H χειρότερη στιγμή της σειράς Tekken;

Το Tekken Hybrid είναι ένα πακέτο που απευθύνεται αποκλειστικά στους φίλους της σειράς Tekken και αποτελείται από την ολοκαίνουργια CGI ταινία Tekken Blood Vengeance, την HD έκδοση του Tekken Tag Tournament και ένα demo του Tekken Tag Tournament 2. Ο δίσκος του Tekken Hybrid είναι συμβατός με όλα τα Blu-ray players για την προβολή του Tekken Blood Vengeance, όμως, όταν βάλουμε το Blu-ray στο PS3, μας δίνεται η δυνατότητα εγκατάστασης των Tekken Tag Tournament HD και Tekken Tag Tournament 2 Prologue, τα οποία είναι προσβάσιμα μόνο αν ο  δίσκος βρίσκεται εντός της κονσόλας.

Το Tekken Hybrid απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο στους φανατικούς οπαδούς της σειράς και οι περισσότεροι δεν θα βρουν το πακέτο ιδιαίτερα γεμάτο και ελκυστικό. Αναμφισβήτητα, το σημαντικότερο και καλύτερο κομμάτι του Hybrid είναι το Tekken Tag Tournament HD.

Tekken Tag Tournament HD: κορυφαίο gameplay αλλά... χωρίς online;

Το Tekken Tag Tournament κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1999 στα Arcades, ένα χρόνο αργότερα μεταφέρθηκε στο PlayStation 2 και δικαιολογημένα θεωρείται ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της σειράς. Το gameplay του Tag Tournament δεν έχει γεράσει καθόλου, καθώς περιέχει μηχανισμούς που δεν έχουν εμφανιστεί ξανά στη σειρά, ενώ οι προσπάθειες των ανταγωνιστικών 3D fighting τίτλων να εισάγουν μάχες με ομάδες (όπως το Dead or Alive ) δεν το πλησίασαν. Για όσους δεν έχουν δοκιμάσει το TTT, αξίζει να πούμε ότι επιλέγουμε δύο χαρακτήρες, τους οποίους μπορούμε να εναλλάσσουμε κατά βούληση με το πάτημα ενός κουμπιού κατά τη διάρκεια των μαχών.

Ο κάθε χαρακτήρας έχει τη δική του μπάρα ενέργειας, η οποία μόλις αδειάσει, o γύρος τελειώνει -απαιτείται το άδειασμα της μπάρας του ενός χαρακτήρα μόνο. Μπορούμε να πειραματιστούμε με διάφορα Tag Combos και Tag throws για να εξοντώσουμε τον αντίπαλο και πολύ μεγάλο ρόλο εδώ παίζει η τακτική που θα χρησιμοποιήσουμε. Το gameplay του ΤΤΤ παραμένει βαθύ και διασκεδαστικό και αποτελεί ένα από τα δυσκολότερα στην εκμάθηση παιχνίδια της σειράς.

Όλο το περιεχόμενο της αρχικής έκδοσης από το PS2 υπάρχει και στο TTT HD και μάλιστα είναι διαθέσιμο από την αρχή. Όμως, δεν είναι αρκετό. Η απουσία του online multiplayer, για παράδειγμα, είναι εντελώς αδικαιολόγητη και κάτι παραπάνω από αισθητή. Οι εποχές έχουν αλλάξει όπως και οι απαιτήσεις των παικτών. Αν δούμε τα πράγματα κυνικά, από την στιγμή που δεν υπάρχει online multiplayer δεν υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος να επιστρέψουν οι φίλοι του TTT στο παιχνίδι και μετά από τόσα χρόνια να αφιερώσουν χρόνο για μάθουν το παιχνίδι σχεδόν από την αρχή. Η σύγκριση με το remake του Street Fighter III: 3rd Strike είναι αναπόφευκτη.

