Ένα "cosmic horror" shooter πρώτου προσώπου.

Το Quantum Error, ένα "cosmic horror" shooter πρώτου προσώπου, που αναπτύσσεται από την TeamKill Media, ένα indie studio με έδρα το Wyoming, επιβεβαιώθηκε ότι θα κάνει την εμφάνισή του και στο Xbox Series X εκτός από τις ήδη επιβεβαιωμένες πλατφόρμες κυκλοφορίας του (PlayStation 4 και PlayStation 5). Ένα νέο teaser trailer δημοσιεύτηκε για την περίσταση αυτή.

Όταν οι εγκαταστάσεις έρευνας της Monad Quantum -30 μίλια μακριά από την ακτή της California - δέχονται επίθεση από μια άγνωστη οντότητα, που κατακλύζει το συγκρότημα στις φλόγες, βάζοντας το σε πλήρες lock-down και στέλνοντας μια κλήση κινδύνου στο Garboa πυροσβεστικό τμήμα του Σαν Φρανσίσκο, ο επικεφαλής του τμήματος, Sturgis, απαντά στην κλήση, στέλνοντας τον Capt. Jacob Thomas (δηλαδή τον παίκτη), τον συνεργάτη του, Shane Costa, και μια ομάδα πυροσβεστών στις εγκαταστάσεις της Monad σε μια αποστολή έρευνας και διάσωσης.

Η αποστολή μας είναι απλή: σώστε όσο το δυνατόν περισσότερες ζωές από το φλεγόμενο συγκρότημα και βγείτε έξω. Ωστόσο, αυτό που ξεκινά ως μια αποστολή διάσωσης, γρήγορα μετατρέπεται σε κάτι "σκοτεινό", καθώς όταν φτάσετε, θα διαπιστώσετε ότι τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται.

Να σημειώσουμε ότι το teaser trailer αναφέρει μόνο το Xbox Series X, που μας αφήνει να αναρωτιόμαστε αν το Quantum Error έρθει επίσης στο "μικρότερο και λιγότερο ισχυρό" Xbox Series S.

Τσέκαρε το βίντεο

Όλα ξεκίνησαν το μακρινό 1987 όταν έπεσε στα χέρια μου το πρώτο μου Atari 2600 (δώρο του πατέρα μου). Ποτέ δεν το πολύ κατείχα το άθλημα, αλλά μέσα σε δύο χρόνια είχα πάρει το master μου στα video games. Μετά ήρθε το θρυλικό Game Boy (το άσπρο τούβλο), που με έκανε fan της Nintendo μέχρι που τελείωσα το σχολείο και ξεκίνησε η δουλειά. Τότε ανέβηκα στη μεγάλη κατηγορία. Ήταν η πρώτη φορά που είχα στην κατοχή μου και τις τρεις κονσόλες της τότε γενιάς (PS1/N64/Dreamcast). Αγαπημένα είδη παιχνιδιών έχω τα Racing, τα RPG και τα DIABLO (είναι μια κατηγορία μόνα τους!). Αγαπημένες σειρές είναι τα HALO, Assassin’s Creed και ότι έχει σχέση με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Σχετικά άρθρα βάσει tags

Και σε retail έκδοση το Devil May Cry 5: Special Edition
Αρχές Δεκεμβρίου για Xbox Series X/S και PlayStation 5.
Ανακοινώθηκε νέο υλικό για το Borderlands 3
Διαθέσιμο μέσω του Season Pass 2.
Αποκαλύφθηκαν οι απαιτήσεις συστήματος για το Assassin's Creed: Valhalla
Μαζί με ένα νέο trailer αφιερωμένο στον οπτικό τομέα του τίτλου.
Ανακοινώθηκε το King Arthur: Knight’s Tale
Ένα turn-based tactical RPG από τη NeoCore Games.
Μία πρώτη ματιά στο UI του PlayStation 5
Δεκάλεπτη ξενάγηση στο περιβάλλον της νέας κονσόλας.
PS5: Περαιτέρω πληροφορίες για τη συμβατότητα με τίτλους του PS4
Αποκαλύφθηκαν και όσα παιχνίδια μένουν εκτός συμβατότητας.
Ημερομηνία διάθεσης του The Medium
Στα μέσα Δεκεμβρίου για Xbox Series X/S και PC.
Ολοκληρώθηκε η ανάπτυξη για το Marvel's Spider-Man: Miles Morales
Όλα έτοιμα για τη διάθεσή του σε PS4 και PS5.

Σχόλια (0)

There are no comments posted here yet