Ο Sackboy σε karting περιπέτειες

Όταν η Sony προέβη στην παρουσίαση του LittleBigPlanet Karting, η αλήθεια είναι πως οι φίλοι της υποδέχθηκαν μάλλον μουδιασμένα τη συγκεκριμένη ανακοίνωση. Ο λόγος ήταν φυσικά η παρουσία του ModNation Racers, μιας επίσης αποκλειστικής κυκλοφορίας για το PlayStation 3, οπότε εύλογα δημιουργήθηκε το ερώτημα αν υπήρχε χώρος για έναν ακόμα τίτλο που θα κινείται σε παραπλήσια –για να μην πούμε ίδια- μονοπάτια. Βέβαια, από την άλλη, η φιγούρα του Sackboy δεν γίνεται να αφήσει κανέναν αδιάφορο και όταν η Media Molecule έχει δείξει την αξία της στο παρελθόν, οι αρχικές σκέψεις και προβληματισμοί αρχίζουν σιγά σιγά να υποχωρούν.

Αφήνοντας στην άκρη τις τεχνικές marketing που ακολουθεί η Sony σχετικά με την επίσημη μασκότ της "μεγάλης" της κονσόλας, η αλήθεια είναι πως οι φίλοι της σειράς, από το πρώτο κιόλας λεπτό, θα βρεθούν σε γνώριμα μέρη. Η πάντοτε ήρεμη φωνή του Stephen Fry έχει αναλάβει για ακόμα μια φορά το ρόλο του καθοδηγητή, σε μια πρόταση που σε γενικές γραμμές δεν ξεφεύγει από το γενικότερο μοτίβο στο οποίο έχει συνηθίσει η Media Molecule του φίλους της. 

Η ποιότητα βρίσκεται για ακόμα μια φορά σε υψηλότατα επίπεδα, από άποψη περιεχομένου πρακτικά δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης, ενώ η δημιουργικότητα, αλλά και η κοινωνικότητα, του καθένα θα αναδειχθούν μέσα από τη νέα αυτή δημιουργία. Όμως, το ερώτημα που γεννάται είναι πώς τα πηγαίνει το LittleBigPlanet Karting στον τομέα της οδήγησης και η απάντηση είναι αναπάντεχα καλά. Ο τίτλος υιοθετεί μοντέλα χειρισμού από ανταγωνιστικές δημιουργίες και πριν μπούμε σε περαιτέρω λεπτομέρειες, καλό θα ήταν να ξετυλίξουμε το κουβάρι από την αρχή.

Καταρχάς, η Media Molecule έχει αναλάβει συμβουλευτικό ρόλο στο όλο εγχείρημα, μιας και το LittleBigPlanet Karting έρχεται δια χειρός United Front Games, της ίδιας ομάδας που στο παρελθόν προσέφερε το ModNation Racers. Οπότε, μπορεί ο καθένας να καταλάβει το σκεπτικό της Sony, μιας και πλέον δεν επιθυμεί να υπάρχει στην αγορά μια πρόταση που "να θυμίζει κάτι από LittleBigPlanet", αλλά απεναντίας ο αγοραστής να έρθει αντιμέτωπος με μια αυθεντική δημιουργία.

Όταν ο Sackboy ανέβηκε στο Kart…

Τα πάντα ξεκινούν με ένα κατατοπιστικότατο tutorial, το οποίο διδάσκει στον παίκτη τα βασικά της οδήγησης ενός kart. Το ευχάριστο είναι πως ο τίτλος ακολουθεί μια σεβαστή κλιμάκωση στο επίπεδο πρόκλησης που προσφέρει, και, έτσι, ενώ αρχικά οι αγώνες μοιάζουν να είναι ιδιαίτερα εύκολοί, στην πορεία αποδεικνύεται ότι απαιτείται υπομονή αλλά και κινήσεις ακριβείας. Ο κεντρικός πυρήνας του τίτλου είναι –τουλάχιστον αρχικά- το story mode, μια ενότητα γεμάτη φαντασία, πλημμυρισμένη στο χρώμα και συνοδευόμενη από τις γνωστές σουρεαλιστικές πινελιές, στις οποίες έχει καλομάθει η σειρά τους φίλους της τα τελευταία χρόνια.