Εκεί η Capcom πρόσθεσε ένα εξαιρετικό netcode, που έδινε λόγο ύπαρξης στο remake και προκαλούσε τους οπαδούς του παιχνιδιού να επιστρέψουν, ενώ ταυτόχρονα έκανε το παιχνίδι μία εξαιρετικά ανταγωνιστική πρόταση, που μπορεί να προσφέρει δεκάδες ώρες διασκέδασης. Χωρίς το online, η επανέκδοση του ΤΤΤ είναι ελλιπής και δεν μπορεί να ανταποκριθεί στα σύγχρονα δεδομένα του είδους. Με δεδομένη την έλλειψη αυτή, δεν μπορούμε να σκεφτούμε γιατί να προτιμήσει κάποιος το Tekken Tag Tournament HD από τις πληρέστατες προτάσεις του ανταγωνισμού, που μπορούν να τον κρατήσουν απασχολημένο για πολύ περισσότερο καιρό.

Σίγουρα όσοι έχουν αρκετούς φίλους που τους αρέσει το Tekken, θα μπορέσουν να περάσουν πολλές ώρες με το offline multiplayer του TTT, αλλά όλοι οι υπόλοιποι θα το αφήσουν μετά από λίγο. Όπως και να το κάνουμε, οι μάχες με την ΑΙ δεν συγκρίνονται ούτε στο ελάχιστο με τις μάχες εναντίον πραγματικών ανθρώπων. Η Namco Bandai βασίστηκε στη δημοτικότητα του παιχνιδιού για να πουλήσει, χωρίς να μπει στο κόπο να προσαρμόσει το ΤΤΤ στις απαιτήσεις των σημερινών παικτών. Τελικά, ικανοποιημένοι θα μείνουν μόνο οι φανατικοί οπαδοί του TTT, που δεν θέλουν και δεν τους ενδιαφέρει να παίξουν online multiplayer ή κάτι διαφορετικό.

Όσο αφορά τον τεχνικό τομέα, η προσπάθεια της Namco είναι ικανοποιητική τηρουμένων τον αναλογιών, αλλά το TTT παραμένει γερασμένο οπτικά. Αυτό είναι λογικό από ένα παιχνίδι που αναπτυσσόταν αρχικά για το PS1 και το art direction που χρησιμοποιεί το φέρνει απευθείας αντιμέτωπο με τα μεταγενέστερα παιχνίδια της σειράς.

Σίγουρα ο οπτικός τομέας δεν θα αποτρέψει τους φίλους του παιχνιδιού να επιστρέψουν, αλλά όσοι το βλέπουν σήμερα για πρώτη φορά δεν θα έχουν την ίδια άποψη. Εξαιτίας του Parallax Scrolling, για παράδειγμα, το δάπεδο κινείται εντελώς ξεχωριστά από τα τρισδιάστατα backgrounds των επιπέδων, κάτι που σήμερα φαίνεται πολύ άσχημο. Κατά τα άλλα, τα textures του παιχνιδιού είναι αναβαθμισμένα και ικανοποιητικά και η αλήθεια είναι ότι μετά από λίγη ώρα ήταν εύκολο να συνηθίσουμε τον οπτικό τομέα του παιχνιδιού. Ωστόσο, περιμέναμε περισσότερα πράγματα -ίσως αδικαιολόγητα- μιας και μιλάμε για ένα παιχνίδι δεκαετίας.

Tekken Tag Tournament 2 Prologue: καλή πρώτη γεύση αλλά... demo

Το δεύτερο κομμάτι του Tekken Hybrid είναι το demo του Tekken Tag Tournament 2, που θα έρθει μέσα στο 2012. Το demo διαθέτει τους Devil Jin, Devil Kazuya, Ling Xiaoyu και Alisa Bosconovich. Εδώ υπάρχει ένα ψευδό-campaign τεσσάρων μαχών, στο τέλος του οποίου ξεκλειδώνεται μία εικόνα από την ταινία. Μπορούμε να επιλέξουμε βαθμό δυσκολίας και υποστηρίζονται trophies, αλλά κατά βάση μιλάμε για ένα demo που θα μπορούσε να διατεθεί δωρεάν.

