Αdventure της Dontnod, με επιρροές από τη σειρά Twin Peaks.

Η δημιουργός των Vampyr και Life is Strange, Dontnod, ανακοίνωσε ότι έχει προγραμματίσει να κυκλοφορήσει το Twin Mirror τον ερχόμενο Δεκέμβριο, φέρνοντας το πολυαναμενόμενο narrative-driven adventure τίτλο, με επιρροές από την τηλεοπτική σειρά Twin Peaks, στις οικιακές κονσόλες και ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Εκτός της παραπάνω ανακοίνωσης, η εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο gameplay trailer για τον τίτλο, στο οποίο μπορούμε να δούμε το Mind Palace του πρωταγωνιστή, Sam Higgs.

Ο Sam είναι ένας πρώην ερευνητής-δημοσιογράφος, που χάρη στις αναλυτικές δεξιότητες που προέρχονται από το παλιό του επάγγελμα (που απεικονίζονται μέσα στο παιχνίδι μέσω του Mind Palace), μπορεί να ανακαλύψει πολλές πτυχές της προσωπικότητάς του, κάνοντας διάφορες επιλογές και ακολουθώντας ενδείξεις στην προσπάθειά του να αποκαλύψει την αλήθεια. Το Mind Palace είναι ένας ασφαλής χώρος, όπου ο Sam μπορεί να είναι ο αληθινός του εαυτός χωρίς την πίεση του να κριθεί, ενώ θα αποτελεί έναν κεντρικό μηχανισμό του Twin Mirror.

Στο Twin Mirror οι παίκτες θα μπορέσουν να "ξαναζήσουν" το παρελθόν του Sam κατά τη διάρκεια κάποιων αναδρομών, παρακολουθώντας δραματικά γεγονότα και αντιμετωπίζοντας φαντάσματα από το παρελθόν του.

Το Twin Mirror θα κυκλοφορήσει για Xbox One, PlayStation 4 και PC την 1η Δεκεμβρίου, με τις ψηφιακές προπαραγγελίες του τίτλου να προσφέρουν το soundtrack ως μπόνους. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το νέο gameplay trailer.

Τσέκαρε το βίντεο

Όλα ξεκίνησαν το μακρινό 1987 όταν έπεσε στα χέρια μου το πρώτο μου Atari 2600 (δώρο του πατέρα μου). Ποτέ δεν το πολύ κατείχα το άθλημα, αλλά μέσα σε δύο χρόνια είχα πάρει το master μου στα video games. Μετά ήρθε το θρυλικό Game Boy (το άσπρο τούβλο), που με έκανε fan της Nintendo μέχρι που τελείωσα το σχολείο και ξεκίνησε η δουλειά. Τότε ανέβηκα στη μεγάλη κατηγορία. Ήταν η πρώτη φορά που είχα στην κατοχή μου και τις τρεις κονσόλες της τότε γενιάς (PS1/N64/Dreamcast). Αγαπημένα είδη παιχνιδιών έχω τα Racing, τα RPG και τα DIABLO (είναι μια κατηγορία μόνα τους!). Αγαπημένες σειρές είναι τα HALO, Assassin’s Creed και ότι έχει σχέση με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Σχετικά άρθρα βάσει tags

Connection Haunted - Review
Μερικοί servers καλύτερα να μένουν άδειοι.
Tο μεγαλύτερο project στην ιστορία της FromSoftware θα είναι το Elden Ring
Και διερευνήσεις για κοινά στοιχεία με το Game of Thrones.
Το Doom Eternal έρχεται στο Xbox Game Pass
Στις αρχές του επόμενου μήνα.
Νέο trailer για το Dragon Quest XI S - Definitive Edition
Καθώς το παιχνίδι ξεπέρασε τα 6 εκατομμύρια αντίτυπα σε πωλήσεις.
"Πολεμικές ιστορίες" από τους Spencer, Hines και Howard των Xbox και Bethesda
Μια ξεχωριστή στιγμή για τη βιομηχανία.
Αποκάλυψη νέας cloud gaming υπηρεσίας από την Amazon
Μεγαλώνει ο ανταγωνισμός στην εν λόγω κατηγορία υπηρεσιών.
Νέο trailer για το NieR Replicant ver.1.22474487139
Μαζί με επιβεβαίωση της ημερομηνίας διάθεσης.
Έτοιμο το επόμενο expansion του Nioh 2
Με διάθεση στα μέσα Οκτωβρίου.
Nexomon: Extinction - Review
Pokémon στη θέση των Pokémon.
Νωρίτερα η διάθεση του Remothered: Broken Porcelain
Επτά μέρες νωρίτερα η επίσκεψή μας στο Ashmann Inn.

Σχόλια (0)

There are no comments posted here yet