To "Alan Wake" της adventure κατηγορίας

To 2003 η Future Game Studios είχε κυκλοφορήσει ένα horror mystery adventure, το οποίο αν και έπασχε από σημαντικά προβλήματα, κατάφερε να μείνει στο μυαλό των παικτών για το σκοτεινό art direction του και τη "δυνατή" και επιβλητική του ατμόσφαιρα. Το Black Mirror ακολούθησε τη θλιβερή ιστορία του Gordon από την πραγματικότητα στη παράνοια και, εν τέλει, στο ύστατο "αντίο". Καταλαβαίνετε λοιπόν την έκπληξή μας όταν μάθαμε ότι υπήρχε sequel στα σκαριά, καθώς δεν είχε μείνει η παραμικρή υπόνοια για κάτι παραπάνω στο μυστήριο που είχαμε ήδη λύσει. Οι αμφιβολίες μας δεν περιορίστηκαν μόνο στην ποιότητα του σεναρίου, αλλά και σε ό,τι αφορούσε το gameplay, καθώς η σειρά πέρασε στα χέρια μιας άλλης δημιουργικής ομάδας, της Cranberry Production, η οποία αν και αρκετά χρόνια στην αγορά, δεν είχε κάποια εμπειρία στον κόσμο των adventures.

Επτά χρόνια μετά -και έπειτα από αρκετές καθυστερήσεις και αλλαγές- το Black Mirror 2 είναι επιτέλους στα χέρια μας και είναι η ώρα να δούμε πως μπορεί να σταθεί δίπλα στον προκάτοχό του αλλά και στον ανταγωνισμό.

Behind the looking Glass - Η ιστορία

Η ιστορία λαμβάνει χώρα 12 χρόνια μετά τα τραγικά συμβάντα του Willow Creek και χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά, στο χωριό του Biddeford, στο Main της Αμερικής. Ήρωάς μας είναι ο Darren Michaels, ένας φοιτητής Φυσικής από τη Βοστόνη, ο οποίος περνά τις καλοκαιρινές του διακοπές βοηθώντας τη μητέρα του και εργαζόμενος με ημιαπασχόληση στο τοπικό φωτογραφείο. Αρχικά, η οποιαδήποτε σύνδεση με τον πρώτο τίτλο φαντάζει ουτοπική και ομολογούμε πως πιστέψαμε πως η μόνη ομοιότητα θα εντοπιζόταν στο όνομα. Ευτυχώς, πολύ γρήγορα γίνεται εμφανές πως τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Μια όμορφη Αγγλίδα εμφανίζεται από το πουθενά στην πόλη και αμέσως τραβάει την προσοχή μας. Καθώς την γνωρίζουμε σταδιακά, ανακαλύπτουμε πως τα πράγματα στο Biddeford δεν είναι τόσο γαλήνια όσο τα είχαμε αρχικά φανταστεί.

Οι κάτοικοι κρύβουν πολλά σκοτεινά μυστικά, το χωριό φαίνεται να έχει ένα περίεργο παρελθόν, ένας άγνωστος παρακολουθεί κάθε μας κίνηση και, σιγά-σιγά, όλα αρχίζουν να αποκτούν δεσμούς με το Willow Creek και την ιστορία της οικογένειας Gordon. Χωρίς να θέλουμε να αποκαλύψουμε τις ανατροπές της ιστορίας, θα αναφέρουμε μονάχα ότι σε κάποιο σημείο μεταφερόμαστε πίσω στο Willow Creek και στην έπαυλη που τόσο μας τρομοκράτησε στο πρώτο παιχνίδι.

Η ιστορία του Black Mirror 2 ομολογουμένως μας άφησε καλές εντυπώσεις. Ενώνει υπέροχα τα δύο παιχνίδια και επιβραβεύει τους παλαιότερους παίκτες με έναν σωρό από "Easter eggs". Από την άλλη, για ακόμα μια φορά πέσαμε στην παγίδα του επερχόμενου sequel. Το παιχνίδι τελειώνει τόσο απότομα, που μόνο εκνευρισμό μπορεί να προκαλάσει στον παίκτη όταν δει το μήνυμα "To be continued..". Αλήθεια; Γιατί αυτά μας τα είπαν και άλλοι. Longest Journey 3, Exchange Student Ep. 3-5, Vampyre Story 2 και δεκάδες ακόμα υποτιθέμενες συνέχειες, όλες άφαντες κάτω από υποσχέσεις για sequels μέσα από τραγικά cliffhangers.

