Παρακολουθούμε και σχολιάζουμε, ζωντανά, την έναρξη της έκθεσης.

Την Πέμπτη 27 Αυγούστου, στις 21:00 (ώρα Ελλάδος) θα μεταδοθεί η εκδήλωση Opening Night Live της Gamescom, μια εκδήλωση ψηφιακής μορφής, αφού φέτος η έκθεση (όπως τόσες άλλες παρόμοιες εκδηλώσεις) δεν θα διοργανωθεί στην παλαιότερη μορφή της λόγω της πανδημίας. Σε αυτήν την εκδήλωση, που θα παρουσιάσει ο Geoff Keighley, αναμένεται να παρουσιαστεί πλειάδα τίτλων, από το Call of Duty Black Ops: Cold War και το Doom Eternal: The Ancient Gods, μέχρι το Ratchet and Clank: Rift Apart και το Age of Empires III: Definitive Edition.

Όπως έχουμε πράξει με πολλές παρόμοιες εκδηλώσεις, έτσι και για το ONL θα είμαστε live, μέσα από το κανάλι μας στο YouTube λίγο πριν τις 21:00 της Πέμπτης 27/8, για να παρακολουθήσουμε μαζί σας, και να σχολιάσουμε όσα θα παρουσιαστούν.


 

Τσέκαρε το βίντεο

Ήταν το 1982, όταν ο πατέρας μου, μου χάρισε έναν "κλώνο" κονσόλας Atari που ξεκίνησε το μικρόβιο. Από εκεί και πέρα τα πράγματα πήραν το δρόμο τους. Commodore 64, Amiga 500, PC, SNES, PlayStation... Το μικρόβιο έκατσε για τα καλά και παραμένει στο μυαλό μέχρι σήμερα. Σήμερα, αν και με δύο παιδιά βρίσκουμε χρόνο για κανένα καλό JRPG ή FPS, ενώ τις νύχτες ανοίγουμε και κανένα βιβλίο high fantasy ή βλέπουμε ταινίες και τηλεοπτικές σειρές. Α, και ακούμε classic rock...

Άτομα σε αυτή τη συζήτηση

Comments (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

Θα τα πουμε online λοιπον!

There are no comments posted here yet