Στασιμότητα από τη CyberConnect2.  

Η CyberConnect2, πριν περίπου 2,5 χρόνια, ανέβασε τον πήχη στα anime fighting παιχνίδια με την κυκλοφορία του Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2. Το στοιχείο που ξεχώρισε στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς ήταν το εξαιρετικό story mode. Το Ultimate Ninja Storm: Generations, που ακολούθησε, διέθετε βελτιωμένο online και gameplay, αλλά παραμέλησε το story mode και δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι απλά γέμιζε το κενό μέχρι την κυκλοφορία του πραγματικού sequel του δεύτερου παιχνιδιού της σειράς, του Ultimate Ninja Storm 3.

Το νέο μέλος της σειράς επικεντρώνεται στο story mode, ενώ στους υπόλοιπους τομείς παραμένει στάσιμο καθώς οι βελτιώσεις είναι επουσιώδεις. Το UNS3 θα ικανοποιήσει εύκολα τους φίλους του Naruto παρόλο που τόσο η ποικιλία όσο και η ροή του story mode είναι στοιχεία σαφώς κατώτερα σε σχέση με τα αντίστοιχα του UNS2. Η ιστορία του νέου παιχνιδιού ξεκινάει ακριβώς από το σημείο που τελείωσε η ιστορία στο Ultimate Ninja Storm 2. Αυτό σημαίνει ότι όσοι δεν έχουν επαφή με το anime, το manga Naruto ή έστω με το UNS2, δεν θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν σωστά την εξέλιξη της ιστορίας, μιας και το νέο μέλος της σειράς ξεκινάει από ένα πολύ προχωρημένο σημείο. Εδώ να σημειώσουμε ότι έχουμε αρκετά μεγάλη επαφή με τη σειρά Naruto, αλλά το μεγαλύτερο μέρος των γεγονότων που διηγείται το UNS3 ήταν άγνωστο σε εμάς.

Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3 image 01

Τα cut scenes κατάφεραν εύκολα να μας διηγηθούν την ιστορία, δημιουργώντας μας μάλιστα την (ψευδ)αίσθηση πως μαθαίνουμε όλα τα σημαντικά στοιχεία, χωρίς να μας δημιουργούνται "κενά". Αυτό επιτυγχάνεται εν μέρη χάρη στα εκτενή cut scenes, τα οποία όμως αποτελούν και μία από τις σημαντικότερες αδυναμίες του story mode. Η έκταση των cut scenes συχνά ξεφεύγει και μάλιστα ορισμένες φορές καλούμαστε να παρακολουθήσουμε συνεχόμενα video που ξεπερνούν συνολικά τα 30 λεπτά.

Κατά τη διάρκεια του story mode περισσότερη ώρα παρακολουθούμε video παρά παίζουμε, κάτι που μερικές φορές καταντάει κουραστικό. Πέρα από τα πολλά video, ο ρυθμός επιβαρύνεται περαιτέρω και από τα πολλά loading, τα οποία τουλάχιστον στο Xbox 360, με εγκατεστημένο το παιχνίδι, είναι σύντομα. Η αμετροέπεια που χαρακτηρίζει τη δομή του story mode επηρεάζει σημαντικά τη συνολική εικόνα του παιχνιδιού. Το UNS3 είναι πιο γραμμικό και πολύ πιο μονότονο από το UNS2. Τα sidequests ξεκινάνε, ουσιαστικά, μετά το τέλος της κεντρικής ιστορίας, μιας και τις λίγες φορές που κατά τη διάρκεια του main story ο τίτλος μας αφήνει ελεύθερους να περιπλανηθούμε, δεν υπάρχει τίποτα ενδιαφέρον να κάνουμε.

Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3 image 02

Ωστόσο, θα ήταν λάθος να αφήσουμε να εννοηθεί ότι το UNS3 είναι αδιάφορο. Η ιστορία του παιχνιδιού είναι πάρα πολύ καλή και τα σκαμπανεβάσματα στην ποιότητα του storytelling, αλλά και της ίδιας της ιστορίας, μπορούν εύκολα να συγχωρεθούν από τους οπαδούς του Natuto χάρη στην αίσθηση της κλιμάκωσης που υπάρχει, στις αρκετές και εξαιρετικά δομημένες σκηνές δράσης, και τα boss fights. Τα boss fights επιστρέφουν και είναι τουλάχιστον ισάξια με αυτά του UNS2. Τα Quick Time Events είναι λιγότερο ενοχλητικά, μιας και έχει μικρύνει ο βαθμός δυσκολίας τους σε σχέση με το UNS2, αλλά συνεχίζουν να κρύβουν ένα μεγάλο μέρος της δράσης, μιας και η εμφάνιση των κουμπιών ακριβώς στη μέση της οθόνης δεν είναι πολύ καλή ιδέα. Μία νέα προσθήκη είναι οι μάχες με περισσότερους από έναν εχθρούς ταυτόχρονα. Οι σκηνές αυτές είναι λίγες, αλλά καλοφτιαγμένες και προσφέρουν περισσότερη ποικιλία. Τέλος, σε μερικά σημεία έχει προστεθεί η δυνατότητα να επιλέξουμε το δρόμο που θα ακολουθήσουμε, αλλάζοντας ελαφρά την ιστορία.

Οι δρόμοι είναι πάντα δύο και έτσι επηρεάζεται η δυσκολία της επόμενης μάχης, αλλά και το set των αντικειμένων που μπορούμε να αναβαθμίσουμε. Τώρα τα αντικείμενα χωριζόνται σε δύο κατηγορίες, τα Hero και τα Legend. Τα αντικείμενα αυτά δεν μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους, αλλά πριν από τη μάχη μπορούμε να επιλέξουμε μία από τις δύο κατηγορίες αντικειμένων. Προχωρώντας την ιστορία, ανεβαίνουμε level είτε και στις δύο κατηγορίες είτε στην περίπτωση που έχουμε μία "Ultimate Decision" μόνο στην μία από τις δύο κατηγορίες με το ανάλογο bonus.

Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3 image 03

Όσο μεγαλύτερο level έχουμε, τόσο περισσότερα και καλύτερα αντικείμενα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε. Η εν λόγω ιδέα είναι καλή στη θεωρία, αλλά στην πράξη τα αντικείμενα και των δύο κατηγορίων είναι σχεδόν άχρηστα, εκτός ίσως από την περίπτωση που κάποιος κυνηγάει το S rank σε κάποια μάχη. Έτσι, ο όλος ο μηχανισμός είναι κάπως ανούσιος, αν και η ιδέα να παίξεις μία μάχη με δύο διαφορετικούς τρόπους παραμένει έξυπνη και ελκυστική. Εδώ να αναφέρουμε ότι η ισορροπία κατά τη διάρκεια του story mode δεν είναι η καλύτερη δυνατή, καθώς το παιχνίδι είναι υπερβολικά εύκολο εκτός από τα τελευταία chapters, όπου η δυσκολία ανεβαίνει απότομα.

Τέλος, η κεντρική ιστορία μας πήρε συνολικά 13 ώρες για να ολοκληρωθεί, ενώ όσοι επιθυμούν να κάνουν τα πάντα μπορούν να υπολογίσουν περίπου τις διπλάσιες.


Το βασικό σύστημα μάχης του Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 δεν έχει αρκετές αλλαγές σε σχέση με τους προκατόχους του ή, πιο σωστά, τις αλλαγές θα τις προσέξουν μόνο οι πιο φανατικοί του franchise. Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να παραπέμψουμε όσους δεν έχουν ξαναπαίξει κάποιο παιχνίδι της σειράς στον αντίστοιχο τομέα της παρουσίασης που κάναμε στο προηγούμενο παιχνίδι. Εδώ θα επικεντρωθούμε στις αλλαγές και σε κάποιες νέες προσθήκες. Μία αλλαγή είναι πως ορισμένες πίστες έχουν όρια και μία μάχη μπορεί να τελειώσει με ring out.

Επιπλέον, οι support characters τώρα έχουν τη δική τους μπάρα ενέργειας και αν χτυπηθούν αρκετές φορές, αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τη μάχη. Συνολικά, το σύστημα μάχης είναι, οριακά, το καλύτερο της σειράς, αλλά δεν πιστεύουμε πως αυτό είναι αρκετό. Παρά τους πολλούς χαρακτήρες, το σύστημα μάχης έχει αρχίσει να κουράζει και ειλικρινά θεωρούμε πολύ περιοριστικό το γεγονός πως, τόσα παιχνίδια μετά, ο κάθε χαρακτήρας έχει ουσιαστικά μόνο δύο ειδικές κινήσεις ενεργές κατά τη διάρκεια της μάχης.

Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3 image 04

Επιπροσθέτως, δεν καταλαβαίνουμε γιατί η συνεργασία δύο ή και παραπάνω ηρώων σε μία ομάδα δεν γίνεται με ένα "κανονικό" tag team και συνεχίζουμε να περιοριζόμαστε σε ένα βασικό χαρακτήρα, τη στιγμή που οι υπόλοιποι κάνουν μόνο support (το οποίο βέβαια έδω έχει κάποιες βελτιώσεις). Το μοναδικό νέο mode στο gameplay του Ninja Storm 3 μας επιτρέπει να πολεμήσουμε πολλούς εχθρούς ταυτόχρονα. Σε αυτή την περίπτωση, με το δεξί μοχλό επιλέγουμε το στόχο μας και όταν νικήσουμε έναν εχθρό, με το πάτημα ενός κουμπιού μπορούμε να τηλεμεταφερθούμε κοντά στον επόμενο στόχο.

Το mode αυτό είναι κάτι το διαφορετικό και διασκεδαστικό. Καταφέρνει να προσφέρει ποικιλία, αν και δυστυχώς δεν το συναντάμε πολύ συχνά. Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι το Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 διαθέτει πλήρες online mode με ranked και player matches. Το πρόβλημα είναι πως το εν λόγω mode είναι αρκετά αδιάφορο εξαιτίας του απλοϊκού και υπερβολικά οικείου συστήματος μάχης, αλλά και προβλημάτων που ανέκαθεν μάστιζαν τη σειρά (spamming).

Τα γραφικά του Ultimate Ninja Storm 3 είναι πάρα πολύ καλά, αν και ελάχιστα διαφέρουν από τα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς. Για την ακρίβεια, δε μπορούμε παρά να εκφράσουμε την απορία μας για το γεγονός ότι τα γραφικά του πρώτου παιχνιδιού της σειράς, που κυκλοφόρησε το 2008, παραμένουν τα καλύτερα ως σήμερα (θυμηθείτε την πόλη Konoha). Πέρα από τα παράπονά μας για τη στασιμότητα του τεχνικού τομέα, οφείλουμε να αναφέρουμε πως το νεότερο παιχνίδι του franchise διαθέτει μερικά από τα καλύτερα "anime cut scenes" που έχουμε δει σε παιχνίδι. Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε την υπάρξη ιαπωνικού voice over, το οποίο συνεισφέρει αρκετά στη συνολική ατμόσφαιρα. Ωστόσο, η μουσική που πλαισιώνει το παιχνίδι είναι μάλλον αδιάφορη. Το Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι, που όμως έχει προβλήματα σε μερικά σημεία-κλειδιά.

Αν και είναι κάπως κατώτερο σε σχέση με το Ultimate Ninja Storm 2, η ποιότητα του νέου παιχνιδιού της CyberConnect2 μας επιτρέπει να το προτείνουμε σε όλους τους φίλους του Naruto. Δεν νομίζουμε ότι υπάρχει κάτι που θα εμποδίσει τους λάτρεις της σειράς του Kishimoto να απολαύσουν το νέο τίτλο της Namco, αν και μερικές αστοχίες δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητες. Το βασικότερο πρόβλημα είναι ότι η CyberConnect2, επάνω στην προσπάθειά της να φέρει όσο καλύτερα μπορεί τον κόσμο του Naruto στις οθόνες μας (εντάξει, ακόμα και με λίγες ανακρίβειες), ξέχασε ότι ετοιμάζει ένα "videogame" και δεν πρόσεξε σχεδόν καθόλου τη ροή (pacing), με αποτέλεσμα ο νέος τίτλος της ενίοτε να κουράζει. Εδώ να αναφέρουμε ότι όσοι δεν γνωρίζουν τι ακριβώς είναι το Naruto και θα ήθελαν στην πρώτη ευκαιρία να ασχοληθούν με ένα παιχνίδι του franchise, ας προτιμήσουν το Ultimate Ninja Storm 2...

