Διαθέσιμο και νέο trailer για τον επερχόμενο τίτλο.

Η Frictional Games, δημιουργός του survival-horror Soma, έκανε γνωστή την ημερομηνία κυκλοφορίας του Amnesia: Rebirth, με αυτήν να έχει οριστεί εντός του επόμενου μήνα.

Ο επερχόμενος τίτλος της σουηδικής ομάδας αποτελεί συνέχεια του Amnesia: The Dark Descent, το οποίο γιορτάζει φέτος τη δεκαετή επέτειό του από την εμφάνισή του στην αγορά τον Σεπτέμβριο του 2010. Φυσικά, στο ενδιάμεσο διάστημα κυκλοφόρησε και το Amnesia: A Machine for Pigs, που αναπτύχθηκε από το αγγλικό στούντιο ανάπτυξης "The Chinese Room". Αναλαμβάνοντας τον ρόλο του Tasi Trianon, ενός νέου πρωταγωνιστή, ο παίκτης θα ταξιδέψει στην έρημο της Αλγερίας, όπου θα ζήσει μία έντονη, συναισθηματικά φορτισμένη περιπέτεια, με στοιχεία καταστροφικότητας, απελπισίας και τρόμου, καθώς εκείνος θα εξερευνά και θα καλείται να επιλύει περιβαλλοντικούς γρίφους που συναντά, εξετάζοντας τα όρια της δικής του ψυχολογικής ισορροπίας, ενώ παράλληλα θα βαδίζει προς την εξιχνίαση ενός σκοτεινού παρελθόντος στον αγώνα του για την ίδια του την επιβίωση, ψυχολογική και μη.

Όπως αναφέρει ο Thomas Grip, Creative Director στη Frictional Games, το νέο παιχνίδι πρόκειται να προσφέρει, στη θέση ενός ακόμη στοιχειωμένου σπιτιού, ένα συναισθηματικά σκληρό ταξίδι, που θα διαθέτει σημαντικά μεγαλύτερη επιρροή στην αφήγηση συγκριτικά με τις προηγούμενες προσθήκες της σειράς.

Το Amnesia: Rebirth αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 20 Οκτωβρίου σε PlayStation 4 και ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Παρακάτω, μπορείτε να παρακολουθήσετε το νέο Release Date Trailer του επερχόμενου παιχνιδιού.

Τσέκαρε το βίντεο

Όλα ξεκίνησαν πίσω στο 2008, όταν ένα χειμωνιάτικο πρωινό ο Γιώργος στάθηκε μπροστά από μία τηλεόραση, που πρόβαλε πλάνα του Gran Turismo 4, από ένα PS2. Η στιγμή αυτή οδήγησε στους πρώτους "σπινθήρες" για την όξυνση του ενδιαφέροντός του επάνω σ' αυτό που είχε μόλις αντικρίσει. Από τότε, όντας κυρίως single player παίκτης και χωρίς να έχει αλλάξει στρατόπεδο, οι AAA/ AA τίτλοι της Sony κερδίζουν εγωκεντρικά το ενδιαφέρον του, όπως και σειρές/ ταινίες που έχουν να του προσφέρουν μία εξίσου απολαυστική εμπειρία. Ακούει  Metal/ Hard Rock μουσική και δεν παύει ποτέ να είναι οπαδός της καλής φυσικής κατάστασης, μέσω της διατροφής και της άσκησης.

Σχετικά άρθρα βάσει tags

Connection Haunted - Review
Μερικοί servers καλύτερα να μένουν άδειοι.
Tο μεγαλύτερο project στην ιστορία της FromSoftware θα είναι το Elden Ring
Και διερευνήσεις για κοινά στοιχεία με το Game of Thrones.
Το Doom Eternal έρχεται στο Xbox Game Pass
Στις αρχές του επόμενου μήνα.
Νέο trailer για το Dragon Quest XI S - Definitive Edition
Καθώς το παιχνίδι ξεπέρασε τα 6 εκατομμύρια αντίτυπα σε πωλήσεις.
Αποκάλυψη νέας cloud gaming υπηρεσίας από την Amazon
Μεγαλώνει ο ανταγωνισμός στην εν λόγω κατηγορία υπηρεσιών.
Νέο trailer για το NieR Replicant ver.1.22474487139
Μαζί με επιβεβαίωση της ημερομηνίας διάθεσης.
Έτοιμο το επόμενο expansion του Nioh 2
Με διάθεση στα μέσα Οκτωβρίου.
Nexomon: Extinction - Review
Pokémon στη θέση των Pokémon.
Νωρίτερα η διάθεση του Remothered: Broken Porcelain
Επτά μέρες νωρίτερα η επίσκεψή μας στο Ashmann Inn.

Σχόλια (0)

There are no comments posted here yet