Ο πάντοτε ανήσυχος Sackboy θα βρεθεί και πάλι στο πιλοτήριο του χάρτινου αεροσκάφους του και θα ταξιδέψει σε συνολικά 9 πλανήτες. Ο κάθε πλανήτης ξεδιπλώνει και μια ιστορία και, έτσι, μέσα από μια σειρά δοκιμασιών-αγώνων, ο λούτρινος χαρακτήρας θα πρέπει να αφήσει τους πάντες ικανοποιημένους.

Βέβαια, στον αντίποδα το LittleBigPlanet Karting ίσως και να ξενίσει αυτούς που αναζητούν ένα σοβαρό racer, τουλάχιστον σε επίπεδο περιεχομένου, γιατί το υποτυπώδες σενάριο αρχίζει να… ξεφεύγει από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο και έτσι οι παίκτες είτε θα το λατρέψουν, είτε θα το μισήσουν. Κρίνοντας τη συνολική προσπάθεια, η πλάστιγγα γέρνει ευτυχώς προς τη θετική πλευρά, αν και πραγματικά επιβάλλεται ο παίκτης να αφιερώσει χρόνο και να παρακολουθήσει τα cut-scenes που εξιστορούν τα γεγονότα, γιατί πολύ απλά διακατέχονται από φαντασία, υπερβολή και μοναδικό σχεδιασμό, χαρακτηριστικά που σπάνια συναντώνται σε έναν racing τίτλο.

…πάτησε τέρμα το γκάζι

Σε επίπεδο αγώνων, ο τίτλος προσφέρει μια αναμενόμενη ποικιλία και έτσι η επίτευξη της πρώτης θέσης δεν θα είναι πάντοτε το ζητούμενο. Σε αρκετές δοκιμασίες ο Sackboy καλείται να παίξει άμυνα, σε άλλες να εκτελέσει όσο το δυνατόν περισσότερα ακροβατικά, ενώ σε άλλες θα πρέπει απλά και μόνο να συλλέξει όσο το δυνατό περισσότερα power-ups και να θέσει εκτός τροχιάς τους αντιπάλους του, μέσα σε μια αρένα γεμάτη ράμπες, shortcuts και επικίνδυνες στροφές.

Τα πρώτα λεπτά σε καμία περίπτωση δεν προϊδεάζουν για τη συνέχεια, μιας και μετά από τις πρώτες 2-3 ώρες, ο τίτλος πραγματικά μεταμορφώνεται. Το μοντέλο χειρισμού δείχνει να λειτουργεί άψογα, δανειζόμενο στοιχεία τόσο από το ModNation Racers, όσο φυσικά και από τη σειρά Mario Kart. Για να είμαστε πιο ακριβείς, ο έλεγχος μοιάζει σκανδαλιστικά με τις πρόσφατες racing περιπέτειες του Sonic, με τη χρήση του φρένου πρακτικά να επιβάλλεται. Όταν ο παίκτης, κρατώντας συνεχώς πατημένο το γκάζι και ταυτόχρονα πιέσει και το φρένο, θα οδηγήσει το όχημα σε πλαγιολίσθηση –μέσα στα όρια ενός arcade karting φυσικά.

{PAGE_BREAK}

Στρίβοντας το τιμόνι δεξιά ή αριστερά, το drift θα φορτίσει τους πίσω τροχούς, και αφήνοντας το φρένο ο Sackboy θα αποκτήσει μια σημαντικότατη ώθηση. Φυσικά, τα ακροβατικά δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν, και πέρα από το ρόλο του εντυπωσιασμού, επιτελούν και πιο πρακτικούς σκοπούς. Αν μια περιστροφή 360 μοιρών συνοδευθεί με μια σωστή προσγείωση, το όχημα για τα επόμενα δευτερόλεπτα θα κινηθεί ταχύτερα από όλους, αλλά αν συμβεί το αντίθετο, οι αντίπαλοι θα αφήσουν τον παίκτη αρκετά πίσω. Αναμενόμενα, ο σχεδιασμός των διαδρομών από ένα σημείο και έπειτα απαιτεί τα powerslides, με τις ελικοειδείς στροφές να δοκιμάζουν τις ικανότητες των παικτών.

