Εντυπώσεις από το ταξίδι μας στο Λονδίνο, video gameplay και special Webcast.

To 2019 σηματοδοτεί τον δέκατο χρόνο της “Αναγέννησης” που γνώρισε η FromSoftware. Το -διάσημο πλέον σε όλο τον πλανήτη- ιαπωνικό στούντιο δεν ξεκίνησε την πορεία του το 2009, βέβαια. Αντιθέτως, θεωρείται σήμερα ως ένας βετεράνος της βιομηχανίας, με το βιογραφικό του να ξεκινά από τη δεκαετία του 1990 με τα παιχνίδια της σειράς King's Field και Armored Core. Όμως ήταν το 2009 που έγινε το “breakthrough”, το μεταίχμιο, το σημείο που διαχώρισε τη βιομηχανία του gaming στην “προ και μετά Souls εποχή”. Δέκα χρόνια μεγάλων επιτυχιών λοιπόν, με τη FromSoftware και τον Hidetaka Miyazaki να μην κάνουν σχεδόν κανένα λάθος (βλ. Steel Battalion: Heavy Armor και Deracine...) στο διάστημα αυτό. Τώρα, το 2019, μετά το σερί των Demon's Sous, Dark Souls, Dark Souls II, Bloodborne και Dark Souls III, ήρθε η ώρα για το Sekiro: Shadows Die Twice.

Το GameOver.gr και ο υπογράφων το κείμενο είχε την ευκαιρία να δει από κοντά και να παίξει το νέο παιχνίδι της FromSoftware, τη Δευτέρα 4 Μαρτίου, σε ένα event που διοργάνωσε και χρηματοδότησε η Activision. Και σε αυτό το κείμενο θα κάνουμε μια προσπάθεια να σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις που αποκομίσαμε παίζοντας το Sekiro: Shadows Die Twice για ένα χρονικό διάστημα περίπου δύο ωρών. 

Η παρουσίαση του παιχνιδιού έγινε από ανθρώπους της Activision, με τα στελέχη της FromSoftware να στέλνουν ένα video-μήνυμα στους καλεσμένους, αναφέροντας ότι δεν κατάφεραν να βρεθούν στο Λονδίνο λόγω φόρτου εργασίας, διότι το παιχνίδι βρίσκεται στα τελικά στάδια παραγωγής ώστε να είναι έτοιμο για κυκλοφορία στις 22 Μαρτίου. Παρόλο που οι δημιουργοί απουσίασαν, δόθηκαν αρκετές πληροφορίες για το παιχνίδι από τον brand manager της Activision, σε μια παρουσίαση περίπου 30 λεπτών, μέσα από την οποία μάθαμε πολλές και χρήσιμες πληροφορίες για τον κόσμο, τη δομή, το σενάριο και το gameplay του Sekiro.

H ιστορία του παιχνιδιού, λοιπόν, διεξάγεται κατά την περίοδο Sengoku της Ιαπωνίας. Πρόκειται για μια πραγματική ιστορική περίοδο, που τοποθετείται μεταξύ του 1467 και του 1600, κατά την οποία η Ιαπωνία πνίγηκε στο αίμα από τις πολεμικές συρράξεις μεταξύ των αντιμαχόμενων για κυριαρχία φατριών. Πρωταγωνιστική φιγούρα στο παιχνίδι είναι ένας Shinobi, ένας πολεμιστής που είναι γνωστός μόνο ως “Wolf”. Πρόκειται για μια τραγική φιγούρα, που γνώρισε το θάνατο από μικρό παιδί, έχασε τα πάντα και, εν τέλει, υιοθετήθηκε από έναν πολεμιστή, που έγινε ο δάσκαλός του. Δεύτερη σημαντική φυσιογνωμία στο Sekiro είναι ο “Divine Heir”, ένα νεαρό αγόρι, που στις φλέβες του κυλάει βασιλικό αίμα. Ο Wolf, από ένα σημείο της ιστορίας και μετά, αναλαμβάνει το ρόλο του προστάτη αυτού του αγοριού, όμως όταν συμβαίνει “κάτι” (θα κάνουμε κάθε προσπάθεια να αποφύγουμε spoilers), ο Wolf χάνει το χέρι του και τον προστατευόμενό του, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει μια αποστολή σωτηρίας και εκδίκησης.

