"Play Has No Limits!"

Η Sony έδωσε στη δημοσιότητα το νέο διαφημιστικό spot για το PlayStation 5, με την ονομασία "The Edge", που δημιουργήθηκε με σκοπό να σηματοδοτήσει την αρχή ενός νέου ταξιδιού πέρα από τα όρια, σε μία νέα εποχή για την ψυχαγωγία.

Η ταινία ξεκινά με μία βάρκα στην ανοιχτή θάλασσα. Βλέπουμε τον «παίκτη» μας να εντοπίζει ένα μυστηριώδες, μαγικό φως στα σύννεφα στον ορίζοντα και αμέσως να βάζει πλώρη για να το ανακαλύψει! Καθώς πλησιάζει το σύννεφο, η μέρα μετατρέπεται σε νύχτα και η βάρκα του χτυπιέται από έναν απροσδόκητο παλμό μπλε ενέργειας, προκαλώντας το κατάρτι να «βλαστήσει» με ανεξήγητα φύλλα. Ο «παίκτης» παρατηρεί με έκπληξη...

Στη συνέχεια η βάρκα βγαίνει από το σύννεφο. Όπως ο «παίκτης» κοιτάζει τριγύρω διερευνητικά, συνειδητοποιεί ότι μια σειρά από πειρατικές γαλέρες, πλοία των Βίκινγκ, διαστημόπλοια και αερόπλοια απλώνονται μπροστά του, σε αυτόν το άγνωστο προορισμό. Ένα διερευνητικό αεροπλάνο δημιουργεί αψίδες με το πέταγμά του στον ουρανό και βλέπουμε ότι αντί για τον καταγάλανο ωκεανό, μπροστά τους βρίσκεται μια μαγική μπλε «επιφάνεια» που «αψηφά» τη βαρύτητα – σαν να βρίσκονται στην άκρη του κόσμου! Ένας άλλος παλμός ενέργειας απελευθερώνεται από την «επιφάνεια», καθώς ο «παίκτης» μας την πλησιάζει. Σταματάει φοβισμένος, καθώς η κοινότητα των ταξιδιωτών τον κοιτάζει με ανυπομονησία για να τους δώσει ένα σημάδι για το τι πρόκειται να ακολουθήσει. Οι ταξιδιώτες τότε βάζουν πλώρη για το άγνωστο με όλη τους τη δύναμη και τον ενθουσιασμό, με τον «παίχτη» μας να τους οδηγεί! Οι ταξιδιώτες ξεπερνούν την «επιφάνεια», σκίζουν τον ορίζοντα και μεταφέρονται σε έναν νέο συναρπαστικό κόσμο!

Υπενθυμίζουμε πως έχει προγραμματιστεί από τη Sony η διεξαγωγή μίας παρουσίασης αποκλειστικά αφιερωμένης στο PlayStation 5, σήμερα (16/9) στις 23:00 ώρα Ελλάδος. Το GameOver.gr θα παρακολουθήσει ζωντανά την εν λόγω παρουσίαση της Sony, με ζωντανό σχολιασμό μέσα από το κανάλι μας στο Youtube. Παρακάτω, μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρο το νεό διαφημιστικό spot για την επερχόμενη κονσόλα της ιαπωνικής εταιρείας.

Τσέκαρε το βίντεο

Έκθεση εικόνων

Όλα ξεκίνησαν πίσω στο 2008, όταν ένα χειμωνιάτικο πρωινό ο Γιώργος στάθηκε μπροστά από μία τηλεόραση, που πρόβαλε πλάνα του Gran Turismo 4, από ένα PS2. Η στιγμή αυτή οδήγησε στους πρώτους "σπινθήρες" για την όξυνση του ενδιαφέροντός του επάνω σ' αυτό που είχε μόλις αντικρίσει. Από τότε, όντας κυρίως single player παίκτης και χωρίς να έχει αλλάξει στρατόπεδο, οι AAA/ AA τίτλοι της Sony κερδίζουν εγωκεντρικά το ενδιαφέρον του, όπως και σειρές/ ταινίες που έχουν να του προσφέρουν μία εξίσου απολαυστική εμπειρία. Ακούει  Metal/ Hard Rock μουσική και δεν παύει ποτέ να είναι οπαδός της καλής φυσικής κατάστασης, μέσω της διατροφής και της άσκησης.

Σχετικά άρθρα βάσει tags

Το Maneater έρχεται και στη νέα γένια
Με νέες δυνατότητες και εξελιγμένους τομείς.
Δίχως αλλαγές η υποστήριξη για το The Elder Scrolls Online
Για κάθε πλατφόρμα διάθεσης, παρά τις εξελίξεις.
Πληροφορίες για το Spider-Man Remastered [ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]
Με βελτιώσεις εφάμιλλες του Miles Morales η μετάβαση του Spider-Man στο PS5.
Αύξηση τιμών στους next-gen τίτλους και από τη WB Games
Με "μπροστάρηδες" τα Gotham Knights και Suicide Squad: Kill the Justice League.
Και στο Xbox Series X το Quantum Error
Ένα "cosmic horror" shooter πρώτου προσώπου.
Στοιχεία για τον κόσμο του Immortals Fenyx Rising
Χωρισμένος σε επτά διαφορετικές περιοχές.
Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Balan Wonderworld
Action-platformer από τους Yuji Naka, Naoto Oshima και Square Enix.
PS5: Απολογισμός της Sony για το ξαφνικό άνοιγμα των προ-παραγγελιών
Έρχονται περισσότερες κονσόλες μέχρι το τέλος της χρονιάς.
Μικρότερο το campaign του Cyberpunk 2077 από αυτό του The Witcher 3
Και αποκάλυψη των απαιτήσεων συστήματος από το νέο επεισόδιο Night City Wire.

Σχόλια (0)

There are no comments posted here yet