Η Microsoft ανακοίνωσε το χρονικό πλαίσιο κυκλοφορίας της νέας της κονσόλας.

Μέσω ενός blog post στο επίσημο site της η Microsoft ανακοίνωσε ότι η κυκλοφορία της καινούργιας της κονσόλας Xbox Series X θα γίνει μέσα στον Νοέμβριο, χωρίς να δώσει πληροφορίες για την τιμή της.

Παράλληλα, ενημέρωσε ότι περισσότεροι από 50 τίτλοι cross-gen και optimized για το Xbox Series X είναι προγραμματισμένοι να κυκλοφορήσουν το 2020, ανάμεσα τους τα Assassin’s Creed Valhalla, Dirt 5, Gears Tactics, Yakuza: Like a Dragon, και Watch Dogs: Legion, ενώ νέα παιχνίδια για την κονσόλα θα κάνουν το ντεμπούτο τους στο Xbox Game Pass, όπως τα The Medium, Scorn, και Tetris Effect: Connected.

Τέλος, υπογράμμισε για άλλη μια φορά οτι το Xbox Series X θα υποστηρίζει τίτλους του Xbox, Xbox 360 και Xbox One, κάποιοι από τους οποίους θα λάβουν αναβαθμίσεις με αυξημένη ανάλυση έως 4Κ, HDR και βελτιωμένο frame rate.

 

Το gaming μπήκε για τα καλά στην καθημερινότητα μου από την εποχή του PlayStation αν και η εισαγωγή μου στον χώρο έγινε πιο πριν με το SNES. Απολαμβάνω ό,τι έχει σχέση με Action RPGs, 3rd person Action-Adventures, FPS και VR. Η μουσική είναι η μεγάλη μου αγάπη και πάντα υπάρχει χρόνος για καλές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές.

Άτομα σε αυτή τη συζήτηση

Comments (4)

This comment was minimized by the moderator on the site

Τώρα αυτό που μένει να μας πουν είναι το κόστος της κονσόλας.

This comment was minimized by the moderator on the site

Ευκολα θα ναι η δευτερη κονσολα μου για την επομενη γενια

This comment was minimized by the moderator on the site

Η πρωτη ποια θα ειναι;

This comment was minimized by the moderator on the site

Έτσι όπως το έγραψες και μένα μου κινήθηκε η περιέργεια για ποια θα είναι η πρώτη... Αφού δύο είναι όλες κιόλες οι κονσόλες της νέας γενιάς (το Switch ακολουθεί δικό του δρόμο, έτσι κι αλλίως περισσότερο διάδοχος του 3DS είναι, παρά του Wii U).

There are no comments posted here yet