Sekiro image 1

Πριν περάσουμε σε οτιδήποτε άλλο, πρέπει να αναφέρουμε ότι το Sekiro δεν είναι ένα παιχνίδι “ρεαλιστικής απεικόνισης της φεουδαρχικής Ιαπωνίας”. Μπορεί το setting να βασίζεται σε μια πραγματική ιστορική περίοδο, για την οποία η FromSoftware έκανε έρευνα, και το παιχνίδι να αντλεί από αυτήν τα βασικά χαρακτηριστικά του, όμως έχουν προστεθεί εντός του μυθολογικά στοιχεία, τέρατα και πλάσματα, που -όπως μας ενημέρωσε ο ομιλητής της παρουσίασης- εκείνη την εποχή, στην Ιαπωνία, θεωρούνταν “πραγματικά”. Έτσι, στήνεται ένα φαντασιακό σκηνικό, ένας κόσμος μυθοπλασίας, γεμάτος με φαντάσματα, παράξενα πλάσματα βγαλμένα από εφιάλτες, και άλλα στοιχεία, πιστά στην ιδιαίτερη και γκροτέσκα εικαστική παρακαταθήκη της FromSoftware.

Αφού στήθηκε ο κόσμος, δεύτερος πυλώνας που καθορίζει τα παιχνίδια της FromSoftware και πρέπει να εξετάσουμε είναι, βεβαίως, το gameplay, η μάχη και ο τρόπος που ο παίκτης επιβραβεύεται μέσα από συγκρούσεις που χαρακτηρίζονται από υψηλή πρόκληση. Ο υπογράφων δεν θα ισχυριστεί ότι μπορεί να μιλήσει ως ειδικός για τα παιχνίδια Souls, όμως υπάρχει αρκετή τριβή με αυτά, και μέσω αυτής μπορούμε να πούμε με ασφάλεια ότι το Sekiro συνεχίζει τη σπουδαία πορεία που όρισαν τα παιχνίδια της FromSoftware κατά τα τελευταία δέκα χρόνια μέσα από το τρίπτυχο: Υψηλή πρόκληση, τιμωρία στην επιπολαιότητα, επιβράβευση στη σύνεση.

Sekiro image 2

Πρώτα από όλα να πούμε ότι το Sekiro, από όσο είδαμε στην εκδήλωση, δεν είναι ένα “Dark Souls με samurai”. Θα λέγαμε ότι το στυλ μάχης και η γενικότερη δομή του gameplay αποτελεί ένα υπέροχο κράμα των Souls, του Ni-Oh και της σειράς Tenchu, αφού εδώ η From έχει εφαρμόσει πολλαπλά είδη gameplay σε ένα fusion που δείχνει να λειτουργεί καταπληκτικά. Πρώτα από όλα έχουμε το κλασικό σύστημα μάχης τύπου Souls, με το στιβαρό animation και την αίσθηση ότι έχεις πάντα τον απόλυτο έλεγχο του χαρακτήρα σου. Κλείδωμα στο στόχο, σήκωμα σπαθιού για άμυνα, side-step, dodge, parry και επίθεση, έχοντας πάντα κατά νου τη μπάρα stamina. Μόνο κάνοντας χρήση αυτής της τακτικής και μαθαίνοντας μέχρι το τελευταίο frame την κίνηση του εκάστοτε αντίπαλου, μπορείς να πορευτείς. Η πρόκληση βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα, η A.I. των αντιπάλων επίσης, και αν τολμήσεις να ξεκινήσεις μάχη με περισσότερους από τρεις εχθρούς, τότε το αποτέλεσμα είναι μάλλον προδιαγεγραμμένο: “Death”.

Στο Sekiro το πιο σημαντικό στοιχείο στη μάχη είναι ίσως το “posture”, η στάση δηλαδή που έχει ο αντίπαλος που στέκεται απέναντί σου. Ο παίκτης πρέπει πρώτα να “μετρήσει” τον αντίπαλο, να δει πώς στέκεται στο χώρο, και εν συνεχεία να προσπαθήσει να τον βγάλει εκτός ισορροπίας, να σπάσει δηλαδή το posture του ώστε να του καταφέρει χτυπήματα και, κυρίως, το Deathblow, ένα χτύπημα τύπου “fatality”, που είτε θα τον εξοντώσει άμεσα (low level “mobακια”) είτε θα μειώσει απλά το health bar του. Ειδικά σε ό,τι αφορά τα Deathblows, έχει εφαρμοστεί ένας μηχανισμός που δείχνει πάνω από τις μπάρες health και stamina του εκάστοτε εχθρού, κόκκινες κουκκίδες, οι οποίες καταδεικνύουν το πόσα deathblows απαιτεί ένας εχθρός για να “πέσει”.

