Νέες προσθήκες και βελτιώσεις στο παιχνίδι.

Με σχετικό δελτίο Τύπου που μάς απεστάλη, ενημερωθήκαμε σχετικά με το τελευταίο update που υποδέχτηκε το World of Warships, μέσω του οποίου εμπλουτίζεται περισσότερο η συλλογή με τα διαθέσιμα προς επιλογή πολεμικά πλοία, ενώ -πέρα από ορισμένες γενικές και οπτικές βελτιώσεις- προστίθεται επίσης το νέο Naval Base Port και μία νέα σεζόν για το παιχνίδι.

Ακολουθεί το εν λόγω δελτίο Τύπου.


Οκτώβριος 10 ( 30 Σεπτ), 2020 – Το World of Warships φέρνει δυναμικά με την άφιξη των νέων πανίσχυρων U.S. Battleships Subbranch , σε Early Access σήμερα με την ενημέρωση 0.9.9, συμπεριλαμβανομένων των Tier VIII Kansas και Tier IX Minnesota. Τα παραπάνω είναι ένα μέρος της εκδήλωσης για τα νέα U.S. Battleships. Η ενημέρωση επίσης, περιλαμβάνει νέα Directives, ένα αναβαθμισμένο Naval Base Port και μία νέα σεζόν για τα Clan Battles.

Παρακολουθείστε το νέο Trailer της Ενημέρωσης εδώ (ή παρακάτω, με το πέρας του δελτίου).

Τα νέα U.S Battleships, διαθέτουν ισχυρούς κύριους εξοπλισμούς, αρκετά καλά anti-torpedo συστήματα, αλλά και εξαιρετική ευελιξία κινήσεων. Ωστόσο, ενώ το πηδάλιο τους είναι αρκετά responsive , τα πλοία είναι σχετικά αργά για τον τύπο τους. Αντίστοιχα, υπάρχουν αρκετά κύρια όπλα με σταθερό βάρος Salvo και αξιόλογη εμβέλεια πυρών, τα οποία βέβαια θέλουν και μεγαλύτερη διάρκεια γεμίσματος. Περιμετρικά των Battleships, υπάρχουν αξιοπρεπείς AA προστασίες, που μπορούν να ενισχυθούν με Defensive AA Fire αναλώσιμα.

Οι παίχτες μπορούν να αποκτήσουν το VIII Kansas, ολοκληρώνοντας Directives, καθώς και το IX Minnesota ανοίγοντας τυχαία πακέτα στο Armory, σε αντάλλαγμα για Doubloons. Με την ολοκλήρωση ανάλογων δράσεων οι παίχτες μπορούν να πάρουν Αμερικάνικα Tokens, έναν προσωρινό πόρο ο οποίος μπορεί να ανταλλαχθεί με bundles και άλλα rewards στο Armory, συμπεριλαμβανομένων Gold Eagle μόνιμα καμουφλάζ, για τα εκάστοτε Αμερικάνικα Battleships.

Η νέα ενημέρωση επίσης, ξεκινά την 7η σεζόν των Clan Battles, σε 7vs7 Format για Tier X πλοία. Επιπλέον, οι Division Commanders θα έχουν τώρα έξτρα επιλογές για να προσκαλέσουν mercenariesplayers εκτός της Clan τους, ώστε να ενταχθούν στα Divisions τους, για την μεγάλη μάχη των Clan Battles.

Με την ενημέρωση 0.9.9, οι παίχτες θα μπορούν επίσης να παίζουν σε όλους τους World of Warships Servers, μέσα από έναν και μόνο Game Client, χωρίς την ανάγκη για πολλαπλή εγκατάσταση διαφορετικών Game Instances, για το κάθε Region. Ο Game Server, θα καθορίζεται πολύ απλά από τον τρέχοντα επιλεγμένο λογαριασμό στο Wargaming Game Center.

Η ενημέρωση 0.9.9, φέρνει επίσης νέες οπτικές και γενικές βελτιώσεις στο World of Warships, τις οποίες μπορείτε να δείτε εδώ.

Τσέκαρε το βίντεο

Έκθεση εικόνων

Όλα ξεκίνησαν πίσω στο 2008, όταν ένα χειμωνιάτικο πρωινό ο Γιώργος στάθηκε μπροστά από μία τηλεόραση, που πρόβαλε πλάνα του Gran Turismo 4, από ένα PS2. Η στιγμή αυτή οδήγησε στους πρώτους "σπινθήρες" για την όξυνση του ενδιαφέροντός του επάνω σ' αυτό που είχε μόλις αντικρίσει. Από τότε, όντας κυρίως single player παίκτης και χωρίς να έχει αλλάξει στρατόπεδο, οι AAA/ AA τίτλοι της Sony κερδίζουν εγωκεντρικά το ενδιαφέρον του, όπως και σειρές/ ταινίες που έχουν να του προσφέρουν μία εξίσου απολαυστική εμπειρία. Ακούει  Metal/ Hard Rock μουσική και δεν παύει ποτέ να είναι οπαδός της καλής φυσικής κατάστασης, μέσω της διατροφής και της άσκησης.

Σχετικά άρθρα βάσει tags

Ανακοινώθηκε νέο υλικό για το Borderlands 3
Διαθέσιμο μέσω του Season Pass 2.
Αποκαλύφθηκαν οι απαιτήσεις συστήματος για το Assassin's Creed: Valhalla
Μαζί με ένα νέο trailer αφιερωμένο στον οπτικό τομέα του τίτλου.
Ανακοινώθηκε το King Arthur: Knight’s Tale
Ένα turn-based tactical RPG από τη NeoCore Games.
Το Halo 5 δεν θα προστεθεί στη Master Chief Collection
Σύμφωνα με τα λεγόμενα της 343 Industries.
PS5: Περαιτέρω πληροφορίες για τη συμβατότητα με τίτλους του PS4
Αποκαλύφθηκαν και όσα παιχνίδια μένουν εκτός συμβατότητας.
Οι απαιτήσεις συστήματος για το Syberia: The World Before
Μπορείτε να "τρέξετε" την επιστροφή της Kate Walker;
Η Amazon βάζει τέλος στην ανάπτυξη για το Crucible
Μόλις πέντε μήνες μετά από την κυκλοφορία του.
Ημερομηνία διάθεσης του The Medium
Στα μέσα Δεκεμβρίου για Xbox Series X/S και PC.
Ολοκληρώθηκε η ανάπτυξη για το Marvel's Spider-Man: Miles Morales
Όλα έτοιμα για τη διάθεσή του σε PS4 και PS5.

Σχόλια (0)

There are no comments posted here yet