Δηλαδή, πόσο δύσκολο είναι να κλείσεις την ιστορία σωστά και μετά απλά να αφήνεις υπονοούμενο για το sequel; Θα προτιμούσαμε χίλιες φορές το Black Mirror 2 να τελείωνε όπως το πρώτο, και αν οι δημιουργοί αποφασίσουν να προσφέρουν κάποιο sequel, να σκεφτούν μια νέα ιδέα, όπως υπέροχα έπραξαν εδώ.

Και υπάρχουν και ορισμένα προβλήματα, όπως ιδέες που ξεχνιούνται στην πορεία καθώς και τα παραδοσιακά κλισέ των μυθιστορηματικών ιστοριών όσον αφορά στις σκοτεινές συμμαχίες και τα σχέδιά τους. Από την άλλη, αυτά τα στοιχεία δεν θα είχαν γίνει κλισέ αν δεν μας αρέσαν έστω και λίγο και έτσι πολύ εύκολα τα αποδέχεσαι και μάλιστα σε ορισμένα σημεία σε "τραβούν" για να συνεχίσεις. Αυτό οφείλεται στο ότι η γενικότερη ιστορία είναι πολύ καλή και εξελίσσεται με τόσο καλό, αρμονικό και ενδιαφέρων τρόπο, που σιγά-σιγά μαγνητίζει τον παίκτη και προσφέρει συγκίνηση όταν αγγίξει την κορυφή και επιστρέψει στη "σατανική" έπαυλη.

Και ας μην ξεχάσουμε πως την ιστορία τη βοηθά ιδιαίτερα η πολύ καλή γραφή του σεναρίου καθώς και η εξαιρετική δουλεία που έχει γίνει σε όλα τα κείμενα, τα οποία είναι γεμάτα έξυπνες και "σκληρές" ατάκες που ενισχύουν την ανησυχία.

{PAGE_BREAK}

Όταν οι εφιάλτες συναντούν την πραγματικότητα - Ατμόσφαιρα & Τεχνικός Τομέας

Αν έπρεπε να περιγράψουμε το Black Mirror 2 με τρεις μόνο λέξεις, αυτές θα ήταν "Ατμόσφαιρα - Ατμόσφαιρα - Ατμόσφαιρα". To πόνημα της Cranberry είναι πραγματικά το Alan Wake του adventure genre για τη χρονιά που διανύουμε. Διαθέτει εκπληκτική και σκοτεινή ατμόσφαιρα που παγώνει τις φλέβες και δημιουργεί μια μόνιμη παράνοια. Στη δημιουργία αυτής της υπέροχης ατμόσφαιρας συμβάλει σημαντικά η τρομερή βελτίωση που είδε ο τίτλος στον τομέα του voice acting. Το αρχικό Black Mirror είναι θρυλικό για τις τραγικά κακές του ομιλίες και ευτυχώς αυτή τη φορά το αποτέλεσμα είναι πολύ καλύτερο. Η εξαιρετική ενορχήστρωση που έχει γίνει, με παραδοσιακά αμερικάνικα country κομμάτια, αγγλική baroque μουσική και ανατολικοευρωπαϊκή κλασσική, αποτελεί το ιδανικό κοκτέιλ για εξύψωση της ατμόσφαιρας ενώ το κερασάκι στην τούρτα είναι οι διάφοροι ambient ήχοι που ακούγονται στο σύνολο του παιχνιδιού.

Σε αυτό τον τομέα, το Black Mirror 2 παραδίδει μαθήματα, καθώς είναι από τις πιο εντυπωσιακές δουλειές που έχουμε δει και καταφέρνει να πετύχει κάτι που ελάχιστα adventure μπορούν: να μας χαρίσει την αίσθηση ενός ζωντανού κόσμου.