Όπως αναφέρθηκε και προηγουμένως, τα power-ups δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν, αν και είναι ίσως η πρώτη φορά που η χρήση τους απαιτεί ιδιαίτερη σκέψη. Στην πλειοψηφία τους αποτελούν κάποιας μορφής όπλο ώστε να εξουδετερωθούν οι αντίπαλοι, αν και ευτυχώς τα περισσότερα έχουν και αμυντικό ρόλο. Όταν για παράδειγμα ένας πύραυλος καταδιώκει τον Sackboy, ένα εικονίδιο θα ενημερώσει τον παίκτη να λάβει τα μέτρα του και αν τη συγκεκριμένη στιγμή είναι εφοδιασμένος με κάποιο power-up, τότε θα μπορέσει να εξουδετερώσει τον κίνδυνο που τον καταδιώκει.

…βρέθηκε εκτός διαδρομής

Και σαν να μην έφταναν τα παραπάνω, οι διαδρομές -πέρα από τα αναρίθμητα short-cuts- είναι γεμάτες και με παγίδες, που σε συνδυασμό με την απαιτητική οδήγηση που απαιτείται ώστε να βγει κάποιος πρώτος, το συμπέρασμα που προκύπτει είναι πως το LittleBigPlanet Karting είναι σαφέστατα δύσκολο. Ίσως λιγάκι περισσότερο από όσο θα έπρεπε ή που θα ταίριαζε στο γενικότερο ύφος. Δυστυχώς, όμως, αυτή η εικόνα επιβαρύνεται ακόμα περισσότερο από τη συμπεριφορά των αντιπάλων, με την ΑΙ να είναι στιγμές που δρα υπερβολικά άδικα.

Ο παίκτης θα βρεθεί από την πρώτη θέση στην τελευταία δίχως να καταλάβει το γιατί, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που όλα τα αντίπαλα πυρά θα είναι συγκεντρωμένα επάνω του. Ειδικά στα τελευταία επίπεδα, η πρόκληση γίνεται σχεδόν απάνθρωπη, με τις αμέτρητες επανεκκινήσεις αγώνα να θέτουν σε δοκιμασία τα νεύρα ακόμα και των πλέον υπομονετικών παικτών.

..συνάντησε τους φίλους του

Επιστρέφοντας και πάλι στο μενού επιλογών, κρίνεται αναγκαίο να ειπωθεί ότι το κυρίως story mode δεν διακρίνεται μόνο για την ποικιλία αγώνων που προσφέρει, αλλά και για τη χορταστική του διάρκεια. Σε κάθε πλανήτη, ο παίκτης θα έρθει αντιμέτωπος με challenges τόσο σε offline όσο και σε online περιβάλλον, ενώ το ευχάριστο είναι πως αν το επιθυμεί κάποιος, μπορεί να φτάσει στο τέλος της ιστορίας συντροφιά με ακόμα τρεις φίλους του. Η επιλογή split screen πραγματικά λάμπει, ενώ και το multiplayer έχει ενσωματωθεί με έναν πολύ όμορφο και πρακτικό τρόπο, θέτοντας αντιμέτωπους μέχρι και 8 παίκτες.

Ουσιαστικά, το LittleBigPlanet Karting αντλεί συνεχώς δεδομένα από το προφίλ του κάθε παίκτη και ενημερώνει όλους τους υπόλοιπους για την πρόοδο ή τα Trophies που έχει επιτύχει κάποιος. Η δύναμη της κοινότητας φαίνεται ανά πάσα στιγμή και το ευχάριστο είναι πως αυτή δεν περιορίζεται απλά και μόνο στη συλλογή στατιστικών.

Το όνομα LittleBigPlanet είναι συνυφασμένο με τη λέξη δημιουργία και το Karting δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση ή να χαλάσει το όνομα της σειράς. Καταρχάς, ο τίτλος θα αναζητήσει το ανάλογο save και αυτόματα θα μεταφέρει στοιχεία που έχει ήδη αποθηκεύσει ο παίκτης στο παρελθόν, όπως για παράδειγμα ενδυμασίες, logos, ακόμα και χαρακτήρες. Έχοντας σαν βάση τα έξι βασικά μοντέλα οχημάτων, ο καθένας θα είναι σε θέση να εξαντλήσει τα όρια της φαντασίας του και να δημιουργήσει μικρά kart, που όμοιά τους σπάνια συναντάει κανείς.