Νίκος Καβακλής

Θετικά

  • Εξαιρετικά σκηνοθετημένα cut scenes μεταφέρουν την ατμόσφαιρα της σειράς Παρά τις όποιες αστοχίες, το UNS3 διαθέτει ένα από τα καλύτερα story modes που έχουμε δει σε anime fighting παιχνίδι Εξαιρετικός οπτικός τομέας...

Αρνητικά

  • ...ο οποίος, όμως, είναι υπερβολικά οικείος Το σύστημα μάχης, αν και βελτιωμένο στα σημεία, αρχίζει να κουράζει Προβλήματα ροής στο story mode λόγω των υπερβολικά εκτενών σε σημεία cut scenes Κατά τη διάρκεια του main story υπάρχουν ελάχιστα και αδιάφορα side quests Γενικά, χαμηλό επίπεδο επίπεδο δυσκολίας

Βαθμολογία

Σχετικά άρθρα βάσει tags

Περαιτέρω πληροφορίες για τις επιδόσεις του Xbox Series S
Όσον αφορά στα backward-compatible παιχνίδια.
Το The Unfinished Swan έγινε διαθέσιμο σε υπολογιστές και iOS
Πρώην αποκλειστικότητα του PlayStation, από την προηγούμενη γενιά.
Διευκρινίσεις για τις επιδόσεις του Xbox Series S
Χωρίς τις οπτικές βελτιώσεις του Xbox One X στα παιχνίδια backward-compatible.
Επιστροφή του Alan Wake στο Xbox Store
Επιλύθηκαν τα θέματα με τα πνευματικά δικαιώματα της μουσικής.
Τι επιφυλάσσει η νέα χρονιά στους Gold Μembers του Live
Αρχή χρονιάς με Styx, Batman, Kazuya και Star Wars.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Άτομα σε αυτή τη συζήτηση

Comments (21)

This comment was minimized by the moderator on the site

Δεν ειμαι φαν του ανιμε γιατι απλα δεν το εχω δει αλλα τα παιχνιδια μοιαζουν φοβερα.
Ειναι κριμα που στο dragonball z μονο απογοητευσεις τρωμε τελευταια.
Απο Ναρουτο μονο τα 3 πρωτα ultimate ninja για ps2 εχω παιξει.
Ισως πρεπει να δοκιμασω και τα ninja storm.
Nικο nice review

This comment was minimized by the moderator on the site

Ωραίο review Νίκο!!!Προσωπικά τον τίτλο τον βρήκα πολύ καλό,αν και νομίζω ότι το generations που βγήκε πέρυσι του έκανε κάποια ζημιά.Πιστεύω θα ήταν προτιμότερο να βλέπαμε το 3 ως sequel του 2 (που είναι,βάσει story mode) και όλες τις αλλαγές μαζεμένες σε ένα παιχνίδι και όχι μοιρασμένες σε 2.Αυτό που μου αρέσει περισσότερο,πέρα από το πολύ καλό roster,είναι η προσθήκη των instant awakenings...

Ωραίο review Νίκο!!!Προσωπικά τον τίτλο τον βρήκα πολύ καλό,αν και νομίζω ότι το generations που βγήκε πέρυσι του έκανε κάποια ζημιά.Πιστεύω θα ήταν προτιμότερο να βλέπαμε το 3 ως sequel του 2 (που είναι,βάσει story mode) και όλες τις αλλαγές μαζεμένες σε ένα παιχνίδι και όχι μοιρασμένες σε 2.Αυτό που μου αρέσει περισσότερο,πέρα από το πολύ καλό roster,είναι η προσθήκη των instant awakenings που έστω και για λίγο,κάνουν τις μάχες πιο ενδιαφέρουσες από τα προηγούμενα παιχνίδια.

Διάβασε περισσότερα
This comment was minimized by the moderator on the site

Εγω το πηρα για τη συλλογη περισσοτερο!

This comment was minimized by the moderator on the site

Η αλήθεια είναι ότι, έχοντας στην κατοχή μου ένα από τα παιχνίδια της σειράς, δυσκολεύομαι να βρω την χρησιμότητα για τόσο συχνές κυκλοφορίες άλλων τίτλων. ΟΚ, είναι ενδιαφέρον να έχεις ανανεωμένα και πρόσφατα γεγονότα της σειράς στο παιχνίδι, αλλά συνήθως, έτσι κι αλλιώς, εστιάζουν σε ένα συγκεκριμένο story-arc, ενώ το νόημα είναι κυρίως στους μηχανισμούς του παιχνιδιού και λιγότερο στην...

