Με κυκλοφορία σε Steam και κονσόλες επόμενης γενιάς.

H 505 Games και η Remedy Entertainment ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του Control Ultimate Edition. Η έκδοση θα περιλαμβάνει το βασικό παιχνίδι, τα δυο expansions, The Foundation και AWE, καθώς και όλα τα updates. Όσοι αγοράσουν την Ultimate Edition για PS4 και Xbox One θα μπορούν να αναβαθμίσουν στις εκδόσεις για PlayStation 5 και Xbox Series X δωρεάν, ενώ η συγκεκριμένη αναβάθμιση δεν ισχύει για τους κατόχους της απλής έκδοσης του τίτλου.

To Control Ultimate Edition θα κυκλοφορήσει και για Steam στις 27 Αυγούστου, με τις digital εκδόσεις για PlayStation 4, Xbox One και Epic Store PC στις 10 Σεπτεμβρίου, και τις retail στο τέλος του 2020. Τέλος, ο τίτλος θα κυκλοφορήσει σε digital για PlayStation 5 και Xbox Series X στο τέλος του 2020, και σε retail στις αρχές του 2021.

Τσέκαρε το βίντεο

Το gaming μπήκε για τα καλά στην καθημερινότητα μου από την εποχή του PlayStation αν και η εισαγωγή μου στον χώρο έγινε πιο πριν με το SNES. Απολαμβάνω ό,τι έχει σχέση με Action RPGs, 3rd person Action-Adventures, FPS και VR. Η μουσική είναι η μεγάλη μου αγάπη και πάντα υπάρχει χρόνος για καλές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές.

Άτομα σε αυτή τη συζήτηση

Comments (4)

This comment was minimized by the moderator on the site

Καταπληκτική τακτική, μπράβο να γίνει παράδειγμα προς μίμηση. Ξαναγοράστε το παιχνίδι, αλλιώς το πούλο.

This comment was minimized by the moderator on the site

ενώ η συγκεκριμένη αναβάθμιση δεν ισχύει για τους κατόχους της απλής έκδοσης του τίτλου.


Παράδειγμα προς αποφυγήν, μην παίρνετε ιδέες οι υπόλοιποι θερντ πάρτιζ!

This comment was minimized by the moderator on the site

Με το κράξιμο που θα φάνε ίσως αλλάξουν απόφαση

This comment was minimized by the moderator on the site

Δηλώνω ένοχος που αγόρασα ps4 retail day one......
Εμ σε στηρίζουν...εμ να τους φτύνεις εσύ....
Και δεν υπήρχε και στο game pass τότε για εναλλακτική..
Δηλαδή νταξει τα remake....νταξει τα remaster...τώρα θα μας βγάζετε και μετά από κάνα χρόνο την σωστή την ορθόδοξη edition...που μονό αυτή είναι ικανή και καταδέχεται να παίξει στις premium καινούριες κονσόλες...

There are no comments posted here yet