Το ΤΤΤ2 είναι σαφώς γρηγορότερο σε σχέση με το ΤΤΤ και περιέχει νέα χαρακτηριστικά, όπως το Tag Assault, μου μας επιτρέπει μετά από ένα δυνατό χτύπημα να φέρουμε στη μάχη το δεύτερο χαρακτήρα μας. Εκείνος μπορεί να κάνει μία οποιαδήποτε επίθεση και τότε, άμεσα, επιστρέφει ο πρώτος χαρακτήρας για να συνεχίσει το combos. Τα Tag throws στο Tag Tournament 2 είναι ευκολότερα και οι πίστες έχουν όρια-τοίχους όπως τα τελευταία παιχνίδια της σειράς. Η απουσία της command list από το demo ήταν ένα στοιχείο που δε μας άρεσε, αν και τελικά δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο. Η φιλοσοφία του παιχνιδιού είναι η ίδια με την αντίστοιχη του πρώτου Tekken Tag και πιστεύουμε ότι σε όσους άρεσε το TTT θα αρέσει και αυτό.

Αν και το TTT2 βασίζεται στην ίδια μηχανή γραφικών με το Tekken 6, ο οπτικός τομέας είναι πολύ βελτιωμένος αλλά δεν κινείται στο ίδιο επίπεδο με το Soul Calibur IV και πιθανότατα η κυκλοφορία του Soul Calibur V θα ανεβάσει το πήχη ακόμα περισσότερο. Παρόλα αυτά, το Tekken Tag Tournament 2 μας άφησε θετικές εντυπώσεις. Έχει ήδη κυκλοφορήσει στα Arcades και μέσα στο 2012 θα έρθει και η έκδοση για PS3 –επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί έκδοση για το Xbox 360, αν και φαίνεται πολύ πιθανή.

{PAGE_BREAK}

Tekken Blood Vengeance: Εντυπωσιακά εφέ, κακή ταινία

Το Tekken Blood Vengeance είναι η ολοκαίνουργια CGI ταινία που διηγείται τα γεγονότα που συνέβησαν μεταξύ των Tekken 5 και 6. Τα CGI που χρησιμοποιούνται είναι πολύ καλοφτιαγμένα, αν και το uncanny valley κάνει αισθητή την παρουσία του σε πολλά σημεία. Το animation των ανθρώπινων χαρακτήρων φαίνεται υπερβολικά περίεργο, ειδικά των προσώπων, με αποτέλεσμα να ενοχλεί. Η αλήθεια είναι ότι δεν περιμέναμε από μία ταινία Tekken να λύσει τα προβλήματα που παρουσιάζονται σε πολύ ακριβότερες παραγωγές και οδήγησαν μεγάλα studio στη δημιουργία ψηφιακών χαρακτήρων που έχουν αρκετές διαφορές με τους ανθρώπους, ώστε το animation τους να μην φαίνεται υπερβολικά περίεργο στο κοινό.

Τα οπτικά εφέ είναι καλοφτιαγμένα, ενώ όλη η ταινία υποστηρίζει 3D απεικόνιση για όσους έχουν τον κατάλληλο εξοπλισμό. Στην ταινία πρωταγωνιστούν η οικογένεια Mishima, η Ling Xiaoyu και η Alisa Bosconovich. Οι Nina και Anna έχουν μικρότερους ρόλους, αλλά δυστυχώς οι περισσότεροι χαρακτήρες των παιχνιδιών απουσιάζουν εντελώς. Τώρα, όσον αφορά την ποιότητα της ταινίας, θα θέλαμε ότι με μία λέξη είναι... τραγική.

Η υπόθεση δεν είναι καθόλου καλή, αλλά αυτό μικρή σημασία έχει. Το πρόβλημα είναι ότι η δράση είναι πολύ λίγη και ο ρυθμός της ταινίας πολύ κακός. Οι σκηνές χωρίς λόγο ύπαρξης βαραίνουν πολύ το ρυθμό και κάνουν τη ταινία βαρετή, ενώ οι διάλογοι είναι απαράδεκτοι και θα ήταν οριακά αποδεκτοί μόνο σε κάποιο Scenario Campaign των παιχνιδιών. Οι όποιες μάχες υπάρχουν είναι σχετικά καλοφτιαγμένες, αλλά δεν μπορούν να εντυπωσιάσουν και δεν μπορούν να σώσουν μία -κατά τα άλλα- πολύ κακή ταινία. Το Tekken Blood Vengeance είναι περίπου το ίδιο απαράδεκτο με τη live action ταινία Tekken, αλλά για διαφορετικούς λόγους.