Και μιας και μιλάμε για τον κόσμο, πρέπει να αναφέρουμε ότι το παιχνίδι τρέχει κάτω από τα, κλασσικά πλέον, πρότυπα ενός 2,5D κόσμου, με αρκετά λεπτομερή 3D μοντέλα χαρακτήρων, τα οποία κινούνται σε στατικά 2D backgrounds εκπληκτικής λεπτομέρειας και ομορφιάς. Βγάζουμε το καπέλο στους σχεδιαστές καθώς είναι εμφανές ότι δεν σχεδίασαν τον κόσμο απλά για να δείχνει "περίεργος" αλλά εντρύφησαν στις λεπτομέρειες με αποτέλεσμα τα κτίρια να δείχνουν απόλυτα λογικά από πλευράς αρχιτεκτονικής και τοποθεσίας. Μοναδικό μελανό σημείο αποτελεί ο ολοκληρωτική απουσία κάποιας CG scene, που μας απογοήτευσε κάπως, καθώς θα μπορούσε να απογειώσει ορισμένες κομβικές στιγμές στην ιστορία.

Και αν χαθείς στο δάσος; Gameplay - Γρίφοι

To gameplay αυτό καθ' αυτό, παραμένει και εδώ κλασσικό 3rd person point and click, με τις τυπικές use/talk/look/walk εντολές, το highlight hotspots κουμπί, και το quick travel. Οπότε, δεν χρειάζεται να αναλωθούμε σε αυτό τον τομέα. Μοναδική προσθήκη ίσως να είναι ένα νέο inventory system, που επιτρέπει με τη ροδέλα του ποντικιού να βλέπουμε αμέσως όλα τα αντικείμενα ασπρόμαυρα, και μόνο αν κάποιο από αυτά ταιριάζει με το hotspot, να λάμπει.

Αυτό το σύστημα εξαλείφει το συνεχές "κυνήγι" δοκιμασιάς όλων των αντικειμένων με όλα τα hotspots και βοηθά το gameplay να εξελίσσεται σωστά. Δυστυχώς, το μεγαλύτερο μας πρόβλημα με τον τίτλο της Cranberry έχει να κάνει με τους γρίφους του. Και το πρόβλημα δεν είναι πως είναι κακοί, αντιθέτως. Συχνά έχουν πάρα πολύ ενδιαφέρον και ο συνολικός αριθμός τους είναι πολύ μεγαλύτερος από αυτόν που έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια. Το πρόβλημα εμφανίζεται στο γεγονός ότι είναι αρκετά εύκολοι γιατί η λύση τους προδίδεται από παντού. Ακόμα και αυτοί που θα έβαζαν το μυαλό του παίκτη σε έντονες σκέψεις, καταστρέφονται από τα καθόλου διακριτικά hints που εκφέρει ο πρωταγωνιστής όταν κοιτάζει την περιοχή ή από το diary, που στην ουσία μόνο που δεν δίνει τη λύση σε ορισμένες περιπτώσεις. Κατανοοούμε ότι είναι χρήσιμο να υπάρχει κάποια καθοδήγηση, αλλά το σε παίρνει το παιχνίδι "από το χέρι" για να σε πάει βόλτα δεν είναι ό,τι καλύτερο. Ειδικά όταν η βόλτα έχει σημαντικά πισωγυρίσματα.

Εν τέλει, τι αποκομίζουμε από το Black Mirror 2; Αν και αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα στον τομέα των γρίφων και του σεναρίου, η γενικότερη εμπειρία δεν απογοητεύει. Η ατμόσφαιρα που κατάφερε να χτίσει η Cranberry Production είναι απαράμιλλη και καταφέρνει να μαγνητίζει τους παίχτες ώστε να συνεχίζουν να παίζουν ένα καλοφτιαγμένο παιχνίδι, που αν και χάνει από τις λεπτομέρειες, έχει πολύ ενδιαφέρον.

{VIDEO_1}

Το Black Mirror 2 είναι σίγουρα αρκετά καλύτερο παιχνίδι από τον προκάτοχό του, συνεπώς οι φίλοι της σειράς και της κατηγορίας θα πρέπει να το δοκιμάσουν. Οι υπόλοιποι; Αξίζει να του ρίξετε μια ματιά. Είναι πολύ καλύτερο από τα περισσότερα παιχνίδια που κυκλοφορούν τελευταία.

