Νέο DLC, Cross-Play, Splitscreen και 4K/ 60 fps.

Πριν από λίγες ώρες πραγματοποιήθηκε το Gearbox Digital Showcase στα πλαίσια της PAX, και βασικό κομμάτι της παρουσίασης της Gearbox ήταν το Borderlands 3 -παρουσιάστηκαν επίσης τα Godfall, Tribes of Midgards και Risk of Rain 2.

Για αρχή να πούμε ότι θα υπάρξει ακόμα ένα paid DLC για τον τίτλο μέσα στο 2020, μέσω του οποίου θα έχουμε την προσθήκη ενός νέου game mode που περιλαμβάνει επίσης ένα νέο skill tree για τον κάθε Vault Hunter - με το κάθε skill tree να έρχονται νέα Action Skills.

Παρουσιάστηκε το νέο skill tree του FL4K, το οποίο προορίζεται να αυξήσει τη "δυνατότητα επιβίωσης" τόσο του FL4K όσο και του κατοικίδιου του. Το νέο Action Skill του εν λόγω skill tree θα ονομάζεται Gravity Snare και θα πετά τους κοντινούς εχθρούς στον αέρα πριν τους χτυπήσει στο έδαφος, κάτι που προφανώς θα διακόπτει και τις επιθέσεις τους. Ο FL4K θα λάβει επίσης ένα νέο Hyperion Loaderbot pet, που θα έρθει σε "τρεις διαφορετικές γεύσεις": το ranged ION Loader, το melee BUL Loader και το "εκρηκτικό" WAR Loader που συνδυάζει ένα incendiary shotgun, χειροβομβίδες και ακόμη και τηλεκατευθυνόμενους πυραύλους.

Έπειτα μάθαμε ότι το Borderlands 3 θα κάνει την εμφάνισή του και στις κονσόλες επόμενης γενιάς, με το single player να "τρέχει" σε ανάλυση 4Κ/ 60 fps στα PlayStation 5 και Xbox Series X. Πέρα από το παραπάνω, η ισχύς των νέων συστημάτων θα επιτρέπει επίσης local co-op για τρεις και τέσσερις παίκτες μέσω splitscreen. Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα γίνει διαθέσιμη μια επιλογή για κατακόρυφο splitscreen και στις κονσόλες της τρέχουσας γενιάς.

Όσοι έχουν στην κατοχή τους το Borderlands 3 σε PlayStation 4 ή Xbox One και θέλουν να δοκιμάσουν τον τίτλο στις κονσόλες της επόμενης γενιάς, η Gearbox ανακοίνωσε ότι το upgrade θα είναι δωρεάν όσο παίζουν στην ίδια οικογένεια (PlayStation ή Xbox). Το add-on υλικό και η αποθήκευση αρχείων θα υποστηρίζονται επίσης στη μετάβαση της γενιάς.

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, η Gearbox επιβεβαίωσε επίσης ότι η δυνατότητα για cross-play θα ενεργοποιηθεί τελικά κάποια στιγμή μέσα στο 2021, χωρίς να δίνει περαιτέρω λεπτομέρειες αυτή τη στιγμή.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρο Gearbox Digital Showcase.

Τσέκαρε το βίντεο

Όλα ξεκίνησαν το μακρινό 1987 όταν έπεσε στα χέρια μου το πρώτο μου Atari 2600 (δώρο του πατέρα μου). Ποτέ δεν το πολύ κατείχα το άθλημα, αλλά μέσα σε δύο χρόνια είχα πάρει το master μου στα video games. Μετά ήρθε το θρυλικό Game Boy (το άσπρο τούβλο), που με έκανε fan της Nintendo μέχρι που τελείωσα το σχολείο και ξεκίνησε η δουλειά. Τότε ανέβηκα στη μεγάλη κατηγορία. Ήταν η πρώτη φορά που είχα στην κατοχή μου και τις τρεις κονσόλες της τότε γενιάς (PS1/N64/Dreamcast). Αγαπημένα είδη παιχνιδιών έχω τα Racing, τα RPG και τα DIABLO (είναι μια κατηγορία μόνα τους!). Αγαπημένες σειρές είναι τα HALO, Assassin’s Creed και ότι έχει σχέση με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Σχετικά άρθρα βάσει tags

Και σε retail έκδοση το Devil May Cry 5: Special Edition
Αρχές Δεκεμβρίου για Xbox Series X/S και PlayStation 5.
Ανακοινώθηκε νέο υλικό για το Borderlands 3
Διαθέσιμο μέσω του Season Pass 2.
Αποκαλύφθηκαν οι απαιτήσεις συστήματος για το Assassin's Creed: Valhalla
Μαζί με ένα νέο trailer αφιερωμένο στον οπτικό τομέα του τίτλου.
Ανακοινώθηκε το King Arthur: Knight’s Tale
Ένα turn-based tactical RPG από τη NeoCore Games.
Το Halo 5 δεν θα προστεθεί στη Master Chief Collection
Σύμφωνα με τα λεγόμενα της 343 Industries.
Μία πρώτη ματιά στο UI του PlayStation 5
Δεκάλεπτη ξενάγηση στο περιβάλλον της νέας κονσόλας.
PS5: Περαιτέρω πληροφορίες για τη συμβατότητα με τίτλους του PS4
Αποκαλύφθηκαν και όσα παιχνίδια μένουν εκτός συμβατότητας.
Ημερομηνία διάθεσης του The Medium
Στα μέσα Δεκεμβρίου για Xbox Series X/S και PC.
Ολοκληρώθηκε η ανάπτυξη για το Marvel's Spider-Man: Miles Morales
Όλα έτοιμα για τη διάθεσή του σε PS4 και PS5.

Σχόλια (0)

There are no comments posted here yet