Ένας μεγάλος κύκλος κλείνει.

Μέσω επίσημης πληροφόρησης από τη Ubisoft, επιβεβαιώνεται και επίσημα ότι ο Michel Ancel έλαβε την απόφαση να αποχωρήσει οριστικά από την γαλλική εταιρεία, αλλά και τη βιομηχανία γενικότερα, μετά από μια εξαιρετική πορεία στο χώρο για περισσότερο από 30 συναπτά έτη.

Ο Michel Ancel αποτελούσε (και αποτελεί) ένα από τα πιο προβεβλημένα πρόσωπα της Ubisoft. Εργάζεται στο δυναμικό της από τα πρώτα βήματά της και έχει προσφέρει στο κοινό σειρές τίτλων όπως τα Rayman, Raving Rabbits και Beyond Good and Evil. Μέχρι και σήμερα εργαζόταν πάνω στην ανάπτυξη του δεύτερου κεφαλαίου της σειράς Beyond Good and Evil, το οποίο εξακολουθεί να βρίσκεται υπό ανάπτυξη. Η ομάδα ανάπτυξης του τίτλου στην Ubisoft Montpellier εργάζεται, σύμφωνα με την Ubisoft, στα κεντρικά στάδια της παραγωγής, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του Michel και μένοντας πιστοί στο αρχικό του όραμα, ενώ μέσα στους επόμενους μήνες θα έχουν να μοιραστούν περισσότερες πληροφορίες με το κοινό. 

Πλέον, ο Michel Ancel θα επικεντρωθεί σε ένα προσωπικό του project. Ως γνήσιος λάτρης της φύσης, ο Michel είχε ιδρύσει ένα πάρκο προστασίας της άγριας ζωής στο Μονπελιέ, στη Γαλλία. Το εν λόγω πάρκο έχει αρίσει να επεκτείνει σημαντικά το εύρος των εργασιών του, με τον Ancel να επιθυμεί, πλέον, να αφοσιωθεί ολοκληρωτικά σε αυτό που αποτελεί έργο ζωής για εκείνον.  

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

WoW ! This little guy has many things to teach to Sam Fisher ! Today is very special for me. After more than 30 years, I’ve decided to stop working on video games and fully focus on my second passion : Wild Life ! My new project takes place in the real world and consists in a wild life open sanctuary dedicated to education , nature lovers and ... wild animals. ??? video games part ??? Many of you might want to know what will happen to Wild and BGE2. No worries, since many months now the teams are autonomous and the projects are going super well. Beautiful things to be seen soon. May the fox be with you ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michel Ancel (@michelancel) στις

Όλα ξεκινάνε ένα βράδυ Χριστουγέννων όπου αποκτώ το πρώτο μου Game Boy και γίνομαι αυτόματα (χωρίς να το ξέρω τότε) οπαδός της Nintendo. Ακολουθεί μια κονσόλα PlayStation (σε λίγο μεγαλύτερη ηλικία) και από τότε η δεσποινίδα Croft εισβάλει στη ζωή μου. Έκτοτε, τα πράγματα δεν έχουν αλλάξει πολύ. Παραμένω φανατικός οπαδός των φορητών και των 3rd person Action Adventures (Tomb Raider! Prince of Persia! Assassin’s Creed??) μόνο που προτιμώ να απολαμβάνω τίτλους στην οθόνη του PC (γιατί είμαι φαν και των RTS!). Από εκεί και πέρα δεν θα πω όχι σε ένα καλό βιβλίο, πολλές καλές σειρές, άπειρες καλές ταινίες και βόλτες με καλή παρέα.

Άτομα σε αυτή τη συζήτηση

Comments (3)

This comment was minimized by the moderator on the site

οταν ο άνθρωπος που πάλευε 17 χρόνια για να κανει το BG&E2 αποχωρεί πριν το ολοκληρώσει, τα πράγματα δεν δείχνουν και ιδιαίτερα καλά για το μέλλον του, οτι και αν λέει η Ubisoft.

This comment was minimized by the moderator on the site

Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην είναι μάπα, απο την στιγμή που έδειξαν το πρώτο demo.

This comment was minimized by the moderator on the site

Οπότε δεν υπάρχει και wild. Να'ναι καλά ο άνθρωπος.

There are no comments posted here yet