Νέες φωτογραφίες και πληροφορίες για το χειριστήριο του PlayStation 5 μέσω διαρροής.

Καινούργιες πληροφορίες και φωτογραφίες για το νέο χειριστήριο του PlayStation 5 διέρρευσαν στο twitter από εργαζόμενο σε εταιρεία που κατασκευάζει αξεσουάρ για κονσόλες. Σύμφωνα με τα tweets η μπαταρία του DualSense είναι 1560 mAh, μεγαλύτερη συγκριτικά με την πρώτη και την δεύτερη έκδοση του DualShock 4 που διέθεταν μπαταρίες 800 mAh και 1000 mAh αντίστοιχα. Αναφορικά με την αίσθηση του χειριστηρίου, ο leaker δήλωσε ότι είναι πιο βολικό στο κράτημα συγκριτικά με το DualShock 4, το feedback από τις νέες σκανδάλες “μαγικό”, ενώ ο μηχανισμός τους είναι πολύπλοκος.

To DualSense και το PlayStation 5 αναμένονται να κυκλοφορήσουν στις γιορτές του 2020, συγκεκριμένη ημερομηνία και τιμές δεν έχουν γίνει ακόμα διαθέσιμες από την Sony.

Έκθεση εικόνων

Το gaming μπήκε για τα καλά στην καθημερινότητα μου από την εποχή του PlayStation αν και η εισαγωγή μου στον χώρο έγινε πιο πριν με το SNES. Απολαμβάνω ό,τι έχει σχέση με Action RPGs, 3rd person Action-Adventures, FPS και VR. Η μουσική είναι η μεγάλη μου αγάπη και πάντα υπάρχει χρόνος για καλές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές.

Άτομα σε αυτή τη συζήτηση

Comments (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

Είναι συμβατές με εκείνες του ηλεκτρονικού τσιγάρου; Έχω 2-3 spare.

There are no comments posted here yet