Αλέξανδρος Μιχαλιτσιάνος

Ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος
Επεξεργαστής
Intel Pentium IV 1.4 GHz
Λειτουργικό
Windows XP με 512 MB RAM (Windows Vista x32/x64 με 1GB/2 GB RAM)
Κάρτα Γραφικών 128 MB ATI Radeon 9800/ NVidia GeForce 6800 με Shader 2.0
Σκληρός δίσκος 6GB

Θετικά

  • Ικανοποιητικό voice acting
  • Εξαιρετική ηχητική επένδυση
  • Όμορφα γραφικά

Αρνητικά

  • "Cliffhanger" ολοκλήρωση, κάποια κενά στην ιστορία
  • Εύκολοι γρίφοι
  • Έντονο backtracking

Βαθμολογία

Αρχιτέκτων και συντηρητής ιστορικών κτιρίων κατ' επάγγελμα, μόλις πέσει η νύχτα φοράει την καμπαρντίνα του και σουρτουκεύει σε αναζήτηση μιας νέας περιπέτειας. Ταξιδιώτης και ονειροπόλος, με κλινικά κολλήματα σε Fantasy και Sci-Fi, gaming backstory από τα 80s και mantra τη φράση «η ιστορία και οι γρίφοι πάνω απ’όλα», δεν χαρίζει κάστανο σε νεοτερισμούς υπερβολικής ευκολίας. Αν είσαι adventure, RPG ή strategy, είναι σχεδόν σίγουρο ότι έχετε περάσει πολλές γλυκές νύχτες μαζί…

Σχετικά άρθρα βάσει tags

Connection Haunted - Review
Μερικοί servers καλύτερα να μένουν άδειοι.
Tο μεγαλύτερο project στην ιστορία της FromSoftware θα είναι το Elden Ring
Και διερευνήσεις για κοινά στοιχεία με το Game of Thrones.
Το Doom Eternal έρχεται στο Xbox Game Pass
Στις αρχές του επόμενου μήνα.
Νέο trailer για το Dragon Quest XI S - Definitive Edition
Καθώς το παιχνίδι ξεπέρασε τα 6 εκατομμύρια αντίτυπα σε πωλήσεις.
Αποκάλυψη νέας cloud gaming υπηρεσίας από την Amazon
Μεγαλώνει ο ανταγωνισμός στην εν λόγω κατηγορία υπηρεσιών.
Νέο trailer για το NieR Replicant ver.1.22474487139
Μαζί με επιβεβαίωση της ημερομηνίας διάθεσης.
Nexomon: Extinction - Review
Pokémon στη θέση των Pokémon.
Νωρίτερα η διάθεση του Remothered: Broken Porcelain
Επτά μέρες νωρίτερα η επίσκεψή μας στο Ashmann Inn.
Update με προσθήκη co-op για το Untitled Goose Game
Με αφορμή την κυκλοφορία του σε Steam και σε retail.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Άτομα σε αυτή τη συζήτηση

Comments (30)

This comment was minimized by the moderator on the site

Ωραίο review,Αλέξανδρε.Σίγουρη αγορά από μένα,γιατί μου αρέσουν τα Adventures και θα χαρώ να το έχω στην συλλογή μου..Τι είναι το Cliffhanger;Και το ήρωα του παιχνιδιού πως θα τον
μετακινούμε;Με το ποντίκι ή με το πληκτρολόγιο;

This comment was minimized by the moderator on the site

Μου αρέσει πολύ που τα πάει τόσο καλά στον τομέα "ατμόσφαιρα", καθώς σε αυτού τους είδους τα games, αυτό είναι που παίζει τον πρώτο ρόλο. Θα το τιμήσω σίγουρα (είναι και σε ιδιαίτερα χαμηλή τιμή ;)).

This comment was minimized by the moderator on the site

Ποτέ δεν ήμουν φανατικός των adventure games αλλά μπορεί να ρίξω μια ματιά σε αυτό!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Θα είμαι σκληρός, αλλά νομίζω ότι με τόσα adventure στη "ζώνη μου" έχω το δικαίωμα.

Νομίζω ότι παιχνίδια σαν το Black Mirror είναι η πιο τρανή απόδειξη ότι το είδος δεν περνάει κρίση, είναι νεκρό και δεν το ξέρει.

Το πρώτο Black Mirror ήταν, κατά την γνώμη μου, ένα τσαπατσούλικο, low budget μπέρδεμα, το οποίο έπαιξα τελείως σαν αγγαρεία και πλέον δεν θυμάμαι το παραμικρό για την υπόθεσή...

