Συνεχίζει να αποτελεί μέλος του WarnerMedia Group.

Μια ενημέρωση που ήρθε από την WarnerMedia Group αναφέρει ότι η Warner Bros. Interactive Entertainment (γνωστή και ως WB Games) δεν θα πουληθεί.

Συγκεκριμένα, σε ένα organization update, ο Διευθύνων Σύμβουλος της WarnerMedia, Jason Kilar, δήλωσε ότι "η Warner Bros. Interactive παραμένει μέρος των Studios και Networks του ομίλου" και ότι μαζί με τα Global Brands & Franchise Team, Kids, Young Adults and Classics, θα "επικεντρωθούν στην προσέλκυση fans στα brand names και franchise μέσω παιχνιδιών και άλλων διαδραστικών εμπειριών."

Να θυμίσουμε ότι κατά την διάρκεια του καλοκαιριού είχαμε αρκετές υποθέσεις καθώς η μητρική εταιρεία της Warner Bros. η AT&T φερόταν να έχει θέσει το τμήμα παιχνιδιών της WB προς πώληση για να μπορέσει να βοηθήσει στην εξισορρόπηση των οικονομικών της. Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι ανάμεσα στους πιθανούς μνηστήρες για την αγορά, είχαν αναφερθεί η EA και ότι ακόμη και το Xbox εξέταζε μια εξαγορά για να προσθέσει studio ανάπτυξης όπως η Rocksteady και η NetherRealm στα first party studio της.

Όλα ξεκίνησαν το μακρινό 1987 όταν έπεσε στα χέρια μου το πρώτο μου Atari 2600 (δώρο του πατέρα μου). Ποτέ δεν το πολύ κατείχα το άθλημα, αλλά μέσα σε δύο χρόνια είχα πάρει το master μου στα video games. Μετά ήρθε το θρυλικό Game Boy (το άσπρο τούβλο), που με έκανε fan της Nintendo μέχρι που τελείωσα το σχολείο και ξεκίνησε η δουλειά. Τότε ανέβηκα στη μεγάλη κατηγορία. Ήταν η πρώτη φορά που είχα στην κατοχή μου και τις τρεις κονσόλες της τότε γενιάς (PS1/N64/Dreamcast). Αγαπημένα είδη παιχνιδιών έχω τα Racing, τα RPG και τα DIABLO (είναι μια κατηγορία μόνα τους!). Αγαπημένες σειρές είναι τα HALO, Assassin’s Creed και ότι έχει σχέση με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Άτομα σε αυτή τη συζήτηση

Comments (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

Που σου ρε γαμώτο κι ήμουν έτοιμος να κάνω την κάνω την επένδυση!

There are no comments posted here yet