Sekiro image 3

Όμως, αναφέραμε πιο επάνω ότι μιλάμε για “κράμα”. Και το gameplay του Sekiro είναι ακριβώς αυτό. Πιο “σπιρτόζικο”, πιο γρήγορο και με το game changer που είναι το grappling hook και το άλμα (με δυνατότητα διπλού άλματος μετά από “περπάτημα” σε τοίχο), το Sekiro δείχνει να ωφελείται τα μέγιστα από ένα verticality, που αλλάζει τελείως τον τρόπο προσέγγισης στις μάχες, αλλά και στη γενικότερη εξερεύνηση του χώρου. Πλέον, το υπέροχο level design της FromSoftware, με τα πολλαπλά μονοπάτια, τις κλειδωμένες πόρτες που, ξαφνικά, σε φέρνουν πάλι σε ένα σημείο που ήσουν πριν λίγο, αλλά από εντελώς διαφορετική διαδρομή, κερδίζουν από τον τρόπο που ο Wolf μπορεί να ανεβοκατεβαίνει σε οροφές κτιρίων, κορμούς δέντρων και άλλα υψώματα είτε για να κόψει δρόμο είτε για να αποφύγει έναν εχθρό.

Και η λέξη “αποφυγή” είναι κλειδί εδώ, αφού υπάρχουν περιπτώσεις που η μάχη θα μπορεί να αποφευχθεί με τη χρήση άλλων τακτικών. Ως ένα μοντέρνο Tenchu, το Sekiro κάνει χρήση μιας κλασικής stealth τακτικής, με τον Wolf να σκύβει και περπατά σιγανά μέσα σε φυλλωσιές και θάμνους, αποφεύγοντας έτσι αχρείαστες συγκρούσεις. Ως μοντέρνο Tenchu έχει χρησιμοποιηθεί και το προσεκτικό κοίταγμα πίσω από γωνίες σε συγκεκριμένα σημεία όπου έχουμε “αγκαλιάσει” έναν τοίχο. Με όλους αυτούς τους μηχανισμούς στη διάθεσή μας (verticality, άλμα, stealth) μπορούμε να στήσουμε και ενέδρα σε έναν αντίπαλο. Με τον μηχανισμό “Ambush” μπορούμε να βγάλουμε από τη μέση άμεσα έναν εχθρό ή απλά να περιμένουμε ένα περίπολο και να “κρυφακούσουμε” (μέσα από prompt) μια συζήτηση που ενδεχομένως θα μας δώσει σημαντικές πληροφορίες για το story ή κάτι που θα βρούμε παρακάτω.

Sekiro image 4

Με τις ιδιαιτερότητες στο gameplay του Sekiro δεν τελειώσαμε, αφού εκτιμούμε ότι πρέπει να αναφέρουμε δύο-τρία ακόμα στοιχεία που, επίσης, θεωρούμε “game changer” για τα παιχνίδια της From. Πρώτα από όλα έχουμε το Shinobi Prosthetic, το “νεκρό”, και κατά το ήμισυ μηχανικό, χέρι του Wolf. Όπως προαναφέραμε, αυτό το εργαλείο λειτουργεί πρωτίστως ως grappling hook, ως γάντζος για τον εξοβελισμό του Wolf σε διάφορα σημεία (που, πρέπει να πούμε ότι είναι συγκεκριμένα και καταδεικνύονται από σχετικό εικονίδιο). Αλλά το Shinobi Prosthetic λειτουργεί και ως ranged όπλο, εξαπολύοντας shuriken, στάχτες, σπίθες και άλλο οπλισμό, που λειτουργεί βοηθητικά στις μάχες. Για παράδειγμα, χρησιμοποιώντας σπίθες στο Prosthetic, μπορούμε να ζαλίσουμε έναν εχθρό, να τον τυφλώσουμε, ώστε να ρίξει την άμυνά του και να τον νικήσουμε πιο εύκολα.