Αλλά το μεγαλείο του τίτλου ξεδιπλώνεται στην επιλογή track creator, όπου οι φίλοι της σειράς θα βρεθούν σε γνώριμα μέρη. Όλα τα εργαλεία από τα "κανονικά" LittleBigPlanet έχουν μεταφερθεί ατόφια, ενώ για τους νεοεισερχόμενους, τα διαθέσιμα tutorials αγγίζουν τις δύο ώρες και θα λύσουν όλες τις απορίες τους.

Ο τίτλος θα ενημερώνει συνεχώς τους παίκτες για τις δημιουργίες των φίλων τους και έτσι θα είναι σε θέση να προμηθευτούν την διαδρομή που επιθυμούν, να τη δοκιμάσουν, να προβούν σε τυχόν αλλαγές, να πουν τα παράπονά τους και φυσικά να αναμετρηθούν σε πραγματικό χρόνο. Για ακόμα μια φορά η χρήση της κάμερας κρίνεται ως την πλέον ιδανική λύση επικοινωνίας, αν και παρέχει επιπλέον λειτουργίες τις οποίες θα σας αφήσουμε να ανακαλύψετε μόνοι σας.

{PAGE_BREAK}

…μουτζουρώθηκε αλλά τελικά νίκησε

Στον αντίποδα, ο track creator του LittleBigPlanet Karting δείχνει να είναι ελαφρώς πιο περιορισμένος σε σχέση με τον αντίστοιχο του ModNation Racers, αν και το χαμένο έδαφος καλύπτεται από την προαναφερθείσα ανταλλαγή δεδομένων ανάμεσα στους χρήστες. Φυσικά και εδώ απαιτείται υπομονή, γιατί στην αρχική του μορφή, εμφανίζεται ως υπερβολικά φτωχός, με τους παίκτες να καλούνται να συλλέξουν οι ίδιοι τα απαραίτητα εργαλεία που βρίσκονται διάσπαρτα στις διαδρομές, με ορισμένα από αυτά να είναι καλά κρυμμένα. Ο τίτλος της United Front ολοκληρώνεται από έναν τεχνικό τομέα, που ενώ σε ό,τι έχει να κάνει με τα γραφικά κρίνεται ως απλά ικανοποιητικός, στον τομέα του ήχου εντυπωσιάζει.

Πέρα από τα προσεγμένα εφέ, η music list θα ωθήσει τον παίκτη να αφήσει στην άκρη το χειριστήριο και να... σηκωθεί να χορέψει. Ο ρυθμός δεν απουσιάζει ποτέ, ενώ και η ποικιλία δεν σηκώνει κριτικές. Από latin και salsa, μέχρι techno και disco ακούσματα, ο συγκεκριμένος τομέας θέτει τον πήχη σε πολύ υψηλά επίπεδα, που δυστυχώς σπάνια συναντώνται σε μια πρόταση της συγκεκριμένης κατηγορίας. Ρίχνοντας μια ματιά στα γραφικά, η αλήθεια είναι πως κερδίζουν τις εντυπώσεις εξαιτίας της αισθητικής τους και όχι της τεχνολογίας τους.

Η φαντασία της σειράς είναι για ακόμα μια φορά παρούσα, αν και καλό θα ήταν η εικόνα να ήταν απαλλαγμένη από κάποιες ανεπαίσθητες θολούρες. Ενώ το frame rate διατηρείται τις περισσότερες φορές σε υψηλά επίπεδα, τα πολύπλοκα περιβάλλοντα ανάγκασαν την ομάδα ανάπτυξης να περιορίσει τα οχήματα που βρίσκονται στην πίστα σε οκτώ, με τις επιλογές σε ό,τι έχει να κάνει με τα backgrounds να είναι πραγματικά απαράδεκτες. Ουσιαστικά πρόκειται για bitmap εικόνες, των οποίων η χαμηλή ανάλυση έχει γίνει μια προσπάθεια να κρυφτεί μέσω ορισμένων blur effects, δημιουργώντας μια ανεπίτρεπτη αντίθεση με τα πολύχρωμα αντικείμενα που βρίσκονται στο προσκήνιο.