Η αλήθεια είναι ότι, έχοντας στην κατοχή μου ένα από τα παιχνίδια της σειράς, δυσκολεύομαι να βρω την χρησιμότητα για τόσο συχνές κυκλοφορίες άλλων τίτλων. ΟΚ, είναι ενδιαφέρον να έχεις ανανεωμένα και πρόσφατα γεγονότα της σειράς στο παιχνίδι, αλλά συνήθως, έτσι κι αλλιώς, εστιάζουν σε ένα συγκεκριμένο story-arc, ενώ το νόημα είναι κυρίως στους μηχανισμούς του παιχνιδιού και λιγότερο στην ιστορία.
.
Τεσπά.
.
Το κακό είναι ότι έχω και πάλι φτάσει στα τελευταία επεισόδια, οπότε αντί να τα βλέπω 4-5 μαζί, όποτε έχω διάθεση, πρέπει και πάλι να περιμένω κάθε εβδομάδα μέχρι να βγει το επόμενο επεισόδιο... First world problems...
.
Πάντως, όσο κι αν έχει "βαλτώσει" η συνταγή, τουλάχιστον σύμφωνα με αυτά που διαβάζω στο review, είναι μία πολύ διασκεδαστική συνταγή. Ειδικά για όσους βλέπουν την σειρά, η μεταφορά της σε μορφή fighting game είναι εξαιρετικά πιστή στο αρχικό υλικό και καθόλα ψυχαγωγική. Το έπαιξα πολύ περισσότερο από ότι περίμενα...

Διάβασε περισσότερα
This comment was minimized by the moderator on the site

Ωραιο το review. Θα μπορουσε να ειναι καλυτερο το παιχνιδι,αλλα ειναι αρκετα καλο για τους φαν και μονο ομως...

This comment was minimized by the moderator on the site

Ωραίο το review. Θα συμφωνήσω στα περισσότερα που έχεις γράψει. Θα διαφωνήσω σε ορισμένα σημεία μόνο.

1) Η μουσική μόνο αδιάφορη δεν μου φάνηκε. Μπορεί να μην αγγίζει σε ποιότητα την αντίστοιχη του anime αλλά έχει ορισμένα καταπληκτικά κομμάτια που έχουν ταιριαστεί τέλεια με την κατάλληλη σκηνή.

2) Σχετικά με την διάρκεια των Cutscenes. Το μόνο σημείο που ξεπέρασε τα 30 λεπτά ήταν στο...

Ωραίο το review. Θα συμφωνήσω στα περισσότερα που έχεις γράψει. Θα διαφωνήσω σε ορισμένα σημεία μόνο.

1) Η μουσική μόνο αδιάφορη δεν μου φάνηκε. Μπορεί να μην αγγίζει σε ποιότητα την αντίστοιχη του anime αλλά έχει ορισμένα καταπληκτικά κομμάτια που έχουν ταιριαστεί τέλεια με την κατάλληλη σκηνή.

2) Σχετικά με την διάρκεια των Cutscenes. Το μόνο σημείο που ξεπέρασε τα 30 λεπτά ήταν στο chapter 4 που ήταν ταυτόχρονα και από τις πιο συγκινητικές στιγμές που έχω δει σε video game. Το συγκεκριμένο σημείο κατάφεραν να το παρουσιάσουν καλύτερα και από το anime κατά τη γνώμη μου.

Σε όλα τα άλλα σχετικά με τα items και γενικότερα το gameplay είμαι απολύτως σύμφωνος μαζί σου και ελπίζω να δούμε περισσότερες βελτίωσες στον επόμενο τίτλο (και όχι άλλο spin off!)

Διάβασε περισσότερα
This comment was minimized by the moderator on the site

Δοκίμασα το demo, μου άρεσε, πήρα την συλλεκτική με τον Naruto, μέχρι εκεί...

