"Ragnarök is coming" μέσα στο 2021!

Ευχάριστα νέα για τους λάτρεις μίας από τις πιο εμβληματικές σειρές του PlayStation, καθώς η Sony αποκάλυψε επισήμως το God of War: Ragnarök, το πολυαναμενόμενο sequel του God of War (2018), του μέχρι πρότινος νεότερου μέρους της σειράς, που σήμανε το πέρασμά της σε μία νέα εποχή.

Η περιπέτεια του Kratos και του Atreus στα εδάφη της Αρχαίας Σκανδιναβίας συνεχίζεται στο PlayStation 5, αφού προηγήθηκαν όλα τα απαραίτητα γεγονότα από το προηγούμενο μέρος, τα οποία συντέλεσαν στην "ενηλικίωση" τόσο του θρυλικού «Φαντάσματος της Σπάρτης» όσο και του μικρού Atreus, και, πλέον είναι και οι δύο έτοιμοι για κάθε πρόκληση που τους επιφυλάσσει η εν λόγω αφιλόξενη και παγωμένη γη, από μυθολογικά τέρατα έως μοχθηρούς και αλαζόνες θεούς.

Δυστυχώς, δεν προβλήθηκε κάποιο trailer ή in-game δείγμα από το παιχνίδι, χωρίς παράλληλα να γίνεται τίποτα περαιτέρω γνωστό πέρα της κυκλοφορίας του εντός της επόμενης χρονιάς. Την ανακοίνωσή του σήμανε ένα σύντομο teaser με το νέο λογότυπο που απέκτησε η σειρά από την ολική της αναβίωση, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω.

Το God of War: Ragnarök -όπως όλα δείχουν ότι θα ονομάζεται- αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του 2021, αποκλειστικά στο PlayStation 5.

Τσέκαρε το βίντεο

Όλα ξεκίνησαν πίσω στο 2008, όταν ένα χειμωνιάτικο πρωινό ο Γιώργος στάθηκε μπροστά από μία τηλεόραση, που πρόβαλε πλάνα του Gran Turismo 4, από ένα PS2. Η στιγμή αυτή οδήγησε στους πρώτους "σπινθήρες" για την όξυνση του ενδιαφέροντός του επάνω σ' αυτό που είχε μόλις αντικρίσει. Από τότε, όντας κυρίως single player παίκτης και χωρίς να έχει αλλάξει στρατόπεδο, οι AAA/ AA τίτλοι της Sony κερδίζουν εγωκεντρικά το ενδιαφέρον του, όπως και σειρές/ ταινίες που έχουν να του προσφέρουν μία εξίσου απολαυστική εμπειρία. Ακούει  Metal/ Hard Rock μουσική και δεν παύει ποτέ να είναι οπαδός της καλής φυσικής κατάστασης, μέσω της διατροφής και της άσκησης.

Σχετικά άρθρα βάσει tags

Το Maneater έρχεται και στη νέα γένια
Με νέες δυνατότητες και εξελιγμένους τομείς.
Δίχως αλλαγές η υποστήριξη για το The Elder Scrolls Online
Για κάθε πλατφόρμα διάθεσης, παρά τις εξελίξεις.
Πληροφορίες για το Spider-Man Remastered [ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]
Με βελτιώσεις εφάμιλλες του Miles Morales η μετάβαση του Spider-Man στο PS5.
Αύξηση τιμών στους next-gen τίτλους και από τη WB Games
Με "μπροστάρηδες" τα Gotham Knights και Suicide Squad: Kill the Justice League.
Και στο Xbox Series X το Quantum Error
Ένα "cosmic horror" shooter πρώτου προσώπου.
Στοιχεία για τον κόσμο του Immortals Fenyx Rising
Χωρισμένος σε επτά διαφορετικές περιοχές.
Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Balan Wonderworld
Action-platformer από τους Yuji Naka, Naoto Oshima και Square Enix.
PS5: Απολογισμός της Sony για το ξαφνικό άνοιγμα των προ-παραγγελιών
Έρχονται περισσότερες κονσόλες μέχρι το τέλος της χρονιάς.
Μικρότερο το campaign του Cyberpunk 2077 από αυτό του The Witcher 3
Και αποκάλυψη των απαιτήσεων συστήματος από το νέο επεισόδιο Night City Wire.

Άτομα σε αυτή τη συζήτηση

Comments (5)

This comment was minimized by the moderator on the site

Περιμένουμε .
Μέχρι να δούμε gameplay εχουμε καιρό μπροστά μας.

This comment was minimized by the moderator on the site

Ωραίο logo, αναδεικνύει το όραμα της ομάδας ανάπτυξης με πολύ μινιμαλιστικό τρόπο.

This comment was minimized by the moderator on the site

Ωραίο logo, αλλά όχι 80€ ωραίο logo.

This comment was minimized by the moderator on the site

Το μονο που με προβληματιζει ειναι το ποσο κομτα στο 4 βγαινει, σε σχεση με το ποσο καιρο δουλευαν το επος 4.

This comment was minimized by the moderator on the site

Συγκεκριμένα για το παιχνίδι του 2018, το στούντιο βάδιζε προς άγνωστα μονοπάτια, με πολλά ρίσκα και πολλά πισωγυρίσματα μέχρι να βρει αυτό που έψαχνε. Τους "κόστισε" ένα σημαντικό μέρος από την 5ετή περίοδο ανάπτυξης για να βρουν μία βάση να πατήσουν. Κατανοητός και λογικός ο προβληματισμός σου, όπως είναι και δικός μου, και, πιθανότατα πολύ κόσμου. Ωστόσο, και σε περίπτωση που η ομάδα δει...

Συγκεκριμένα για το παιχνίδι του 2018, το στούντιο βάδιζε προς άγνωστα μονοπάτια, με πολλά ρίσκα και πολλά πισωγυρίσματα μέχρι να βρει αυτό που έψαχνε. Τους "κόστισε" ένα σημαντικό μέρος από την 5ετή περίοδο ανάπτυξης για να βρουν μία βάση να πατήσουν. Κατανοητός και λογικός ο προβληματισμός σου, όπως είναι και δικός μου, και, πιθανότατα πολύ κόσμου. Ωστόσο, και σε περίπτωση που η ομάδα δει και δεν την παίρνει για το 2021, δεν αποκλείεται και η πιθανότητα για αναβολή

Διάβασε περισσότερα
There are no comments posted here yet