Χωρίς να αποκαλύψουμε τα γεγονότα του Blood Negeance, αξίζει να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν υπάρχει κάποιο τουρνουά όπως στην πρώτη ταινία Mortal Kombat και στη ταινία Dead or Alive, που πιστεύουμε ότι είναι οι καλύτερες μεταφορές fighting παιχνιδιών στη μεγάλη οθόνη. Βεβαία, το τουρνουά δεν έσωσε τη live action ταινία Tekken, αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα. Το Tekken Blood Vengeance μας απογοήτευσε μιας και τα trailer που είχαν δοθεί στη δημοσιότητα άφηναν υποσχέσεις για κάτι καλό.

Συμπεράσματα

Το Tekken Hybrid περιλαμβάνει την HD έκδοση ενός εξαιρετικού παιχνιδιού, ένα demo και μία ταινία. Τελικά πιστεύουμε ότι απευθύνεται περισσότερο στους φίλους της σειράς που θέλουν να έχουν το πακέτο στη συλλογή τους, χωρίς να τους νοιάζει ιδιαίτερα το αν θα τους απασχολήσουν τα περιεχόμενα του Tekken Hybrid. Αν δούμε το Tekken Hybrid ως μία ταινία Blu-ray με επιπλέον περιεχόμενο, η τιμή των €40 φαίνεται λογική. Όμως, η ταινία είναι άμεσα συνδεδεμένη με τη σειρά Tekken και όσοι ενδιαφέρονται για αυτήν είναι κυρίως gamers.

Από την πλευρά του gamer, λοιπόν, έχουμε μία ελλιπή –λόγω της απουσίας online multiplayer- επανέκδοση ενός εξαιρετικού παιχνιδιού, ένα demo και μία –απαράδεκτη κατά τη γνώμη μας- ταινία στα €40. Τελικά, το αν αξίζει να αγοράσει κάποιος το Tekken Hybrid είναι περισσότερο υποκειμενικό και συναισθηματικό θέμα. Ωστόσο, δεν μπορούμε να παραβλέψουμε ότι στοιχεία που προσφέρει ο ανταγωνισμός και θεωρούνται δεδομένα εδώ και χρόνια, απουσιάζουν πλήρως. Αναφερόμαστε φυσικά στην πλήρη απουσία online multiplayer, η οποία επηρεάζει άμεσα το διάστημα που μπορεί να μας κρατήσει το TTT απασχολημένους.

Οι φανατικοί οπαδοί της σειράς και του Tekken Tag Tournament ειδικότερα δεν χρειάζονται κάποια δικαιολογία για να προχωρήσουν στην αγορά του Tekken Hybrid, αλλά καλό είναι να γνωρίζουν τι ακριβώς αγοράζουν.

Νίκος Καβακλής

Θετικά

  • Το gameplay του Tekken Tag Tournament παραμένει εξαιρετικό
  • Υπάρχει όλο το περιεχόμενο της έκδοσης για PS2

Αρνητικά

  • Το Tekken Tag Tournament HD είναι γερασμένο οπτικά
  • Αδικαιολόγητη και απαράδεκτη απουσία online multiplayer
  • Το Tekken Blood Vengeance είναι πολύ κακό
  • Σχετικά λίγο περιεχόμενο που δε μπορεί να μας κρατήσει απασχολημένους για καιρό και κάνει τo πακέτο ελκυστικό περισσότερο για συλλεκτικούς λόγους

