Σταθερό το Marvel’s Avengers στην πρώτη θέση.

Χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές κινήθηκαν οι retail πωλήσεις στην Μεγάλη Βρετανία την προηγούμενη εβδομάδα με τα Marvel’s Avengers και Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 να παραμένουν στην πρώτη και δεύτερη θέση αντίστοιχα. Το Animal Crossing: New Horizons ανέβηκε στο No. 3, ενώ το Kingdoms of Amateur: Re-Reckoning έκανε το ντεμπούτο του στο No. 4, με την έκδοση για PS4 να καταλαμβάνει το 74% των πωλήσεων.

Το Mario Kart 8: Deluxe συνεχίζει στο No. 5, με την retail έκδοση του Minecraft Dungeons που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά αυτή την εβδομάδα να βρίσκεται στο No.6. Η πρώτη δεκάδα έκλεισε με τα Minecraft για Nintendo Switch, NBA 2K21, Grand Theft Auto V και Ring Fit Adventure στην έβδομη, όγδοη, ένατη και δέκατη θέση αντίστοιχα.

Οι δέκα τίτλοι με τις μεγαλύτερες retail πωλήσεις στην Μεγάλη Βρετανία την προηγούμενη εβδομάδα ήταν οι εξής:

  1. Marvel's Avengers
  2. Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2
  3. Animal Crossing: New Horizons
  4. Kingdoms of Amateur: Re-Reckoning
  5. Mario Kart 8: Deluxe
  6. Minecraft Dungeons
  7. Minecraft (Switch)
  8. NBA 2K21
  9. Grand Theft Auto V
  10. Ring Fit Adventure

Το gaming μπήκε για τα καλά στην καθημερινότητα μου από την εποχή του PlayStation αν και η εισαγωγή μου στον χώρο έγινε πιο πριν με το SNES. Απολαμβάνω ό,τι έχει σχέση με Action RPGs, 3rd person Action-Adventures, FPS και VR. Η μουσική είναι η μεγάλη μου αγάπη και πάντα υπάρχει χρόνος για καλές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές.

Σχόλια (0)

There are no comments posted here yet