Μια “νέα πνοή ζωής” στο σύμπαν του τίτλου.

Η Hello Games έκανε διαθέσιμο το Update 3.0 για το No Man's Sky, με τον τίτλο "Origins", “προσθέτοντας νέα ζωή στο σύμπαν του παιχνιδιού". Το εν λόγω update είναι το τελευταίο σε μια μακρά σειρά σημαντικών ενημερώσεων για τον προοδευτικά εξελισσόμενο space exploration τίτλο, που εισάγει ένα πιο παράξενο και πιο ποικιλόμορφο έδαφος προς εξερεύνηση και ανακάλυψη.

Από ηφαίστεια έως κολοσσιαία διαστημικά σκουλήκια, το Origins διαθέτει μια σειρά νέων πλανητικών biomes, με ευμετάβλητες περιοχές, που συμπεριλαμβάνουν επικίνδυνες καιρικές συνθήκες όπως αστραπές, ανεμοστρόβιλους και καταιγίδες, μια επιλογή νέων πλασμάτων διαφόρων μεγεθών, πανύψηλα νέα κτίρια που φιλοξενούν lore για το σύμπαν και πολλά άλλα.

Οι νέοι φωτισμοί και οι άλλες οπτικές βελτιώσεις συνδυάζουν μια μεγαλύτερη ποικιλία χρωμάτων, βελτιώσεις στο discovery μενού, νέα insect ζωή, άγρια ρομπότ και πολλά περισσότερα, που είναι μερικά από τα νέα χαρακτηριστικά που εισάγονται στο No Man's Sky με το Origins. Μπορείτε να δείτε όλα τα patch notes εδώ.

To No Man's Sky κυκλοφορεί για Xbox One, PlayStation 4 και PC.

Τσέκαρε το βίντεο

Όλα ξεκίνησαν το μακρινό 1987 όταν έπεσε στα χέρια μου το πρώτο μου Atari 2600 (δώρο του πατέρα μου). Ποτέ δεν το πολύ κατείχα το άθλημα, αλλά μέσα σε δύο χρόνια είχα πάρει το master μου στα video games. Μετά ήρθε το θρυλικό Game Boy (το άσπρο τούβλο), που με έκανε fan της Nintendo μέχρι που τελείωσα το σχολείο και ξεκίνησε η δουλειά. Τότε ανέβηκα στη μεγάλη κατηγορία. Ήταν η πρώτη φορά που είχα στην κατοχή μου και τις τρεις κονσόλες της τότε γενιάς (PS1/N64/Dreamcast). Αγαπημένα είδη παιχνιδιών έχω τα Racing, τα RPG και τα DIABLO (είναι μια κατηγορία μόνα τους!). Αγαπημένες σειρές είναι τα HALO, Assassin’s Creed και ότι έχει σχέση με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Σχόλια (0)

There are no comments posted here yet