Αυτή η έπαυλη θα μας στοιχειώνει για πάντα!

H δεκαετία του 90 ήταν ίσως η σημαντικότερη για τη βιομηχανία των βιντεοπαιχνιδιών, καθώς εκείνη την περίοδο όχι μόνο "άνθισαν" νέες τεχνολογίες, που είχαν ως φυσικό επακόλουθο την κυκλοφορία παντοδύναμων μηχανημάτων όπως το Playstation, το Nintendo 64 ή το Dreamcast, αλλά και γιατί το σημαντικότερο ρόλο στην "απογείωση" του gaming εκείνης της εποχής διαδραμάτισε η κυκλοφορία κορυφαίων τίτλων όλων των ειδών. Παιχνίδια που ακόμα και σήμερα δε μπορούν να συγκριθούν με άλλα και για αυτό το λόγο τα βλέπουμε να κυκλοφορούν συνεχώς από γενιά σε γενιά για να μπορέσουν όλοι να αποκτήσουν τη δυνατότητα να ασχοληθούν μαζί τους. Είτε ως απλές επανακυκλοφορίες σε μεταγενέστερες συσκευές (Final Fantasy 7, Mario 64), είτε ως ολοκληρωτικά remakes (Metal Gear Solid, Ocarina Of Time, Tomb Raider) όλα αργά ή γρήγορα καταλήγουν σε νεότερες κονσόλες. Μερικοί τίτλοι όπως οι παραπάνω μόνο ως "διαμάντια" και "σημεία σταθμοί" της βιομηχανίας μπορούν να χαρακτηριστούν.

Τέτοιο είναι και το Resident Evil που κυκλοφόρησε το 1996. Ένα παιχνίδι τρόμου και επιβίωσης, που έβαλε τα θεμέλια για να "χτιστεί" επάνω του μια ολόκληρη κατηγορία. Το 2002, το Resident Evil επανακυκλοφόρησε δημιουργημένο εξ ολοκλήρου από την αρχή ως ένας αποκλειστικός τίτλος για το Nintendo Gamecube, με νέα γραφικά, βελτιωμένο χειρισμό και πολλές προσθήκες στο σχεδιασμό των επιπέδων και τους εχθρούς. Το Remake ήταν φτιαγμένο με μεράκι από την ομάδα του Shinji Mikami και παραμένει μέχρι και σήμερα το κορυφαίο παιχνίδι της σειράς -και όχι μόνο.

resident-evil-hd-8

Αυτό το εξαιρετικό παιχνίδι του 2002, ερχόμαστε μετά από 13 (σχεδόν) χρόνια να παίξουμε ξανά, μιας και η Capcom αποφάσισε να το επανακυκλοφορήσει για Xbox 360, Xbox One, PS3, PS4 και ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Φυσικά, δε θα μπορούσε να κυκλοφορήσει χωρίς το απαραίτητο λίφτινγκ, για να παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό οπτικό και ακουστικό αποτέλεσμα στις συσκευές νέας τεχνολογίας. Έτσι λοιπόν, το HD Remaster είναι εφοδιασμένο με νέο πολυκάναλο ήχο 5.1 και γραφικά υψηλής ευκρίνειας, με ανάλυση 720p για την προηγούμενη γενιά και 1080p για τις νέες κονσόλες και υπολογιστές, ενώ εμπλουτίστηκε και με μερικές μικρές προσθήκες, όπως ιαπωνικά voice overs και αναλογικό χειρισμό για τους αρχάριους του είδους.

Αν περιμένετε να δείτε τεχνικές αναλύσεις για τα γραφικά, να μετράμε με χάρακες τα pixels, και να βλέπουμε αν το frame rate μένει σταθερό κ.λπ., μάλλον θα απογοητευτείτε. Συγχωρέστε μας, αλλά όπως δε θα κοιτούσαμε ένα γάιδαρο (και τι γάιδαρο!) στα δόντια, έτσι και εδώ, δε θα ψάξουμε να δούμε για ποιο λόγο λείπουν 5 pixels από τον πίνακα στον τοίχο της τραπεζαρίας. Όσοι έχουν στο μυαλό τους τέτοιες σκέψεις για το παιχνίδι, ας κάνουν στροφή 180 μοιρών και ας επιλέξουν κάτι διαφορετικό. Προφανώς οι βελτιώσεις που έχουν γίνει στον τεχνικό τομέα είναι πέραν του δέοντος αρκετές για να μπορέσουμε όχι μόνο να παίξουμε το παιχνίδι, αλλά να εντυπωσιαστούμε μάλιστα σε μερικά σημεία. Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί στον τομέα της θολούρας, του φωτισμού και του aliasing που υπήρχε στην προηγούμενη έκδοση, κάτι που γίνεται αντιληπτό από το πρώτο δευτερόλεπτο.

