.
Στοιχεία για τον κόσμο του Immortals Fenyx Rising
Χωρισμένος σε επτά διαφορετικές περιοχές.
Εξαγορά της Bethesda από τη Microsoft
Όλα τα στούντιο και οι μεγάλες σειρές υπό την αιγίδα του Xbox.

Σχόλια (0)

There are no comments posted here yet