Για κάθε πλατφόρμα διάθεσης, παρά τις εξελίξεις.

Με τη δημοσίευση σχετικής ενημέρωσης, ο Mat Firor, επικεφαλής των ZeniMax Online Studios, έκανε γνωστό πως το The Elder Scrolls Online θα εξακολουθήσει να υποστηρίζεται σε όλες τις πλατφόρμες στις οποίες διατίθεται, συμπεριλαμβανομένου του PlayStation 4, παρά τις εξελίξεις σχετικά με την εξαγορά της Bethesda από τη Microsoft.

Όπως αναφέρει ο ίδιος: "Θέλω να αφιερώσω αυτήν τη στιγμή για να καθησυχάσω ολόκληρη την κοινότητα του The Elder Scrolls Online (ESO), διότι το ESO θα εξακολουθήσει να υποστηρίζεται ακριβώς όπως ήταν, και αναμένουμε πραγματικά να συνεχίσει να αναπτύσσεται και να θριαμβεύει σε κάθε πλατφόρμα που επί του παρόντος υποστηρίζεται. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι με τα νέα, και ανυπομονούμε να δούμε πως οι δύο εταιρείες, εργάζοντας από κοινού, μπορούν να κάνουν το ESO ακόμα καλύτερο για όλους."

 

Πριν από λίγα εικοσιτετράωρα η Microsoft προέβη σε εξαγορά της Bethesda, συμπεριλαμβανομένων όλων των στούντιό της, όπως και το προαναφερθέν "Zenimax Online Studios", με την εν λόγω συμφωνία των δύο εταιρειών να στοιχίζει στην αμερικανική εταιρεία το αστρονομικό ποσό των $7.5 δισεκατομμυρίων. Το ερώτημα που φυσικώς απορρέει από την εν λόγω είδηση, εφόσον η Bethesda αποτελεί πλέον τμήμα του Xbox, είναι αν θα υπάρξουν τροποποιήσεις σχετικά με την υποστήριξη των επερχόμενων και μη παιχνιδιών της Bethesda για τις κονσόλες της Sony. Δίχως να έχει γίνει τίποτα ξεκάθαρο επί του παρόντος όσον αφορά στην εξέλιξη αυτού του ενδεχόμενου, η συγκεκριμένη είδηση για το εν λόγω MMORPG της Bethesda αποτελεί το πρώτο "ξεκαθάρισμα" ενός εκ των σχετικών παιχνιδιών της εταιρείας, που δεν δηλώνει καμία τροποποίηση στην υποστήριξή του για όλες τις πλατφόρμες.

Το The Ender Scrolls Online κυκλοφορεί από τον Απρίλιο του 2014 σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ενώ περίπου ένα χρόνο αργότερα έκανε τη μετάβασή του και σε PlayStation 4 και Xbox One. Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει αργότερα και στα επερχόμενα PlayStation 5 και Xbox Series X/ S. Το ίδιο έχει επιβεβαιωθεί επίσημα και για το Doom Eternal, με τους κατόχους του στις τρέχουσες κονσόλες να αποκτούν εντελώς δωρεάν την αναβαθμισμένη έκδοσή του για την επόμενη γενιά.

Όλα ξεκίνησαν πίσω στο 2008, όταν ένα χειμωνιάτικο πρωινό ο Γιώργος στάθηκε μπροστά από μία τηλεόραση, που πρόβαλε πλάνα του Gran Turismo 4, από ένα PS2. Η στιγμή αυτή οδήγησε στους πρώτους "σπινθήρες" για την όξυνση του ενδιαφέροντός του επάνω σ' αυτό που είχε μόλις αντικρίσει. Από τότε, όντας κυρίως single player παίκτης και χωρίς να έχει αλλάξει στρατόπεδο, οι AAA/ AA τίτλοι της Sony κερδίζουν εγωκεντρικά το ενδιαφέρον του, όπως και σειρές/ ταινίες που έχουν να του προσφέρουν μία εξίσου απολαυστική εμπειρία. Ακούει  Metal/ Hard Rock μουσική και δεν παύει ποτέ να είναι οπαδός της καλής φυσικής κατάστασης, μέσω της διατροφής και της άσκησης.

Σχετικά άρθρα βάσει tags

Και σε retail έκδοση το Devil May Cry 5: Special Edition
Αρχές Δεκεμβρίου για Xbox Series X/S και PlayStation 5.
Ανακοινώθηκε νέο υλικό για το Borderlands 3
Διαθέσιμο μέσω του Season Pass 2.
Αποκαλύφθηκαν οι απαιτήσεις συστήματος για το Assassin's Creed: Valhalla
Μαζί με ένα νέο trailer αφιερωμένο στον οπτικό τομέα του τίτλου.
Ανακοινώθηκε το King Arthur: Knight’s Tale
Ένα turn-based tactical RPG από τη NeoCore Games.
Το Halo 5 δεν θα προστεθεί στη Master Chief Collection
Σύμφωνα με τα λεγόμενα της 343 Industries.
Μία πρώτη ματιά στο UI του PlayStation 5
Δεκάλεπτη ξενάγηση στο περιβάλλον της νέας κονσόλας.
PS5: Περαιτέρω πληροφορίες για τη συμβατότητα με τίτλους του PS4
Αποκαλύφθηκαν και όσα παιχνίδια μένουν εκτός συμβατότητας.
Οι απαιτήσεις συστήματος για το Syberia: The World Before
Μπορείτε να "τρέξετε" την επιστροφή της Kate Walker;
Η Amazon βάζει τέλος στην ανάπτυξη για το Crucible
Μόλις πέντε μήνες μετά από την κυκλοφορία του.

Σχόλια (0)

There are no comments posted here yet