resident-evil-hd-remaster-review-02

Από εκεί και πέρα, το Residetn Evil HD Remaster κάνει φιλότιμη προσπάθεια να προσεγγίσει τους νέους και αμύητους στο είδος παίκτες, αλλά ειλικρινά δυσκολευόμαστε να φανταστούμε αν οι προσπάθειες θα βρουν ανταπόκριση. Ναι, ο αναλογικός χειρισμός είναι πιο φιλικός και άμεσος σε σχέση με τα "tank controls" (αν και προσωπικά προτιμήσαμε τον παλιό, κλασσικό, δύστροπο χειρισμό), αλλά το παιχνίδι παραμένει αναλλοίωτο. Αργό, δύσκολο, απαιτητικό, τρομακτικό, εκνευριστικό, αγωνιώδες.

Για όσους δε γνωρίζουν και θέλουν να δοκιμάσουν την τύχη τους, θα πρέπει να τους προειδοποιήσουμε ότι παιχνίδια του σήμερα δεν είναι σε θέση να δώσουν την παραμικρή ιδέα για το πως σχεδιάζονταν κάποτε. Ακόμα και το Evil Within, που είναι εμπνευσμένο από τα παλιά και φτιαγμένο από τον ίδιο δημιουργό, Shinji Mikami, αδυνατούμε να το συγκρίνουμε με το Resident Evil. Ανήκουν στην ίδια γενικότερη κατηγορία, αλλά τα Resident Evil έχουν εντελώς διαφορετική νοοτροπία. Το πρώτο παιχνίδι της σειράς διαδραματίζεται σε μία τεράστια έπαυλη και μερικούς εξωτερικούς χώρους αυτής. Μπορείτε να φανταστείτε, τώρα, πώς περνάνε οι 10 περίπου ώρες παιχνιδιού σε μία, δύο βασικές τοποθεσίες; Λύνοντας γρίφους, κάνοντας σωστή ταξινόμηση των αντικειμένων και των πυρομαχικών, σκοτώνοντας (ή αποφεύγοντας) ορισμένους εχθρούς και, το βασικότερο όλων, κάνοντας ένα χρονοβόρο “πήγαινε-έλα” από την μία άκρη του χάρτη και από το ένα κιβώτιο αντικειμένων στο άλλο. Και φυσικά, αν τύχει και πεθάνουμε στη διαδρομή, αναγκαζόμαστε να ξεκινήσουμε από το τελευταίο και μακρινό save, καθώς και αυτά γίνονται με το σταγονόμετρο λόγω περιορισμού.

resident-evil-hd-remaster-review-03

Και γιατί λατρεύουμε ένα τέτοιο παιχνίδι; Μα για όλα τα παραπάνω. Γιατί η έννοια “survival horror” δε χαρακτηρίζει ένα παιχνίδι σαν το Resident Evil, αλλά "δημιουργήθηκε" από αυτό. Γιατί η “μαγεία” είναι να μηn ξέρουμε τι κρύβεται στην επόμενη γωνία, να μη γνωρίζουμε αν θα μας χρειαστεί το grenade launcher ή να διακινδυνεύσουμε να το αφήσουμε στο κιβώτιο, προκειμένου να έχουμε ελεύθερο χώρο στο inventory για κάποιο πιθανό αντικείμενο που θα βρούμε στη διαδρομή. Για το υπέροχο αίσθημα ασφάλειας και ανακούφισης όταν επιτέλους εισερχόμαστε στο save room και για τόσες άλλες μικρές "στιγμές". Ακόμα και η αγανάκτηση από κάποιον άδικο θάνατο, επειδή ο Hunter δεν έπεσε με τρεις “καραμπινάτες σφαίρες” όπως συνήθως και πρόλαβε να μας αποκεφαλίσει, ή όταν το ντόπερμαν μάς έστειλε στα θυμαράκια με μία κίνηση, είναι κομμάτι της “μαγείας”. Κομμάτι της δυσκολίας. Κομμάτι της γλυκιάς νοσταλγίας που νιώθουμε όταν παίζουμε ξανά αυτό το παιχνίδι για πολλοστή φορά.