Ολοκληρώνοντας τις σκέψεις μας σχετικά με το LittleBigPlanet Karting, η αλήθεια είναι πως ο τίτλος προσφέρει όλα όσα θα μπορούσε να φανταστεί κάποιος φίλος του Sackboy, όταν ενημερώθηκε από τη Sony πως η συγκεκριμένη μασκότ θα δοκιμάσει τις ικανότητές της σε έναν racing τίτλο. Όπως συμβαίνει με όλες τις δημιουργίες της σειράς LittleBigPlanet, απαιτείται υπομονή μέχρι να έρθουν στην επιφάνεια όλες οι αρετές της νέας αυτής πρότασης, μόνο που στη συγκεκριμένη ίσως να χρειάζεται λίγο περισσότερη.

 

Ο τίτλος αρχίζει να πατάει τέρμα το γκάζι μετά από μερικές ώρες και έτσι το μουδιασμένο ξεκίνημά του ίσως να αποθαρρύνει αρκετούς από το να μείνουν δίπλα του μέχρι τέλους. Λαθάκια υπάρχουν και μάλιστα αρκετά, όμως πλέον το PlayStation 3 μπορεί να καυχιέται πως διαθέτει το δικό του ολοκληρωμένο kart racing, το οποίο δεν έχει να ζηλέψει απολύτως τίποτα από τους ανταγωνιστές του.

Γιώργος Τσακίρογλου

Ταυτότητα παιχνιδιού

Edition: N/AGenre: RacingΔιάθεση: Sony Hellas
Αριθμός παικτών: 1-8Ανάπτυξη: United Front GamesΗμ. Έκδοσης: 09/11/2012
PEGI: 7Εκδότης: SCEEΠλατφόρμες: PlayStation 3

Θετικά

 • Η έκταση του story mode
 • Στιβαρό μοντέλο χειρισμού
 • Η music list απλά… σκίζει
 • Δημιουργία και αλληλεπίδραση

Αρνητικά

 • Η άδικη συμπεριφορά των αντιπάλων
 • Τα γραφικά θα μπορούσαν να είναι καλύτερα

Βαθμολογία

Τα videogames για τον Γιώργο δεν είναι τρόπος ζωής. Η μεγάλη αγάπη του παραμένουν οι δύο τροχοί και -αναπάντεχα- ό,τι ψηφιακό προσπαθεί να τους μοιάσει. Τα χρόνια πέρασαν και πλέον τα "παιχνίδια" αποτελούν ένα ευχάριστο διάλειμμα από την καθημερινότητα, αλλά πάντα ένα αναπόσπαστο κομμάτι της, όπως είναι η μουσική, οι βόλτες, τα ταξίδια και... οι σούζες (και μετά σου λέει πως μεγάλωσε).

Σχετικά άρθρα βάσει tags

"Big in Japan" και "Totally Digital" προσφορές στο PS Store
Σημαντικές εκπτώσεις σε πάρα πολλούς τίτλους.
PS+ Μαΐου: Ακόμη ένας δυνατός μήνας για την υπηρεσία
Προετοιμασία για τη κυκλοφορία του Detroit και χαλάρωμα με Rayman!
Ο Απρίλιος στο PlayStation Plus
Τρελός Μαξ και Trackmania Turbo!
PS+ Μαρτίου: Μήνας φωτιά με Bloodborne και Ratchet & Clank
[Ενημέρωση] Tο 2019 σταματάει η διάθεση τίτλων για PS3 και PS Vita.
Under Night In-Birth Exe: Late[st]
Μια μικρή δόση νουβέλας, σε συνδυασμό με μια μεγαλύτερη δόση fighting.
Ο Φεβρουάριος στο PlayStation Plus
Επιτέλους Knack... και RiME!
Τεστάρετε τις γνώσεις σας επάνω στη σειρά Final Fantasy
 Επετειακό κουίζ πριν τη λήξη των εορτασμών.
Τέλος το online για το Gran Turismo 6
Καρό σημαία για τον τίτλο του PlayStation 3.
O Ιανουάριος 2018 στο PlayStation Plus
Με Deus Ex: Mankind Divided και Batman: The Telltale Series.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις

Άτομα σε αυτή τη συζήτηση

 • Ήλπιζα σε κάτι καλύτερο γενικά από την United Front. Παρ' όλα αυτά σύμφωνα με το review του Γιώργου, είναι αρκετά αξιόλογη πρόταση...