Ωστόσο, αυτό που αλλάζει σημαντικά την τακτική στο παιχνίδι και που είναι κάτι το οποίο θα συζητηθεί πολύ από τους fans της From, είναι η δυνατότητα για resurrect αμέσως μετά από ένα θάνατο. Με αυτόν τον μηχανισμό ο παίκτης μπορεί, κατόπιν επιλογής, να αναστήσει τον Wolf και να συνεχίσει τη μάχη άμεσα, από εκεί που έπεσε. Αυτός ο μηχανισμός μπορεί να λειτουργήσει και ως τακτική. Δηλαδή, αφού πεθάνει ο Wolf, να περιμένουμε λίγο να απομακρυνθεί ο εχθρός, να γυρίσει την πλάτη του και, τότε, να τον αναστήσουμε και να γυρίσουμε την πλάστιγγα της μάχης υπέρ μας. Κάτι τέτοιο, δηλαδή η ανάσταση παίκτη σε παιχνίδι Souls, στο σημείο που έπεσε, άμεσα, χωρίς καμία απώλεια “ψυχών” ή κάτι σχετικό, ίσως θεωρηθεί όνειδος από τους σκληροπυρηνικούς, όμως “there's a catch”.

Sekiro image 5

Πρώτα από όλα, η δυνατότητα resurrect δίνεται μόνο μια φορά μετά από κάθε επαφή μας με άγαλμα του βούδα (βλ. Bonfire) ή περισσότερες από μια μόνο αν έχουμε ρίξει ένα συγκεκριμένο αριθμό εχθρών από το προηγούμενο resurrect και έχουμε στην κατοχή μας τα υλικά που χρειάζονται. Επιπροσθέτως, κάθε θάνατος στο Sekiro, κάθε “Death” ισοδυναμεί με μόνιμη (ΜΟΝΙΜΗ) απώλεια του μισού XP και οποιουδήποτε αντικειμένου έχουμε συλλέξει μέχρι εκείνη τη στιγμή (δεν έχει εδώ “επιστρέφω εκεί που έπεσα για να μαζέψω τις ψυχές”). “Να σε κάψω, Γιάννη, να σ' αλείψω λάδι”, δηλαδή. Από τη μία η FromSoftware προσφέρει έναν μηχανισμό ανάστασης και επιστροφής στη μάχη άμεσα, που θα μπορούσε να θεωρηθεί “casual”, και από την άλλη τιμωρεί σε απίστευτο βαθμό τον θάνατο, που πιστέψτε μας, έρχεται πολύ, μα πολύ, εύκολα -ακόμα και μετά από ένα resurrection.

“XP” διαβάσατε στην προηγούμενη παράγραφο, και αυτό θα είναι το τελευταίο στοιχείο του Sekiro για το οποίο θα γράψουμε μερικές γραμμές. Στο νέο παιχνίδι της FromSoftware έχει εγκαταλειφθεί το μοντέλο μάχης και η “stance” βάσει όπλου, αφού αυτή τη φορά υπάρχει (από όσα είδαμε στο event) μόνο ένα βασικό όπλο -η katana του Wolf- και δυνατότητα σημαντικών αναβαθμίσεων στο σύστημα μάχης με αυτήν, αλλά και με το Prosthetic Arm, το ranged όπλο. Αυτές οι αναβαθμίσεις γίνονται με την απόκτηση βαθμών εμπειρίας και διαφόρων υλικών που συλλέγονται από τον κόσμο και ξεδιπλώνονται μέσα από δύο διαφορετικά skill trees (ένα για το βασικό σύστημα μάχης με την katana και ένα για το Shinobi Prosthetic). Αυτό που καταφέραμε να δούμε εμείς μέσα στον ελάχιστο χρόνο που είχαμε, είναι ότι μετά από αυτές τις αναβαθμίσεις, το move set του Wolf αλλάζει σε πολύ μεγάλο βαθμό, με πολλά combos και ισχυρότερα χτυπήματα να γίνονται διαθέσιμα καθώς προχωράμε και ξεκλειδώνουμε “κουτάκια” στα skill trees. Για την ακρίβεια, το πρώτο τμήμα της δοκιμής μας ήταν στην αρχή του παιχνιδιού, όπου είχαμε μόνο τις βασικές κινήσεις, αλλά στο δεύτερο μεταβήκαμε σε ένα έτοιμο save, όπου ήταν ξεκλειδωμένες περισσότερες κινήσεις. Και αυτό φάνηκε αμέσως.

