Ενώ η Capcom εξετάζει την πιθανότητα μεταφοράς του στα Xbox One και PS4.

Μπορεί το Resident Evil: Village (Resident Evil VIII) να πρόκειται να κυκλοφορήσει στις κονσόλες επόμενης γενιάς μέσα στο 2021, αλλά η Capcom φαίνεται να εργάζεται επίσης για να φέρει τον τίτλο και στα Xbox One και PlayStation 4. Ενώ η Capcom δεν έχει ακόμη υποσχεθεί σχετικά με μια έκδοση για Xbox One και PS4, αυτή τη στιγμή εξετάζεται, όπως επιβεβαίωσε κατά τη διάρκεια ενός live stream στα πλαίσια του Tokyo Game Show.

Υποσχόμενο ένα “μεγαλύτερο επίπεδο ελευθερίας” από το Resident Evil 7: Biohazard, το Resident Evil: Village θα έχει και πάλι ως πρωταγωνιστή τον Ethan Winters, ο οποίος για άλλη μια φορά βρισκόταν μπλεγμένος σε μια άλλη μια φρικτή κατάσταση, αυτή τη φορά, όπως προδίδει και ο τίτλος, σε ένα «όμορφο αλλά τρομακτικό» χωριό. Θα πρέπει να περιμένουμε ανοιχτά περιβάλλοντα, μια μουντή παλέτα χρωμάτων, μια ακόμη πιο έντονη μακάβρια αθλιότητα, καθώς και πιο περίπλοκους γρίφους από πριν.

Παρακάτω μπορείτε να ρίξτε μια ματιά στο νέο behind the scenes video “Winter Comes for Ethan” με περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο παιχνίδι από τον Director, Morimasa Sato, τον Art Director, Tomonori Takano και τον Producer, Peter Fabiano.

Το Resident Evil: Village έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2021 για Xbox Series X / S, PlayStation 5 και PC, με πιθανότητα κυκλοφορίας και για τα Xbox One και PlayStation 4.

Τσέκαρε το βίντεο

Όλα ξεκίνησαν το μακρινό 1987 όταν έπεσε στα χέρια μου το πρώτο μου Atari 2600 (δώρο του πατέρα μου). Ποτέ δεν το πολύ κατείχα το άθλημα, αλλά μέσα σε δύο χρόνια είχα πάρει το master μου στα video games. Μετά ήρθε το θρυλικό Game Boy (το άσπρο τούβλο), που με έκανε fan της Nintendo μέχρι που τελείωσα το σχολείο και ξεκίνησε η δουλειά. Τότε ανέβηκα στη μεγάλη κατηγορία. Ήταν η πρώτη φορά που είχα στην κατοχή μου και τις τρεις κονσόλες της τότε γενιάς (PS1/N64/Dreamcast). Αγαπημένα είδη παιχνιδιών έχω τα Racing, τα RPG και τα DIABLO (είναι μια κατηγορία μόνα τους!). Αγαπημένες σειρές είναι τα HALO, Assassin’s Creed και ότι έχει σχέση με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Σχετικά άρθρα βάσει tags

Και σε retail έκδοση το Devil May Cry 5: Special Edition
Αρχές Δεκεμβρίου για Xbox Series X/S και PlayStation 5.
Ανακοινώθηκε νέο υλικό για το Borderlands 3
Διαθέσιμο μέσω του Season Pass 2.
Αποκαλύφθηκαν οι απαιτήσεις συστήματος για το Assassin's Creed: Valhalla
Μαζί με ένα νέο trailer αφιερωμένο στον οπτικό τομέα του τίτλου.
Ανακοινώθηκε το King Arthur: Knight’s Tale
Ένα turn-based tactical RPG από τη NeoCore Games.
Μία πρώτη ματιά στο UI του PlayStation 5
Δεκάλεπτη ξενάγηση στο περιβάλλον της νέας κονσόλας.
PS5: Περαιτέρω πληροφορίες για τη συμβατότητα με τίτλους του PS4
Αποκαλύφθηκαν και όσα παιχνίδια μένουν εκτός συμβατότητας.
Οι απαιτήσεις συστήματος για το Syberia: The World Before
Μπορείτε να "τρέξετε" την επιστροφή της Kate Walker;
Η Amazon βάζει τέλος στην ανάπτυξη για το Crucible
Μόλις πέντε μήνες μετά από την κυκλοφορία του.
Ημερομηνία διάθεσης του The Medium
Στα μέσα Δεκεμβρίου για Xbox Series X/S και PC.

Σχόλια (0)

There are no comments posted here yet