Το RE HD Remaster, όπως καταλαβαίνετε, δεν είναι για όλους. Το αντίθετο μάλιστα. Είναι για πολύ λίγους. Είναι για τους τολμηρούς παίκτες που θα προσπαθήσουν για πρώτη φορά να αντιμετωπίσουν μηχανισμούς και εχθρούς του μακρινού 1996 και για όλους τους άλλους που μεγάλωσαν με τα παιχνίδια του είδους και έρχονται πλέον σαν “γερόλυκοι” να περηφανευτούν για πολλοστή φορά παίζοντάς το, πως “δε φτιάχνονται πια παιχνίδια σαν και αυτό” ή “εγώ το πρόλαβα στην εποχή του”. Οι γλυκοί νοσταλγοί εκείνης της εποχής έχουν κάθε λόγο να δώσουν τα χρήματα που απαιτούνται για να νιώσουν και πάλι λίγο “έφηβοι” όπως τότε, την πρώτη φορά.

resident-evil-hd-remaster-review-04

Όσοι σκέφτονται αν αξίζει να δώσουν τα επιπλέον χρήματα αντί να ξαναπαίξουν το παιχνίδι του Gamecube, εμείς δεν μπορούμε να τους επηρεάσουμε, ούτε να τους κατευθύνουμε. Το παιχνίδι είναι το ίδιο. Ελάχιστες προσθήκες έχουν γίνει που μπορούν να επηρεάσουν έναν παλιό παίκτη ώστε να επενδύσει στη νεότερη έκδοση. Τα γραφικά είναι προφανώς βελτιωμένα (αν δεν παρακολουθήσει κάποιος και τις δύο εκδόσεις στην ίδια HD οθόνη, δύσκολα θα καταλάβει πόσο έχουν βελτιωθεί σε βασικούς τομείς), όπως και ο ήχος.

Τώρα, μεταξύ μας, αν βρίσκεστε ακόμα σε δίλλημα για την επένδυση ή όχι πάνω στη νέα έκδοση, μάλλον ψάχνετε για κάποια αφορμή να το πράξετε και να επιβραβεύσετε τον εαυτό σας  που αμφιταλαντεύεται για αυτή την αγορά. Το μόνο που μπορεί να συμπληρώσει ο υπογράφων, είναι να δώσει μια συμβουλή στους παραπάνω αναποφάσιστους. Πηγαίνετε στην πλησιέστερη τράπεζα, καταθέστε 20 Ευρώ στο λογαριασμό σας, αγοράστε το παιχνίδι σε όποια έκδοση θέλετε, κοιμήστε γυναίκες και παιδιά, χαμηλώστε το φως, βυθιστείτε στην πολυθρόνα και μπείτε για πολλοστή φορά στην έπαυλη χωρίς φόβο και πάθος. Αφού το θέλετε καταβάθος!

Το review βασίστηκε στην PS4 έκδοση του παιχνιδιού.

Τσέκαρε το βίντεο

Έκθεση εικόνων

Θετικά

  • Το καλύτερο Resident Evil. Τώρα και σε HD. Και με 5.1 ήχο.
  • Να δούμε τι άλλη αφορμή θα αναζητήσουμε για να το ξαναπαίξουμε…
  • Για τα ιαπωνικά voice overs είπαμε; Δεν είπαμε, ε;

Αρνητικά

  • Τι είναι μερικές πάνες μπροστά στην εμπειρία; Ε;

Βαθμολογία

Κατάγομαι από τα όμορφα Χανιά, είμαι απόφοιτος λογιστικής και ένα από τα αγαπημένα μου hobbies είναι τα βιντεοπαιχνίδια με τα οποία γαλουχήθηκα από μικρή ηλικία με τα κλασσικά Tetris, Μariο, Contra, συνέχισα με τα αγαπημένα Tomb Raider και Resident Evil και μέχρι και σήμερα συνεχίζω να μαγεύομαι από αυτά. Μεγάλη μου λατρεία επίσης αποτελεί ο κόσμος του Tolkien και ασχολούμαι πολύ και με τον κόσμο των αθλημάτων (ποδόσφαιρο και μπάσκετ κυρίως)!

