Το FIFA 21 κατακτά την πρώτη θέση.

Απευθείας στην πρώτη θέση των retail πωλήσεων στην Μεγάλη Βρετανία βρέθηκε το FIFA 21 την προηγούμενη εβδομάδα, παρουσιάζοντας όμως πτώση της τάξεως του 42% συγκριτικά με το FIFA 20. Παρά την μειωμένη απόδοση του τίτλου στο retail, κατάφερε να έχει το καλύτερο ντεμπούτο για φέτος ξεπερνώντας τα The Last of Us: Part 2 και Animal Crossing: New Horizons, με το 62% των πωλήσεων να καταγράφονται στο PS4, το 36% στο Xbox One, και το 2% στο Nintendo Switch.

Το Star Wars: Squadrons διατήρησε την δεύτερη θέση, παρά την μείωση 55% πωλήσεων που είχε, το Crash Bandicoot 4: It’s About Time έπεσε στο No. 3, με τα Animal Crossing: New Horizons και Super Mario 3D All-Stars να κλείνουν την πρώτη πεντάδα. Η υπόλοιπη δεκάδα δεν έκρυβε εκπλήξεις, με το Mario Kart 8: Deluxe να βρίσκεται στο No. 6, το Minecraft για Nintendo Switch στο No. 7, το Minecraft Dungeons στο No. 8, το Marvel’s Avengers στο No. 9, και το Ring Fit Adventure στο No. 10.

Οι δέκα τίτλοι με τις μεγαλύτερες retail πωλήσεις στην Μεγάλη Βρετανία την προηγούμενη εβδομάδα ήταν οι εξής:

  1. FIFA 21
  2. Star Wars: Squadrons
  3. Crash Bandicoot 4: It's About Time
  4. Animal Crossing: New Horizons
  5. Super Mario 3D All-Stars
  6. Mario Kart 8: Deluxe
  7. Minecraft (Switch)
  8. Minecraft (Dungeons)
  9. Marvel's Avengers
  10. Ring Fit Adventure

Το gaming μπήκε για τα καλά στην καθημερινότητα μου από την εποχή του PlayStation αν και η εισαγωγή μου στον χώρο έγινε πιο πριν με το SNES. Απολαμβάνω ό,τι έχει σχέση με Action RPGs, 3rd person Action-Adventures, FPS και VR. Η μουσική είναι η μεγάλη μου αγάπη και πάντα υπάρχει χρόνος για καλές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές.

Σχόλια (0)

There are no comments posted here yet