 • αν ηταν να επιλεξω ενα kart game αυτη την περιοδο (οπως κ οι περισσοτεροι φανταζομαι) θα ηταν του sonic κ της παρεας του που δειχνει πιο ολοκληρωμενη κ διασκεδαστικη προταση.
  το ειχα για "πολυ αρπαχτη" το παιχνιδι κ εξεπλαγην ευχαριστα απο το review κ τη βαθμολογια του.δυστυχως ομως, αν κ σπανιος ο ανταγωνισμος σε αυτου του ειδους τα παιχνιδια,να που συμπιπτει με την κυκλοφορια του sonic....

 • Τυχερε ........ αντε να πεσει η τιμη του και θα λιωσει στα χερια της μικρης μου
  Sack boy και driving ........ Δημητρα ετοιμασου !!!!!!

 • δεν το περιμενα να ειναι καλο...αλλα και παλι θα μεiνω με το mario kart 7 του 3ds, ισως αν βγει το sonic transformed στο vita να παρεκκλινω των συνηθισμενων...

 • Δεν βλέπω να μπαίνει στη λίστα αγορών. Εκτός και αν με ψήσει ο γιός μου βεβαίως που ότι έχει να κάνει με LittleBigPlanet τον ενθουσιάζει.

 • Ωραίο φαίνεται!

 • Μ αρεσει το δαντελενιο σεμεδακι στην 3η φωτο! :-p
  Ξεκιναω διαβασμα και ποσταρω μετα... Αν και σαν παιχνιδι με αφηνει αδιαφορο, αλλα ποτε δεν ξερεις...

  Edit: Κατατοπιστικοτατο review για ενα παιχνιδι που φαινεται πολυ προσεγμενο και με περιεχομενο. Αλλα μου φαινεται πιο θελκτικο το sonic transformed που δεν οδηγεις μονο καρτ.

 • Πολύ ωραίο review! Γιώργο μήπως είχες την δυνατότητα να το δοκιμάσεις και με move?

 • Μόλις πέσει θα τσιμπηθεί...

 • Ωραιο πολύ καλό , λάτρεψα τα mario kart , το crash team racing απίστευτο μα αρέσει αυτό το είδος , μόλις πέσει η τιμή του να μαζέψω και λίγα λεφτά θα το πάρω

 • Θα το αγορασω και εγω αργοτερα οταν θα πεσει η τιμη του. Καλο φαινεται.

 • Η Media Molecule έχει αναλάβει συμβουλευτικό ρόλο στο όλο εγχείρημα, μιας και το CrashBigPlanet Karting έρχεται δια χειρός Naughty dog.Τι ονειρικο που θα ηταν το παιχνιδι ετσι.

 • Πέσανε 3 karting μαζί. Φαίνεται αρκετά διασκεδαστικό και επειδή γουστάρω πολύ LBP και karting αλλά δεν προέχει, θα το τσιμπήσω αργότερα στα 20 και κάτω.

Τελευταία Σχόλια

Μα το πρώτο τα είχε πάει πολύ καλύτερα στα reviews. Δε ξέρω αλλά φαντάζομαι πως δε θα είχε τόσα bugs...
Επειδη μερικοι δεν εχουν ασχοληθει με παιχνιδακια οπως τα SoD να πω οτι ειναι τερμα εθιστικα. Τωρα τ...
Καλό θα ήταν να μεταφερθούν και τα αντίστοιχα κλασικά μονοθέσια που είχαν δώσει στο F1 2017
Το οτι υπαρχει κοσμος που στηριξε (και στηριζει) και επιβραβευσε με τα χρηματα του αυτο το αχαρακτηρ...
Το πρώτο SoD είχε 3 εκατομμύρια πωλήσεις στο Steam. Και εκεί επειδή δεν έχει παιχνίδια να παίξουν το...
Κουρασε αυτο το «συντομα» με τον συγκεκριμενο τιτλο. Ολο προσθετουν το ενα και το αλλο κι ολο ελλιπη...
"Προφανώς κανείς δεν θα πει τον άλλο "βλάκα" αν επιλέξει να δώσει 200€ σε skins στο Fortnite, επιλογ...
Τον βλέπω τον Καλλίφα να το παίζει στα 4k. Ασυμπίεστο σκατό στην κάλτσα.
Στους αοματους βασιλευει ο μονοφθαλμος. Δεν εχουν games να παιξουν και αγοραζουν οτι τους σερβιρουν....