Βαθμολογία

Σχετικά άρθρα βάσει tags

PS+ Φεβρουαρίου: Ένας εντυπωσιακός μήνας για την υπηρεσία
Σημαντικοί τίτλοι και 100GB χώρος για κάθε συνδρομητή.
O Ιανουάριος 2019 στο PlayStation Plus
Ποδαρικό με Steep, Portal Knights και Zone of the Enders HD Collection.
PS+ Δεκεμβρίου: Αυτοί είναι οι δωρεάν τίτλοι των Χριστουγέννων
Ατμοσφαιρικές διακοπές με... πολλά οκτάνια!
Η Black Friday στο PlayStation
Προσφορές σε Spider-Man, FIFA 19, Red Dead Redemption 2, God of War, PS+ συνδρομές κ.α.
O Νοέμβριος στο PlayStation Plus
Με Yakuza: Kiwami και Bulletstorm: Full Clip.
Η αλλαγή ονόματος έρχεται επίσημα στο PSN
Πείτε αντίο στο xxx_Mlg360Kill3r_xxx!
PlayStation Plus: Οι δωρεάν τίτλοι του Οκτωβρίου
Με Friday the 13th: The Game και Laser League.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Άτομα σε αυτή τη συζήτηση

Comments (38)

This comment was minimized by the moderator on the site

MIIIIIIIIIIIILKING. Όχι άλλο κάρβουνο. Αντί να κάνουν ένα HD remake του Tekken 3 με online που θα το αγόραζαν και οι παντόφλες μου βγάζουν αυτό και του βάζουν και 40 euro pricetag. Πού πάς ρε Namco.

This comment was minimized by the moderator on the site

δε ξερω αλλα διαφωνω με τη βαθμολογια.....
επειδη μιλαμε για hd εχουμε δει και χειροτερα...τωρα το οτι ειναι γερασμενο οπτικα δε μου λεει κατι μιας και η δουλεια που εχει γινει τι θεωρω ομορφη(προσωπικη αποψη)
ναι το online κακως που δεν υπηρχε μεσα,αλλα και η ταινια τωρα μη λεμε οτι θελουμε δε περιμεναμε να δουμε και κανενα advent children....ποσο μαλλον οτι για ολα αυτα που δινει στη τιμη...

δε ξερω αλλα διαφωνω με τη βαθμολογια.....
επειδη μιλαμε για hd εχουμε δει και χειροτερα...τωρα το οτι ειναι γερασμενο οπτικα δε μου λεει κατι μιας και η δουλεια που εχει γινει τι θεωρω ομορφη(προσωπικη αποψη)
ναι το online κακως που δεν υπηρχε μεσα,αλλα και η ταινια τωρα μη λεμε οτι θελουμε δε περιμεναμε να δουμε και κανενα advent children....ποσο μαλλον οτι για ολα αυτα που δινει στη τιμη των 37-40ευρω πιστευω οτι ειναι μια χαρα...
θα συμφωνουσα με την βαθμολογια εαν η τιμη ηταν 60ε+ αλλα για μιση τιμη δε πιστευω οτι αξιζει αυτη τη βαθμολογια....

ps:και βασικα δε καταλαβα γιατι 5 απο τη στιγμη που οτι λεω το λες στην τελευταια παραγραφο...
ps2:1η φορα που δεν συμφωνω με review σου(σε τι κοσμο θα φερουμε τα παιδια μας Νικο Καβακλή...)

Διάβασε περισσότερα
This comment was minimized by the moderator on the site

Ακριβώς οτι είπε και ο Νίκος στα αρνητικά , μέτρια πράγματα κι εγώ πήρα το πακέτο περισσότερο για συλλεκτικούς λόγους και απο περιέργεια για την ταινία.......

This comment was minimized by the moderator on the site

Νίκο πολύ καλό review αλλά θα συμφωνήσω με sasuke. Το 5 είναι πολύ μικρός βαθμός. Μισώ που δεν έχει on line αλλά με τη ταινία περνάει ευχάριστα η ώρα σου. Δεν την είδα σε 3d αλλά αυτό που είδα μου άρεσε και συμφωνώ σε αυτό που λες ότι το παιχνίδι απευθύνεται σε φανατικούς. Τώρα όσον αφορά στο TTT2 που τόσο καιρό το περιμένουμε πια, χαίρομαι που σιγά σιγά βαδίζει στο tag του doa (δηλαδή είναι...

