Μαζί με το Firefight mode σε PC και κονσόλες.

Η PC έκδοση του Halo: The Master Chief Collection πρόκειται να εμπλουτιστεί με ακόμα μια σημαντική προσθήκη (τα παιχνίδια της συλλογής προστίθενται ένα κάθε φορά καθώς ολοκληρώνεται η μεταφορά τους στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές).

Συγκεκριμένα, την επόμενη εβδομάδα (20 με 27/9) στη συλλογή θα προστεθεί το Halo 3: ODST, το αγαπημένο spin-off του 2009, το οποίο επικεντρώνεται σε έναν στρατιώτη των «Orbital Drop Shock Troopers» αντί του Master Chief, προσθέτοντας έναν ασυνήθιστα σκοτεινό και moody τόνο στη σειρά.

Μπορείτε να δείτε ένα νέο trailer για την εν λόγω έκδοση παρακάτω.

Επιπλέον, όπως έχει ήδη κάνει γνωστό η Microsoft, το Firefight mode του Halo 3: ODST θα έρθει για πρώτη φορά στις εκδόσεις για PC και κονσόλες της Halo: The Master Chief Collection. Το συγκεκριμένο mode προσφέρει μια co-op εμπειρία, στην οποία έως και τέσσερις παίκτες αντιμετωπίζουν όλο και πιο δύσκολα κύματα εχθρών. Η ODST έκδοση του Firefight είναι ιδιαιτέρως γνωστή στους fans και διαθέτει πολλαπλά stages, playable χαρακτήρες, modes και μια μεγάλη ποικιλία από customizations επιλογές.

Το Halo 3: ODST θα γίνει διαθέσιμο στην Halo: The Master Chief Collection για PC στις 22 Σεπτεμβρίου, ενώ την ίδια ημερομηνία θα έχουμε την προσθήκη του Firefight mode σε PC και Xbox One.

Όλα ξεκίνησαν το μακρινό 1987 όταν έπεσε στα χέρια μου το πρώτο μου Atari 2600 (δώρο του πατέρα μου). Ποτέ δεν το πολύ κατείχα το άθλημα, αλλά μέσα σε δύο χρόνια είχα πάρει το master μου στα video games. Μετά ήρθε το θρυλικό Game Boy (το άσπρο τούβλο), που με έκανε fan της Nintendo μέχρι που τελείωσα το σχολείο και ξεκίνησε η δουλειά. Τότε ανέβηκα στη μεγάλη κατηγορία. Ήταν η πρώτη φορά που είχα στην κατοχή μου και τις τρεις κονσόλες της τότε γενιάς (PS1/N64/Dreamcast). Αγαπημένα είδη παιχνιδιών έχω τα Racing, τα RPG και τα DIABLO (είναι μια κατηγορία μόνα τους!). Αγαπημένες σειρές είναι τα HALO, Assassin’s Creed και ότι έχει σχέση με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Σχετικά άρθρα βάσει tags

Connection Haunted - Review
Μερικοί servers καλύτερα να μένουν άδειοι.
Tο μεγαλύτερο project στην ιστορία της FromSoftware θα είναι το Elden Ring
Και διερευνήσεις για κοινά στοιχεία με το Game of Thrones.
Το Doom Eternal έρχεται στο Xbox Game Pass
Στις αρχές του επόμενου μήνα.
Νέο trailer για το Dragon Quest XI S - Definitive Edition
Καθώς το παιχνίδι ξεπέρασε τα 6 εκατομμύρια αντίτυπα σε πωλήσεις.
"Πολεμικές ιστορίες" από τους Spencer, Hines και Howard των Xbox και Bethesda
Μια ξεχωριστή στιγμή για τη βιομηχανία.
Αποκάλυψη νέας cloud gaming υπηρεσίας από την Amazon
Μεγαλώνει ο ανταγωνισμός στην εν λόγω κατηγορία υπηρεσιών.
Νέο trailer για το NieR Replicant ver.1.22474487139
Μαζί με επιβεβαίωση της ημερομηνίας διάθεσης.
Nexomon: Extinction - Review
Pokémon στη θέση των Pokémon.
Νωρίτερα η διάθεση του Remothered: Broken Porcelain
Επτά μέρες νωρίτερα η επίσκεψή μας στο Ashmann Inn.

Άτομα σε αυτή τη συζήτηση

Comments (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

Πάω να δώσω το δολάριό μου πριν λήξει η beta.

There are no comments posted here yet