This comment was minimized by the moderator on the site

Αρκετά καλό το πιο εντυπωσιακό είναι τα Ultimate justsu και η ωραία ιστορία με τα εντυπωσιακά cut scenes απο κει και πέρα,δυστυχώς επικεντρωθήκανε ακόμη μια φορά στην ποσότητα και οχι στην ποιότητα των χαρακτήρων,ο αριθμός τους είναι τεράστιος,όμως θα μπορούσανε να τον έχουνε περιορίσει κάπως και να φτιάξουνε λίγο περισσότερο άλλους μηχανισμούς στην μάχη αν και έχουνε γίνει μικρές αλλαγές/...

Αρκετά καλό το πιο εντυπωσιακό είναι τα Ultimate justsu και η ωραία ιστορία με τα εντυπωσιακά cut scenes απο κει και πέρα,δυστυχώς επικεντρωθήκανε ακόμη μια φορά στην ποσότητα και οχι στην ποιότητα των χαρακτήρων,ο αριθμός τους είναι τεράστιος,όμως θα μπορούσανε να τον έχουνε περιορίσει κάπως και να φτιάξουνε λίγο περισσότερο άλλους μηχανισμούς στην μάχη αν και έχουνε γίνει μικρές αλλαγές/ βελτιώσεις πχ κάποια assist μπορείς να τα ενεργοποιείς στον αέρα κλπ θα μπορούσε να γίνει σαφώς καλύτερο balance και να αποφεύγει το παιχνίδι το τεράστιο spammarisma που γίνεται σχεδόν πάντα στα VS και να επικεντρώνεται περισσότερο στην τεχνική και στο timing σε κοντινές μάχες

Διάβασε περισσότερα
This comment was minimized by the moderator on the site

σαν φανατικός της σειρας θα το πάρω

This comment was minimized by the moderator on the site

Πολύ ωραίο το review και όντως είχε αρκετά προβλήματα ο τίτλος αλλά ρε συ Νικόλα στα αρνητικά δεν έβαλες τα απίστευτα και ανούσια loading times...κάθε τρεις και λιγο είχε loadings χωρίς να υπάρχει λόγος...μέχρι και στο menu είχε loading όταν πηγαίνεις στα collections...έλεος...έχουν βγει 4 παιχνίδια και ακόμα δεν το έχουν φτιάξει αυτό...ενα παρά πολύ καλό review με τα σωστά θετικά και αρνητικά...

Πολύ ωραίο το review και όντως είχε αρκετά προβλήματα ο τίτλος αλλά ρε συ Νικόλα στα αρνητικά δεν έβαλες τα απίστευτα και ανούσια loading times...κάθε τρεις και λιγο είχε loadings χωρίς να υπάρχει λόγος...μέχρι και στο menu είχε loading όταν πηγαίνεις στα collections...έλεος...έχουν βγει 4 παιχνίδια και ακόμα δεν το έχουν φτιάξει αυτό...ενα παρά πολύ καλό review με τα σωστά θετικά και αρνητικά που θα έβλεπε και ένας fan της σειράς...

Διάβασε περισσότερα
This comment was minimized by the moderator on the site

Χωρίς τα cutscenes, 4 ώρες main story -_-''

This comment was minimized by the moderator on the site

θα το δοκιμάσω συντομα και αποφασισω και εκει θα αποφασίσω

This comment was minimized by the moderator on the site

Πολύ λεπτομερέστατο το review σου Νίκο. Σαν φαν του Sasuke που είμαι(who is naruto?) το βρήκα αρκετά καλό για τους φανατικούς. Ειδικά με τα boss battles πήρα μια τεράστια χαρά. Αλλά ποτέ δεν κατάλαβα γιατί άλλαξαν σε κάποια αλλά σημαντικά σημεία το σενάριο.

This comment was minimized by the moderator on the site

Πολύ ωραίο review το θα συμφωνήσω απόλυτα με το ναρουτο 14 άλλα εμένα δεν μου άρεσε κάτι ακόμα στις μάχες που είχε έπρεπε να βάλουν περισσότερα boss fights ιδίως στις πιο σημαντικές μάχες όπως του sasuke με τον danzo και τις konan με το tobi η γνώμη μου είναι ότι έπρεπε να γίνει έτσι διότι στο ανιμε και το μανγκα μπορεί να κρατούσαν 3-4 επεισόδια πάνω κάτω

This comment was minimized by the moderator on the site

Για τους φαν ανεπιφυλαχτα προτεινεται...για τους αλλους ψαξτε το!

There are no comments posted here yet
Φόρτωση Περισσότερων