Όσον αφορά στο hardware, για "τη μελλοντική εποχή" που έπεται.

Σε ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον ερώτημα υποβλήθηκε ο Phil Spencer, επικεφαλής του Xbox, δεδομένης της στρατηγικής προώθησης που ακολουθεί με το Game Pass.

Πιο αναλυτικά, ερωτηθείς για την πιθανότητα η προσεχής γενιά συστημάτων να αποδειχθεί και η τελευταία για το Xbox, λόγω της επένδυσης σε cloud/ streaming υπηρεσίες, ο Phil Spencer αποκρίθηκε, δηλώνοντας: "Πρόκειται να βάλουμε τον παίκτη στο κέντρο. Δεν βρίσκεται πλέον η συσκευή σε αυτήν τη θέση. Το παρατηρείτε αυτό σε κάθε άλλη μορφή των media. Η τηλεόρασή μου, καθώς και η μουσική μου, βρίσκονται μαζί μου όπου και αν πηγαίνω. Έχω τον έλεγχο της εμπειρίας και νομίζω πως και τα παιχνίδια περνούν τον ίδιο μετασχηματισμό, γι' αυτό όπως λέτε, εάν είστε συνδρομητής του Game Pass, μπορείτε τώρα να παίξετε τα υπέροχα παιχνίδια σας στην κονσόλα Xbox, τον υπολογιστή ή τώρα και στο κινητό σας Android μέσω streaming.

Όσον αφορά στο μελλοντικό hardware, πιστεύω απόλυτα ότι θα δούμε περισσότερες κονσόλες. Όπως συμβαίνει και στο βίντεο, και στη μουσική, το streaming δεν έχει αποκόψει την καινοτομία της συσκευής. Πιστεύω πως θα εξακολουθήσουμε να το παρατηρούμε αυτό, και αποτελεί ακριβώς ό,τι σχεδιάζουμε."

Το Xbox Series X/ S κυκλοφορεί στις 10 του ερχόμενου Νοέμβρη.

Όλα ξεκίνησαν πίσω στο 2008, όταν ένα χειμωνιάτικο πρωινό ο Γιώργος στάθηκε μπροστά από μία τηλεόραση, που πρόβαλε πλάνα του Gran Turismo 4, από ένα PS2. Η στιγμή αυτή οδήγησε στους πρώτους "σπινθήρες" για την όξυνση του ενδιαφέροντός του επάνω σ' αυτό που είχε μόλις αντικρίσει. Από τότε, όντας κυρίως single player παίκτης και χωρίς να έχει αλλάξει στρατόπεδο, οι AAA/ AA τίτλοι της Sony κερδίζουν εγωκεντρικά το ενδιαφέρον του, όπως και σειρές/ ταινίες που έχουν να του προσφέρουν μία εξίσου απολαυστική εμπειρία. Ακούει  Metal/ Hard Rock μουσική και δεν παύει ποτέ να είναι οπαδός της καλής φυσικής κατάστασης, μέσω της διατροφής και της άσκησης.

Σχόλια (0)

There are no comments posted here yet