Συνεχίζεται η ανοδική πορεία της βιομηχανίας στην αγορά των Η.Π.Α.

Τα Madden NFL 21 και UFC 4 κατέκτησαν την πρώτη και δεύτερη θέση αντίστοιχα των πωλήσεων στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής για τον μήνα Αύγουστο, με τους δύο τίτλους να ξεπερνάνε τους προκατόχους τους. Το Call of Duty: Modern Warfare και το Ghost of Tsushima βρέθηκαν στο No. 3 και No. 4, ενώ το Animal Crossing: New Horizons έκλεισε την πρώτη πεντάδα, με την Nintendo να έχει συνολικά 10 τίτλους στο Top 20.

Η συνολική δαπάνη για retail, digital, add-ons και microtransactions άγγιξε τα 2,94 δισεκατομμύρια δολάρια, αύξηση 37% από έτος σε έτος. Οι πωλήσεις hardware έφτασαν τα 229 εκατομμύρια δολάρια, παρουσιάζοντας επίσης άνοδο 37% από πέρυσι, με το Nintendo Switch να καταλαμβάνει την πρώτη θέση και για τον Αύγουστο, ενώ η κατηγορία των αξεσουάρ και περιφερειακών κατέγραψε έσοδα 166 εκατομμυρίων δολαρίων, αυξημένη κατά 42%. Συνολικά από την αρχή του έτους η βιομηχανία παρουσιάζει άνοδο 23% με έσοδα που αγγίζουν τα 29,4 δισεκατομμύρια δολάρια.

Οι είκοσι τίτλοι με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής για τον μήνα Αύγουστο ήταν οι εξής:

 1. Madden NFL 21
 2. UFC 4
 3. Call of Duty: Modern Warfare
 4. Ghost of Tsushima
 5. Animal Crossing: New Horizons
 6. Ring Fit Adventure
 7. Mario Kart 8: Deluxe
 8. Super Smash Bros. Ultimate
 9. Paper Mario: The Origami King
 10. Mortal Kombat 11
 11. The Legend of Zelda: Breath of the Wild
 12. The Last of Us: Part ΙΙ
 13. Minecraft: PlayStation 4 Edition
 14. PGA Tour 2K21
 15. New Super Mario Bros. U Deluxe
 16. Super Mario Party
 17. Tom Clancy's Rainbow Six: Siege
 18. Super Mario Odyssey
 19. Final Fantasy VII: Remake
 20. Luigi's Mansion 3

Το gaming μπήκε για τα καλά στην καθημερινότητα μου από την εποχή του PlayStation αν και η εισαγωγή μου στον χώρο έγινε πιο πριν με το SNES. Απολαμβάνω ό,τι έχει σχέση με Action RPGs, 3rd person Action-Adventures, FPS και VR. Η μουσική είναι η μεγάλη μου αγάπη και πάντα υπάρχει χρόνος για καλές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές.

Σχόλια (0)

There are no comments posted here yet