Νίκο πολύ καλό review αλλά θα συμφωνήσω με sasuke. Το 5 είναι πολύ μικρός βαθμός. Μισώ που δεν έχει on line αλλά με τη ταινία περνάει ευχάριστα η ώρα σου. Δεν την είδα σε 3d αλλά αυτό που είδα μου άρεσε και συμφωνώ σε αυτό που λες ότι το παιχνίδι απευθύνεται σε φανατικούς. Τώρα όσον αφορά στο TTT2 που τόσο καιρό το περιμένουμε πια, χαίρομαι που σιγά σιγά βαδίζει στο tag του doa (δηλαδή είναι fast paced κτλ) όπως επίσης κι ότι έχουν όρια οι πίστες. Το μόνο που δε μου αρέσει (και δε μου άρεσε απ΄το 6 κι έπειτα) είναι ότι όποιος ξέρει να κάνει juggles και wall combos είναι αναμφισβήτητα ο νικητής.. Καλο fighting παιδιά!!!

Διάβασε περισσότερα
This comment was minimized by the moderator on the site

@hayatevo9:βασικα δεν ειναι απο το 6 και μετα ειναι απο το 4 και μετα...οποιος κολησει σε γωνια την π....ε:P

This comment was minimized by the moderator on the site

την πάτησε θες να πεις ε??? ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. τα juggles είναι από το 6 και μετά και όταν κολλήσεις κάποιον στο τοίχο και κάνεις juggle μετά έχεις κι άλλες ευκαιρίες για χτυπήματα μεγάλου βαθμού.. Εγώ με Ασούκα μπορώ να κάνω 12 hit combo (συνδυασμός juggle και wall combo) και να αφαιρέσω το 70 % της ενέργειας του αντιπάλου.. Δεν είναι λίγο άδικο αυτό? Μερικοί στο on line είναι τέρατα στα combo!! Αφού...

την πάτησε θες να πεις ε??? ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. τα juggles είναι από το 6 και μετά και όταν κολλήσεις κάποιον στο τοίχο και κάνεις juggle μετά έχεις κι άλλες ευκαιρίες για χτυπήματα μεγάλου βαθμού.. Εγώ με Ασούκα μπορώ να κάνω 12 hit combo (συνδυασμός juggle και wall combo) και να αφαιρέσω το 70 % της ενέργειας του αντιπάλου.. Δεν είναι λίγο άδικο αυτό? Μερικοί στο on line είναι τέρατα στα combo!! Αφού πολλές φορές παίρνω ποπ κορν και απολαμβάνω το show της καταστροφής μου!!

Διάβασε περισσότερα
This comment was minimized by the moderator on the site

εγω πιστευω πως η ταινια ηταν παρα πολυ καλη !!!!!!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Επίσης κάτι που ξέχασα και που είναι αρνητικό για μένα είναι ότι στο ΤΤΤ2 prologue δε μου αρέσει καθόλου το ασπρόμαυρο εφέ όταν αλλάζουν μεταξύ τους οι χαρακτήρες. Φαίνεται σαν οι 2 χαρακτήρες να είναι ένας!! Έλα ρε doa και ρίξτους τα φώτα σου!! :-)

This comment was minimized by the moderator on the site

Καταρχάς, ο Νίκος τα παίρνει από τον M.Bison!

Όντως τραγική η έλλειψη του online, δε δικαιολογήται κάτι τέτοιο στις μέρες μας. Εντάξει, η εμπειρία του να παίζεις versus (δίπλα-δίπλα με τον αντίπαλο δλδ) δε συγκρίνεται με αυτή του online θα πει κάποιος, αλλά...

Επίσης και εγώ συμφωνώ ότι η προσθήκη των air juggles έκανε περισσότερο κακό παρά καλό στη σειρά...

This comment was minimized by the moderator on the site

@hayatevo:καλα βασικα πιστευω οτι δεν επρεπε να ειχε γενικα κλειστους χωρους...καταλαβα ατο που λες με τα juggles αλλα και στο 4 και μετα αν κολαγες στη γωνια ετρωγες καλο ξυλο...με τα juggles στο 6 δεν υπηρχε επιστροφη.....και εγω με Asuka παιζω:P και μαλιστα σε ενα παιχνιδι επαιξα με εναν που ηταν στη παγκοσμια καταταξη 90ος κατι και πραγματικα το μοναδικο πραγμα που προλαβα να δω στην οθονη...