Θα είμαι σκληρός, αλλά νομίζω ότι με τόσα adventure στη "ζώνη μου" έχω το δικαίωμα.

Νομίζω ότι παιχνίδια σαν το Black Mirror είναι η πιο τρανή απόδειξη ότι το είδος δεν περνάει κρίση, είναι νεκρό και δεν το ξέρει.

Το πρώτο Black Mirror ήταν, κατά την γνώμη μου, ένα τσαπατσούλικο, low budget μπέρδεμα, το οποίο έπαιξα τελείως σαν αγγαρεία και πλέον δεν θυμάμαι το παραμικρό για την υπόθεσή του. Όντας μόνο του σε ένα είδος που δεν υπήρχε κανένας, είχε μία πολύ καλύτερη πορεία από ότι άξιζε. Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται, στους τυφλούς κυριαρχεί ο μονόφθαλμος και άλλα τέτοια κοινότυπα.

Πάνε οι εποχές της Sierra και της Lucas Arts, πάνε οι εποχές που τα adventure ήταν οι πιο ακριβές παραγωγές του χώρου. Για εμένα το τελευταίο (αν και πολύ μέτριο) adventure game που έπαιξα και απόλαυσα έστω και λίγο ήταν το Farhenheit (ή Indigo Prophecy, ανάλογα με την αγορά).

Με στεναχωρεί και με πονάει όταν βλέπω όλα αυτά τα no budget story από διάφορα άσημα Ευρωπαϊκά κυρίως studio που προσπαθούν να αποδείξουν την ύπαρξή τους. Νιώθω σαν να μιλάμε για κάποιο νεκρό συγγενή μου...

Gabriel Knight που είσαι;;;

Dig που είσαι;;;

Full Throttle που είσαι;;;

Space Quest που είσαι;;;

Διάβασε περισσότερα
This comment was minimized by the moderator on the site

lovesfool ανοίγεις πολύ μεγάλη κουβέντα, αλλά δεν θα επεκταθώ. Θα πω μόνο ότι με πρόσφατους τίτλους όπως Machinarium, Runaway 3, Ghost Pirates of Vooju Island, The Whispered World κ.ά. πως λες ότι είναι "νεκρό" το είδος;; Πλήρως κατανοητό το να έχεις την άποψή σου, αλλά επέτρεψέ μου να διαφωνήσω.
Επίσης δεν έκανες σχόλιο για το ίδιο το παιχνίδι, μόνο για το προηγούμενο.

This comment was minimized by the moderator on the site

Εχω πααααααρα πολυ καιρο-μιλαμε για εποχες broken sword:P- να ακουμπησω adventure παιχνιδια παρολο που μου εχουν μεινει,εστω και αυτα τα λιγα,χαραγμενα στο μυαλο μου.Σκεφτομαι να ασχοληθω με αυτο καποια στιγμη

This comment was minimized by the moderator on the site

koryfaia atmosfaira alla polu eukolo. to teliewsa se mish mera (se wres) to telos xalia

This comment was minimized by the moderator on the site

πολύ καλό το trailer,αρκετά καλό και όμορφο σενάριο είναι στο στύλ παιχνιδιών adventure-περιπέτειας που μου αρέσει,βέβαια έχει εύκολους γρίφους αλλά ταυτόχρονα και πολλούς,και μιας που παίζει στο pc με βλέπω να το παίρνω μάλλον..:D

This comment was minimized by the moderator on the site

@Headblaster: Cliffhanger σημαινει οτι το τελος ερχεται αποτομα και στην ουσια δεν σου κλεινει την ιστορια αλλα σου πεταει ενα "συνεχιζεται στο επομενο επισοδειο" (οταν και αν βγει).
Οσο για τον χειρισμο, κλασσικος 3rd person POINT n CLICK, δηλαδη ολα ειναι με το Mouse και το keyboard ειναι χρησιμο μονο για hotkeyes ;)

@lovesfool, εν μερη συμφωνω οτι δεν ειμαστε στην παλια χρυση εποχη αλλα...