Σχετικά άρθρα βάσει tags

Connection Haunted - Review
Μερικοί servers καλύτερα να μένουν άδειοι.
Tο μεγαλύτερο project στην ιστορία της FromSoftware θα είναι το Elden Ring
Και διερευνήσεις για κοινά στοιχεία με το Game of Thrones.
Το Doom Eternal έρχεται στο Xbox Game Pass
Στις αρχές του επόμενου μήνα.
Νέο trailer για το Dragon Quest XI S - Definitive Edition
Καθώς το παιχνίδι ξεπέρασε τα 6 εκατομμύρια αντίτυπα σε πωλήσεις.
"Πολεμικές ιστορίες" από τους Spencer, Hines και Howard των Xbox και Bethesda
Μια ξεχωριστή στιγμή για τη βιομηχανία.
Αποκάλυψη νέας cloud gaming υπηρεσίας από την Amazon
Μεγαλώνει ο ανταγωνισμός στην εν λόγω κατηγορία υπηρεσιών.
Νέο trailer για το NieR Replicant ver.1.22474487139
Μαζί με επιβεβαίωση της ημερομηνίας διάθεσης.
Έτοιμο το επόμενο expansion του Nioh 2
Με διάθεση στα μέσα Οκτωβρίου.
Nexomon: Extinction - Review
Pokémon στη θέση των Pokémon.
Νωρίτερα η διάθεση του Remothered: Broken Porcelain
Επτά μέρες νωρίτερα η επίσκεψή μας στο Ashmann Inn.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Άτομα σε αυτή τη συζήτηση

Comments (94)

This comment was minimized by the moderator on the site

Πολύ καλό review. Οι "νεοσύστατοι" ίσως δε συμφωνήσουν με το δεκάρι αλλά εμείς οι "παλιότεροι" ξέρουμε...

This comment was minimized by the moderator on the site

Ωραιο το review σου Γιαννη!Η τελευταια παραγραφος τα λεει ολα!Εκανα ενα μηνα υπομονη και δεν το επαιξα στο ps3.Δεν εβαλα καν το δισκακι στο ps3.Tωρα ομως ηρθε η ωρα για το επος στο ps4!!1996-2015!!!!!!To κορυφαιο resident evil ξανα και ξανα!!!!!!!

Τελευταία τροποποίηση σχολίου στις Περίπου πριν από 5 χρόνια από ilias77 ilias77
This comment was minimized by the moderator on the site

Θα αγοραστεί με κλειστά μάτια για PS4... Μακάρι να έβγαινε και retail.

This comment was minimized by the moderator on the site

Έτσι για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι καινούριοι!!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Μόνο 10 και τίποτα λιγότερο για το έπος. Αφού ικανοποίησα τις retail ψυχαναγκαστικές ορμές μου με την ιαπωνική έκδοση του PS3 θα αγοραστεί φυσικά και στο PS4 για το δέκατο+ playthrough αυτή τη φορά σε κρυστάλλινο 1080ρ.
Φτιάχνω Jill σάντουιτς, φτιάχνω το μαλλί αλα Wesker και εξασφαλίζω escape routs μαζί με τον Barry. Άσε τον νουμπά Chris να βγάζει το φύδι απο την τρύπα......

This comment was minimized by the moderator on the site

Jill σάντουιτς! Χαχαχαχα που το θυμήθηκες αυτό! Από τις επικότερες χειρότερες ατάκες eveeeeeeeeeeeeeer!

