Χωρισμένος σε επτά διαφορετικές περιοχές.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Ubisoft έδωσε στη δημοσιότητα τα πρώτα στοιχεία για το νέο τίτλο που ετοιμάζει με θεματολογία από την ελληνική μυθολογία, το Immortals Fenyx Rising. Σύμφωνα με όσα είδαμε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, ο τίτλος  φαίνεται να είναι πολλές επιρροές από το The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Πριν από λίγες ώρες  η Ubisoft αποκάλυψε ακόμη περισσότερα στοιχεία για τον ανοιχτό κόσμο του Immortals Fenyx Rising μέσα από ένα video του IGN First, συμπεριλαμβανομένων λεπτομερειών για τις επτά κύριες περιοχές του. Μπορείτε να δείτε το video παρακάτω.

Όπως προείπαμε, ο χάρτης του παιχνιδιού χωρίζεται σε επτά κύριες τοποθεσίες, με την καθεμία από αυτές να αντιπροσωπεύει μια διαφορετική ελληνική θεότητα - Clashing Rocks (Ερμής), Valley of Eternal Spring (Αφροδίτη), War's Den (Άρης), Grove of Kleos (Αθηνά), The Forgelands (Ήφαιστος), King's Peak (Δίας) και Gates of Tartaros (Τυφώνας). Το Clashing Rocks θα είναι το σημείο της εκκίνησής της περιπέτειας μας, ενώ το Valley of Eternal Spring  θα είναι το hub όπου θα μπορούμε να κάνουμε τις αναβαθμίσεις και το customization του χαρακτήρα μας. Οι υπόλοιπες τοποθεσίες καλύπτουν μια γκάμα διαφορετικών θεματικών τοποθεσιών- το War's Den είναι ένα βομβαρδισμένη κόλαση, το Grove of Kleos είναι ένα χρυσό αφιέρωμα στον κλασικό ελληνικό πολιτισμό και το Gates of Tartaros είναι μια "κατάλληλη περιοχή" για το final boss.

Το Immortals Fenyx Rising αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC (μεσω Epic Games Store), Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4, PlayStation 5 και Google Stadia στις 3 Δεκεμβρίου. Όσοι προμηθευτούν την έκδοση του τίτλου για την τρέχουσα γενιά συστημάτων - Xbox One και PlayStation 5- θα μπορούν να αναβαθμίσουν δωρεάν τον τίτλο στην επόμενη γενιά.

Όλα ξεκίνησαν το μακρινό 1987 όταν έπεσε στα χέρια μου το πρώτο μου Atari 2600 (δώρο του πατέρα μου). Ποτέ δεν το πολύ κατείχα το άθλημα, αλλά μέσα σε δύο χρόνια είχα πάρει το master μου στα video games. Μετά ήρθε το θρυλικό Game Boy (το άσπρο τούβλο), που με έκανε fan της Nintendo μέχρι που τελείωσα το σχολείο και ξεκίνησε η δουλειά. Τότε ανέβηκα στη μεγάλη κατηγορία. Ήταν η πρώτη φορά που είχα στην κατοχή μου και τις τρεις κονσόλες της τότε γενιάς (PS1/N64/Dreamcast). Αγαπημένα είδη παιχνιδιών έχω τα Racing, τα RPG και τα DIABLO (είναι μια κατηγορία μόνα τους!). Αγαπημένες σειρές είναι τα HALO, Assassin’s Creed και ότι έχει σχέση με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Σχετικά άρθρα βάσει tags

Και σε retail έκδοση το Devil May Cry 5: Special Edition
Αρχές Δεκεμβρίου για Xbox Series X/S και PlayStation 5.
Ανακοινώθηκε νέο υλικό για το Borderlands 3
Διαθέσιμο μέσω του Season Pass 2.
Αποκαλύφθηκαν οι απαιτήσεις συστήματος για το Assassin's Creed: Valhalla
Μαζί με ένα νέο trailer αφιερωμένο στον οπτικό τομέα του τίτλου.
Ανακοινώθηκε το King Arthur: Knight’s Tale
Ένα turn-based tactical RPG από τη NeoCore Games.
Το Halo 5 δεν θα προστεθεί στη Master Chief Collection
Σύμφωνα με τα λεγόμενα της 343 Industries.
Μία πρώτη ματιά στο UI του PlayStation 5
Δεκάλεπτη ξενάγηση στο περιβάλλον της νέας κονσόλας.
PS5: Περαιτέρω πληροφορίες για τη συμβατότητα με τίτλους του PS4
Αποκαλύφθηκαν και όσα παιχνίδια μένουν εκτός συμβατότητας.
Οι απαιτήσεις συστήματος για το Syberia: The World Before
Μπορείτε να "τρέξετε" την επιστροφή της Kate Walker;
Η Amazon βάζει τέλος στην ανάπτυξη για το Crucible
Μόλις πέντε μήνες μετά από την κυκλοφορία του.

Σχόλια (0)

There are no comments posted here yet