@Headblaster: Cliffhanger σημαινει οτι το τελος ερχεται αποτομα και στην ουσια δεν σου κλεινει την ιστορια αλλα σου πεταει ενα "συνεχιζεται στο επομενο επισοδειο" (οταν και αν βγει).
Οσο για τον χειρισμο, κλασσικος 3rd person POINT n CLICK, δηλαδη ολα ειναι με το Mouse και το keyboard ειναι χρησιμο μονο για hotkeyes ;)

@lovesfool, εν μερη συμφωνω οτι δεν ειμαστε στην παλια χρυση εποχη αλλα οχι και νεκρο, εχω βαρεθει να το λεω. Με παιχνιδια οπως Secret Files 2, Runaway, Whispered World, Ghost Pirates, Lost Crown, Sam n Max, Darkfall, Machinarium, Heavy Rain, 3 cards to midnight, sherlock holmes, Casebook, Penumbra, Vampyre Story και πολλα ακομα, το γενος ζει και αναπνεει.
Ναι, δυσκολα να ξαναδουμε Gabriel Knight 2 ή Fate of Atlantis. αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν εχουμε παιχνιδαρες να παιξουμε. μια χαρα παμε τουλαχιστον ως τωρα για την φετινη χρονια!

Διάβασε περισσότερα
This comment was minimized by the moderator on the site

Μόνο και μόνο με την λέξη "ατμόσφαιρα", "ψήθηκα".:P
Άλεξ, εγώ που δεν έχω παίξει το πρώτο θα χάσω πολύ από το στόρυ;

This comment was minimized by the moderator on the site

φενεται οτι, αντιθετα με αλλα adventure, εχουν δωσει πολυ προσοχη στα γραφικα

This comment was minimized by the moderator on the site

Ψηθηκα άγρια τώρα!! Τελειώνοντας το Lost Crown, σίγουρα θα κοιτάξω κ το 1ο κ το 2ο...

This comment was minimized by the moderator on the site

@Γιαννη, εεεε.... κοιτα, δεν θα χασεις απο την ιστορια οσο απο το πολυ ωραιο συναισθημα και τα easter eggs. να φανταστεις στο 2 εχει ενα "μουσειο" στο οποιο automatons (κουρδιστοι ρομποτικοι μηχανισμοι) αναπαραστουν τους φονους του 1ου τιτλου. ριγος σε πιανει αν τους θυμασε!
παρολαυτα, το diary και οι πληροφοριες που μαζευεις δεξια και αριστερα σου εξηγουν το τι εγινε στο πρωτο και δεν εχεις...

@Γιαννη, εεεε.... κοιτα, δεν θα χασεις απο την ιστορια οσο απο το πολυ ωραιο συναισθημα και τα easter eggs. να φανταστεις στο 2 εχει ενα "μουσειο" στο οποιο automatons (κουρδιστοι ρομποτικοι μηχανισμοι) αναπαραστουν τους φονους του 1ου τιτλου. ριγος σε πιανει αν τους θυμασε!
παρολαυτα, το diary και οι πληροφοριες που μαζευεις δεξια και αριστερα σου εξηγουν το τι εγινε στο πρωτο και δεν εχεις προβλημα με την κεντρικη ιστορια.

@DarkAris, θα ελεγα οτι ολα τα τελευταια adventure που εχουμε δει ειναι το ενα καλυτερο απο το αλλο στον τομεα των γραφικων. πανε παρα πολυ καλα σε αυτο τον τομεα.

Διάβασε περισσότερα
This comment was minimized by the moderator on the site

@ Sky333, από όλα όσα απαριθμείς, μόνο το Heavy Rain δέχομαι και αυτό με επιφύλαξη.

Θα συγκρίνουμε το Runaway με τα Monkey Island; Θα συγκρίνουμε το Secret Files 2 με τα Gabriel Knight ή τα Tex Murphy;

Τεσπα. Γούστα είναι αυτά. To each his own.

Εγώ προτιμώ να παίζω ξανά το Full Throttle ή το Grim Fandago, παρά να ρισκάρω με τις νέες αυτές δημιουργίες.

This comment was minimized by the moderator on the site

Το 1ο Black Mirror ήταν από τα πιο ατμοσφαιρικά adventures τελευταία, γεγονός που σε κράταγε στο παιχνίδι. Εφόσον αυτό είναι ακόμα καλύτερο μπαίνει στη wanted list, παρόλο τους εύκολους γρίφους του.

Το είδος των adventures δεν πεθαίνει παιδιά. Απλά θέλει ψάξιμο...

There are no comments posted here yet
Φόρτωση Περισσότερων