Sekiro image 6

Κλείνοντας, θα πρέπει να πούμε ότι όλο το παιχνίδι θα διεξαχθεί εντός ενός μεγάλου, ενιαίου χάρτη, που θα διαθέτει hub/ βάση, όπου θα δεσπόζουν ορισμένες σημαντικές συμμαχικές φιγούρες (ένας απέθαντος σαμουράι που θα μας εκπαιδεύει και θα μας μαθαίνει νέες κινήσεις, ένας ξυλουργός που θα αναβαθμίζει το Shinobi Prosthetic κ.ο.κ.). Αυτός ο χάρτης, από τα μισά του παιχνιδιού και μετά θα ανοίγει πλήρως και θα επιτρέπεται πια η ελεύθερη μετάβαση παντού είτε με fast travel από τα αγάλματα του Βούδα είτε απλά με περιήγηση. Ωστόσο, μέχρι τη μέση η πορεία θα είναι πιο “γραμμική” με πρόσβαση σε συγκεκριμένα σημεία του χάρτη. Τέλος, σε ό,τι αφορά την τεχνολογία του τίτλου, η δοκιμή έγινε σε PS4, με το αποτέλεσμα σε γραφικά και ήχο να ήταν εξαιρετικό, με υπέροχα χρώματα, ποικιλία στο περιβάλλον και εκπληκτικό animation. Επίσης, παρόλο που δεν μπορούμε με βεβαιότητα να μιλήσουμε για συγκεκριμένο αριθμό, είχαμε σταθερό frame rate καθ' όλη τη διάρκεια της δοκιμής μας. Μοναδική παραφωνία του build που δοκιμάσαμε ήταν τα απελπιστικά μεγάλα loading times.

Περισσότερα για το Sekiro: Shadows Die Twice, που θα γίνει διαθέσιμο στις 22 Μαρτίου για PS4, PC και Xbox One, θα μπορέσετε να δείτε στο παρακάτω video, το οποίο περιλαμβάνει δικό μας gameplay. Επίσης, τo special Webcast για το Sekiro: Shadows Die Twice θα μεταδοθεί την Τετάρτη 6 Μαρτίου, λίγο μετά τις 21:00, και θα μπορέσετε να το ακούσετε ζωντανά από το κανάλι μας στο YouTube.

Μπορείτε να κάνετε subscribe στο κανάλι μας ή να πατήσετε το "καμπανάκι" alert ώστε να ενημερώνεστε άμεσα για το πότε ξεκινάμε ζωντανή μετάδοση ή πότε ανεβαίνει κάποιο νέο video.


 

Τσέκαρε το βίντεο

Έκθεση εικόνων

Ήταν το 1982, όταν ο πατέρας μου, μου χάρισε έναν "κλώνο" κονσόλας Atari που ξεκίνησε το μικρόβιο. Από εκεί και πέρα τα πράγματα πήραν το δρόμο τους. Commodore 64, Amiga 500, PC, SNES, PlayStation... Το μικρόβιο έκατσε για τα καλά και παραμένει στο μυαλό μέχρι σήμερα. Σήμερα, αν και με δύο παιδιά βρίσκουμε χρόνο για κανένα καλό JRPG ή FPS, ενώ τις νύχτες ανοίγουμε και κανένα βιβλίο high fantasy ή βλέπουμε ταινίες και τηλεοπτικές σειρές. Α, και ακούμε classic rock...

Σχετικά άρθρα βάσει tags

Αλλαγή ημερομηνίας για το Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2
Με νέα περίοδο κυκλοφορίας, μέσα στο 2021.
Marvel's Avengers - Preview
Πρώτες εντυπώσεις, βασισμένες στην closed beta.
Μικρή καθυστέρηση στη διάθεση του DIRT 5
Μια εβδομάδα επιπλέον στο pit lane…
Μετάθεση κυκλοφορίας του Halo Infinite
Ακόμα ένα θύμα του Covid…
Trailer για το Remothered: Broken Porcelain
Αφιερωμένο τους «μη-κανονικούς» διαμένοντες του The Ashmann Inn.
Νέο υλικό από το Cyberpunk 2077
Ανακαλύπτοντας τους μηχανισμούς και τον κόσμο του.
Ξεπέρασε τα 5 εκ. αντίτυπα το Final Fantasy VII Remake
Με το μεγαλύτερο μερίδιο να αφορά στις digital πωλήσεις.
Ανακοινώθηκε το Hood: Outlaws & Legends
Ένα 4v4 multiplayer heist τίτλος για την τρέχουσα και επόμενη γενιά μηχανημάτων.
Έρχεται στην επομένη γένια το Temtem
Προσφέροντας ένα νέο "massively multiplayer creature-collection" ταξίδι.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Άτομα σε αυτή τη συζήτηση