This comment was minimized by the moderator on the site

http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/141/794/Jill_Sandwich___by_helyxzero.jpg

This comment was minimized by the moderator on the site

Τι παιχνίδαρος λέμε..! Η ατμόσφαιρα του Remake απλά δεν πιάνεται. Εεεε bro, εγώ θα πάω με τον Barry να 'secure the escape rout'!
ΥΓ: ρε Capcom βγάλε και τα 2,3 plea......(second thoughts: "Capcom"= RE 6..! ). Εχμ. Όχι ρε συ, άσ'το καλύτερα! Κάνε καλύτερα remaster!

This comment was minimized by the moderator on the site

Απ'τα σημαντικότερα remakes σ'έναν απ'τους σημαντικότερους τίτλους όλων των εποχών. Απαραίτητο για όποιον δεν το έχει παίξει ποτέ, αλλά ακόμα και γι'αυτούς που έχουν παίξει μόνο το "πρωτότυπο" Resident Evil στο PS1, μιας και εμπεριέχει σημαντικές βελτιώσεις σε γραφικά ΚΑΙ εκπλήξεις στο gameplay σε σχέση με το αρχικό παιχνίδι. Το θέμα βέβαια είναι ότι η Capcom αρκέστηκε σε ένα ακόμη τεμπέλικο...

Απ'τα σημαντικότερα remakes σ'έναν απ'τους σημαντικότερους τίτλους όλων των εποχών. Απαραίτητο για όποιον δεν το έχει παίξει ποτέ, αλλά ακόμα και γι'αυτούς που έχουν παίξει μόνο το "πρωτότυπο" Resident Evil στο PS1, μιας και εμπεριέχει σημαντικές βελτιώσεις σε γραφικά ΚΑΙ εκπλήξεις στο gameplay σε σχέση με το αρχικό παιχνίδι. Το θέμα βέβαια είναι ότι η Capcom αρκέστηκε σε ένα ακόμη τεμπέλικο port (κατά την προσφιλή της συνήθεια) και ότι τα σκηνικά θα μπορούσαν να έχουν ανάλογες βελτιώσεις με αυτές των μοντέλων των χαρακτήρων ώστε το αποτέλεσμα να μην είναι ανομοιογενές οπτικά.Αλλά ακόμη και με αυτούς τους συμβιβασμούς, το remake αξίζει να παιχτεί.Απλά θα μπορούσε να βελτιωθεί οπτικά ακόμη περισσότερο, μιλώντας πάντα για τίτλο που βγαίνει εν έτει 2015.

Προσωπικά δεν θα το αγοράσω σύντομα, μιας και εχω ήδη τις εκδόσεις του remake σε Gamecube & Wii και σχεδιάζω να αγοράσω την retail έκδοση του επερχόμενου Revelations 2,υποστηρίζοντας έτσι την Capcom.Πραγματικά όμως εύχομαι η Capcom να έχει τις πηγές και την διάθεση να κάνει remakes και στα Resident Evil 2 & 3 κάποια στιγμή.
Ξέρω ότι είναι ευσεβείς πόθοι, αλλά αφού ασχολείται τόσο πολύ με τις παλιές της δόξες και την χρυσή εποχή της, ας ασχοληθεί και με αυτά τα σημαντικά παιχνίδια.Εδώ, φανς φτιάχνουν δικά τους remake για το Resi 2, κάτι που λέει πολλά για το πόσο δημοφιλής παραμένει η σειρά, παρά τα όποια στραβοπατήματά της.

Διάβασε περισσότερα
This comment was minimized by the moderator on the site

Γιατί τεμπέλικο port βρε συ; Δεν σου λέω ότι σχιστήκανε τα παλικάρια, αλλά σίγουρα δούλεψαν πάνω στο παιχνίδι. Πέρα από την ανάλυση, βελτίωσαν κάποια εφέ και το aliasing, ενω αρκετές περιοχές όχι απλώς βελτιώθηκαν, αλλά επανασχεδιάστηκαν από την αρχη ( όπως το κεντρικο χολ). Κάποια άλλα σημεία δε δέχθηκαν την ίδια φροντίδα με αποτέλεσμα να καταλαβαίνεις τη διαφορά, αλλά σε κανένα σημείο δεν...

