Μια εβδομάδα επιπλέον στο pit lane…

Η Codemasters ανακοίνωσε, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της σειράς DIRT στο Twitter, ότι ο επόμενος τίτλος της σειράς – το DIRT 5- θα καθυστερήσει να γίνει διαθέσιμος κατά μία εβδομάδα.

Θυμίζουμε ότι ο νέος τίτλος της μακροχρόνιας racing σειράς είχε σχεδιαστεί να κυκλοφορήσει για Xbox One, PlayStation 4 και ηλεκτρονικούς υπολογιστές στις 9 Οκτωβρίου 2020, προτού κάνει την εμφάνισή του και στα Xbox Series X και PlayStation 5 αργότερα μέσα στο 2020. Πλέον, το DIRT 5 θα κυκλοφορήσει μία εβδομάδα αργότερα, στις 16 Οκτωβρίου 2020.

Για όσους δεν μπορούν να περιμένουν με τις 16 Οκτωβρίου, μπορούν να ξεκινήσουν την ενασχόληση τους με τον τίτλο στις 13 Οκτωβρίου, αγοράζοντας την Amplified Edition του παιχνιδιού, το οποίο προσφέρει early access τριών ημερών.

Το DIRT 5 πρόκειται τώρα να κυκλοφορήσει για Xbox One, PlayStation 4 και ηλεκτρονικούς υπολογιστές στις 16 Οκτωβρίου 2020. Να σημειωθεί όσοι αποκτήσουν την έκδοση του DIRT 5 για το Xbox One θα μπορούν να κάνουν αναβάθμιση στην έκδοση Xbox Series X δωρεάν όταν αυτή κυκλοφορήσει αργότερα.

 

Όλα ξεκίνησαν το μακρινό 1987 όταν έπεσε στα χέρια μου το πρώτο μου Atari 2600 (δώρο του πατέρα μου). Ποτέ δεν το πολύ κατείχα το άθλημα, αλλά μέσα σε δύο χρόνια είχα πάρει το master μου στα video games. Μετά ήρθε το θρυλικό Game Boy (το άσπρο τούβλο), που με έκανε fan της Nintendo μέχρι που τελείωσα το σχολείο και ξεκίνησε η δουλειά. Τότε ανέβηκα στη μεγάλη κατηγορία. Ήταν η πρώτη φορά που είχα στην κατοχή μου και τις τρεις κονσόλες της τότε γενιάς (PS1/N64/Dreamcast). Αγαπημένα είδη παιχνιδιών έχω τα Racing, τα RPG και τα DIABLO (είναι μια κατηγορία μόνα τους!). Αγαπημένες σειρές είναι τα HALO, Assassin’s Creed και ότι έχει σχέση με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Σχετικά άρθρα βάσει tags

Connection Haunted - Review
Μερικοί servers καλύτερα να μένουν άδειοι.
Tο μεγαλύτερο project στην ιστορία της FromSoftware θα είναι το Elden Ring
Και διερευνήσεις για κοινά στοιχεία με το Game of Thrones.
Το Doom Eternal έρχεται στο Xbox Game Pass
Στις αρχές του επόμενου μήνα.
Νέο trailer για το Dragon Quest XI S - Definitive Edition
Καθώς το παιχνίδι ξεπέρασε τα 6 εκατομμύρια αντίτυπα σε πωλήσεις.
"Πολεμικές ιστορίες" από τους Spencer, Hines και Howard των Xbox και Bethesda
Μια ξεχωριστή στιγμή για τη βιομηχανία.
Αποκάλυψη νέας cloud gaming υπηρεσίας από την Amazon
Μεγαλώνει ο ανταγωνισμός στην εν λόγω κατηγορία υπηρεσιών.
Νέο trailer για το NieR Replicant ver.1.22474487139
Μαζί με επιβεβαίωση της ημερομηνίας διάθεσης.
Έτοιμο το επόμενο expansion του Nioh 2
Με διάθεση στα μέσα Οκτωβρίου.
Nexomon: Extinction - Review
Pokémon στη θέση των Pokémon.
Νωρίτερα η διάθεση του Remothered: Broken Porcelain
Επτά μέρες νωρίτερα η επίσκεψή μας στο Ashmann Inn.

Σχόλια (0)

There are no comments posted here yet