Με δωρεάν "αναβάθμιση" και πληροφορίες επίδοσης στις νέες κονσόλες.

Η Ubisoft επιβεβαίωσε την μετάβαση του For Honor στην επόμενη γενιά συστημάτων και, μάλιστα, με δωρεάν δυνατότητα "αναβάθμισης" για τους κατόχους του τίτλου στις κονσόλες της τρέχουσας γενιάς, καθώς θα μπορούν και να διατηρήσουν το ήδη υπάρχον profile τους (μεταξύ κοινής "οικογένειας" συστημάτων), συμπεριλαμβανομένων των in-game αγορών και του ως έχει διαμορφωθέν inventory.

Με την "αναβαθμισμένη" έκδοση του For Honor, η γαλλική εταιρεία αποσκοπεί να προσφέρει την πιο άρτια εκ τεχνολογικής φύσεως εμπειρία από ποτέ, φέροντας τις ίδιες αναβαθμίσεις που υφίστανται επί του παρόντος από τα Xbox One X και PlayStation 4 Pro, όπως βελτιώσεις σε φωτισμούς και αντανακλάσεις, draw distance, αναλύσεις σκιάσεων και φιλτράρισμα υφών, αλλά φυσικά θα εφαρμόζονται από τις νέες κονσόλες σε μεγαλύτερο βαθμό, δημιουργώντας ένα ρεαλιστικότερο αποτέλεσμα. Επιπροσθέτως, έγινε γνωστό πως το παιχνίδι θα "τρεχει" σε ανάλυση 4K για τα Xbox Series X/ PlayStation 5 και σε 1080p για το Xbox Series S, ενώ από την άφιξη της νέας season του παιχνιδιού (Y4S4) τον ερχόμενο Δεκέμβρη, θα υποστηρίζεται δυνατότητα για 60 καρέ/ δευτερόλεπτο, σε κάθε κονσόλα επόμενης γενιάς.

Το For Honor κυκλοφορεί από τoν Φεβρουάριο του 2017, σε PlayStation 4, Xbox One και PC.

Όλα ξεκίνησαν πίσω στο 2008, όταν ένα χειμωνιάτικο πρωινό ο Γιώργος στάθηκε μπροστά από μία τηλεόραση, που πρόβαλε πλάνα του Gran Turismo 4, από ένα PS2. Η στιγμή αυτή οδήγησε στους πρώτους "σπινθήρες" για την όξυνση του ενδιαφέροντός του επάνω σ' αυτό που είχε μόλις αντικρίσει. Από τότε, όντας κυρίως single player παίκτης και χωρίς να έχει αλλάξει στρατόπεδο, οι AAA/ AA τίτλοι της Sony κερδίζουν εγωκεντρικά το ενδιαφέρον του, όπως και σειρές/ ταινίες που έχουν να του προσφέρουν μία εξίσου απολαυστική εμπειρία. Ακούει  Metal/ Hard Rock μουσική και δεν παύει ποτέ να είναι οπαδός της καλής φυσικής κατάστασης, μέσω της διατροφής και της άσκησης.

Σχετικά άρθρα βάσει tags

Ανακοινώθηκε νέο υλικό για το Borderlands 3
Διαθέσιμο μέσω του Season Pass 2.
Αποκαλύφθηκαν οι απαιτήσεις συστήματος για το Assassin's Creed: Valhalla
Μαζί με ένα νέο trailer αφιερωμένο στον οπτικό τομέα του τίτλου.
Ανακοινώθηκε το King Arthur: Knight’s Tale
Ένα turn-based tactical RPG από τη NeoCore Games.
Το Halo 5 δεν θα προστεθεί στη Master Chief Collection
Σύμφωνα με τα λεγόμενα της 343 Industries.
PS5: Περαιτέρω πληροφορίες για τη συμβατότητα με τίτλους του PS4
Αποκαλύφθηκαν και όσα παιχνίδια μένουν εκτός συμβατότητας.
Οι απαιτήσεις συστήματος για το Syberia: The World Before
Μπορείτε να "τρέξετε" την επιστροφή της Kate Walker;
Η Amazon βάζει τέλος στην ανάπτυξη για το Crucible
Μόλις πέντε μήνες μετά από την κυκλοφορία του.
Ημερομηνία διάθεσης του The Medium
Στα μέσα Δεκεμβρίου για Xbox Series X/S και PC.
Ολοκληρώθηκε η ανάπτυξη για το Marvel's Spider-Man: Miles Morales
Όλα έτοιμα για τη διάθεσή του σε PS4 και PS5.

Σχόλια (0)

There are no comments posted here yet