@hayatevo:καλα βασικα πιστευω οτι δεν επρεπε να ειχε γενικα κλειστους χωρους...καταλαβα ατο που λες με τα juggles αλλα και στο 4 και μετα αν κολαγες στη γωνια ετρωγες καλο ξυλο...με τα juggles στο 6 δεν υπηρχε επιστροφη.....και εγω με Asuka παιζω:P και μαλιστα σε ενα παιχνιδι επαιξα με εναν που ηταν στη παγκοσμια καταταξη 90ος κατι και πραγματικα το μοναδικο πραγμα που προλαβα να δω στην οθονη ηταν το ko....(και αυτος με Asuka επαιζε)
@general986: o Κάβακλας τα περνει και απο τον Continuum Shift Extend(τυχαιο που εκραξε παιχνιδι Tekken την ιδια μερα που ανακοινωθηκε το bbcs extend και την ιδια μερα που ανακοινωθηκε το update του ssf4?δε νομιζω)
σιγουρα τα περνει.....

Διάβασε περισσότερα
This comment was minimized by the moderator on the site

Αυτο με τα juggles, με εκανε να παρατησω την σειρα που την περιμενα με τοση ανυπομονησια. Ενα λαθος και δεν συγχωρειται σου βγαζει ο αλλος πανω απο την μιση ενεργεια και μετα ψαχνεσαι, δεν εχω την υπομονη να μαθω ολα αυτα τα κολπα που ειναι συνδιασμοι 7 κινησεων και παραπανω και που δεν στις δειχνει το παιχιδι. Εγω ειχα μεινει στην εποχη του tekken 3 και ετσι πιστευα οτι θα ηταν και το 6....

Αυτο με τα juggles, με εκανε να παρατησω την σειρα που την περιμενα με τοση ανυπομονησια. Ενα λαθος και δεν συγχωρειται σου βγαζει ο αλλος πανω απο την μιση ενεργεια και μετα ψαχνεσαι, δεν εχω την υπομονη να μαθω ολα αυτα τα κολπα που ειναι συνδιασμοι 7 κινησεων και παραπανω και που δεν στις δειχνει το παιχιδι. Εγω ειχα μεινει στην εποχη του tekken 3 και ετσι πιστευα οτι θα ηταν και το 6. Χρησιμοποιουν οι περισσοτεροι δυο ειδη combo μονο αυτα και τελειωσε νικανε τους παντες, δεν ειναι fighting για μενα αυτο.

Διάβασε περισσότερα
This comment was minimized by the moderator on the site

george έχεις δίκιο αλλά μην το καταδικάζεις το παιχνίδι. Για να κάνεις όλα αυτά τα κόλπα πρέπει να κάνεις τούμπα τα δάχτυλα σου, δεν είναι κάτι εύκολο!

This comment was minimized by the moderator on the site

Οχι εννοειται πως δεν ειναι ευκολο αλλα θελω και εγω που ειμαι μετριος να εχω μια ευκαιρια αν φαω ενα χτυπημα να μπορεσω να ανταποδωσω. Αν με πεταξει ομως ψηλα, που ειναι ενα απλο χτυπημα, αν ξερει το combo θα βγαλει την μιση ζωη για την πλακα. Για αυτο μου αρεσε το 3 πολυ γιατι τα combo ηταν συνηθως 3 χτυπηματα και δεν σου εβγαζαν ολη τη ζωη και επρεπε να ηξερες πολλες κινησεις του παιχτη.

This comment was minimized by the moderator on the site

Έχεις δίκιο, δε μπορώ να πω κάτι άλλο... Το μόνο που μπορείς να κάνεις για να κερδίσεις είναι να μάθεις κι εσύ τα κόλπα! :-)
Εγώ πάντως που παίζω 2 χρόνια περίπου τώρα το ΤΕΚΚΕΝ 6 έχω χάσει πολλές φορές κι από αρχάριους παίχτες!!

This comment was minimized by the moderator on the site

@george1821:ξερω ενα ωραιο 3hit στο tekken 3 με τον king που σου τρωει ολο το life και κατι παραπανο.....:P(δε κανω πλακα)
ψαξε youtube για rolling death....

There are no comments posted here yet
Φόρτωση Περισσότερων