Comments (11)

This comment was minimized by the moderator on the site

Όλα δείχνουν ότι θα παίξουμε άλλο ένα υπέρτατο παιχνίδι...

This comment was minimized by the moderator on the site

Παμε μωρή παιχνιδαρα!..........απεχθάνομαι αυτου
του ειδους τα σχόλια αλλα ηταν να το γραψω για ενα παιχνιδι, ειναι αυτο , οτι γραφει απο εξω FromSoftware το αγοράζουμε και δεν ρωτάμε καν τι έχει μέσα.

This comment was minimized by the moderator on the site

Αυτά που διαβάζω και βλέπω την τελευταία ώρα για το παιχνίδι είναι πολύ ενθαρρυντικά! Αυτά που κρατάω είναι
1) άριστο gameplay
2)τιμωρία στον θάνατο
3)Level design επιπέδου From.
15 και σήμερα...

This comment was minimized by the moderator on the site

Dying a lot unleashes a dreadful disease upon the world....What is thy bidding my master..?

This comment was minimized by the moderator on the site

Ακούω ότι η FromSoftware θα κυκλοφορήσει νέο IP, θα λέγεται λέει (Sekiro: Shadows Die Twice) δεν ρωτάω καν περί τίνος πρόκειται, δεν το χρειάζομαι γιατί μια φωνή μέσα μου φωνάζει δηλαδή τη φωνάζει ουρλιάζει DAY ONE ΡEEEEEEEEEEEEEEEEEEΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

This comment was minimized by the moderator on the site

Day one αγορα παιδια απο εμενα για PC. Θα απολαυσω το επος σε 4κ. Ευλογια!!! Μπραβο Γιώργο για το ομορφο ταξιδι σου και τις πληροφορίες πουβεφερες πισω σε εμας!

This comment was minimized by the moderator on the site

Αλλη μια über αποκλειστικότητα του GO!

This comment was minimized by the moderator on the site

Εγώ τώρα σκέφτομαι ότι πρέπει να παίξω το Ni-Oh...

This comment was minimized by the moderator on the site

Άσ' το τώρα δεν προλαβαίνεις.

This comment was minimized by the moderator on the site

Λες τώρα ε;

This comment was minimized by the moderator on the site

Μεγάλη προσμονή για αυτό το παιχνίδι, ότι και όσο και αν δω μέσα από ένα βίντεο είμαι σίγουρος πως δε θα "πιάσω" σε μεγάλο βαθμό αυτό που προσπαθεί να δημιουργήσει η From. Gameplay, flow/κίνηση χαρακτήρα, σύστημα μάχης είναι μόνο λίγα απ' τα πολλά που πρέπει να έχει κάποιος το game στα χέρια του για να αναγνωρίσει το πόσο καλά (ή μη) έχουν υλοποιηθεί. Λίγη αναμονή ακόμα λοιπόν...

Υ.Γ. Μόλις...

Μεγάλη προσμονή για αυτό το παιχνίδι, ότι και όσο και αν δω μέσα από ένα βίντεο είμαι σίγουρος πως δε θα "πιάσω" σε μεγάλο βαθμό αυτό που προσπαθεί να δημιουργήσει η From. Gameplay, flow/κίνηση χαρακτήρα, σύστημα μάχης είναι μόνο λίγα απ' τα πολλά που πρέπει να έχει κάποιος το game στα χέρια του για να αναγνωρίσει το πόσο καλά (ή μη) έχουν υλοποιηθεί. Λίγη αναμονή ακόμα λοιπόν...

Υ.Γ. Μόλις θυμήθηκα πως κάποια στιγμή πρέπει να ασχοληθώ και με το Nioh που καιρό τώρα κάθεται στο ράφι μου

Διάβασε περισσότερα
There are no comments posted here yet