Γιατί τεμπέλικο port βρε συ; Δεν σου λέω ότι σχιστήκανε τα παλικάρια, αλλά σίγουρα δούλεψαν πάνω στο παιχνίδι. Πέρα από την ανάλυση, βελτίωσαν κάποια εφέ και το aliasing, ενω αρκετές περιοχές όχι απλώς βελτιώθηκαν, αλλά επανασχεδιάστηκαν από την αρχη ( όπως το κεντρικο χολ). Κάποια άλλα σημεία δε δέχθηκαν την ίδια φροντίδα με αποτέλεσμα να καταλαβαίνεις τη διαφορά, αλλά σε κανένα σημείο δεν αισθάνθηκα απογοήτευση για το οπτικό αποτέλεσμα.

Διαβάστε στο ίντερνετ αναλύσεις που τα λένε καλύτερα απο μέναν για το τι βελτίωσαν στα γραφικά και πως, γιατί πραγματικά αδικείται το παιχνίδι αν το λέμε "φτωχο".

Και το παιχνίδι για remaster και όχι remake, είναι άκρως τίμια προσπάθεια. Η capcom δούλεψε πάνω του και φαίνεται όταν το παίξεις.

Διάβασε περισσότερα
This comment was minimized by the moderator on the site

Οχι ρε συ Γιάννη, λες κουταμάρες πάλι. Αφού σου λέω στο Gamecube ειναι καλύτερο. K το port στο Atari 2600 ειναι το καλύτερο από όλα τους :D:D:D

This comment was minimized by the moderator on the site

Εγώ ξέρω ότι η Capcom επαναπάυεται στις παλιές της δόξες και μας ζητάει να ξαναπληρώσουμε για 3η φορά το ίδιο στην ουσία παιχνίδι.Δεν λέω ότι όλοι έπαιξαν τις εκδόσεις για Gamecube και Wii (για κάποιους σίγουρα θα είναι η πρώτη φορά), αλλά βλέπω πολλούς πρόθυμους να πληρώσουν ΞΑΝΑ για το ίδιο παιχνίδι ,την στιγμή που έχει ελάχιστες βελτιώσεις πέραν της ανάλυσης απ'το remake του...

Εγώ ξέρω ότι η Capcom επαναπάυεται στις παλιές της δόξες και μας ζητάει να ξαναπληρώσουμε για 3η φορά το ίδιο στην ουσία παιχνίδι.Δεν λέω ότι όλοι έπαιξαν τις εκδόσεις για Gamecube και Wii (για κάποιους σίγουρα θα είναι η πρώτη φορά), αλλά βλέπω πολλούς πρόθυμους να πληρώσουν ΞΑΝΑ για το ίδιο παιχνίδι ,την στιγμή που έχει ελάχιστες βελτιώσεις πέραν της ανάλυσης απ'το remake του Gamecube.Χρειαζόταν περαιτέρω βελτιώσεις απ'αυτές του remake του Gamecube; Δεν νομίζω, αλλά απ'την άλλη δεν βλέπω να προσπαθούν και πολύ. Όταν οι οπαδοί της σειράς γκρινιάζουν εδώ και ΧΡΟΝΙΑ για ένα remake στα Resident Evil 2 & 3 Nemesis και εσύ ως Capcom τους αγνοείς και επανακυκλοφορείς το remake του Gamecube για να βγάλεις γρήγορο χρήμα, τότε κάτι δεν πάει καλά.Γι'αυτήν την τεμπελιά μιλάω κυρίως και όχι για την ποιότητα του port.

Διάβασε περισσότερα
This comment was minimized by the moderator on the site

Όχι μόνο δεν έχω πρόβλημα με τέτοιες βαθμολογίες σε αυτά τα παιχνίδια, αλλά αντιθέτως έχω μεγάλο πρόβλημα όταν βλέπω "ύστερες" και όψιμος επικριτικές ματιές.
Δεδομένο ένα: το νεότερο κοινό μπορεί να παίξει ένα αριστούργημα
Δεδομένο δύο: EINAI αριστούργημα.
Δεδομένο τρία: βάζεις εφτά στο Resident Evil? Τη μαμά σου τη ρώτησες ρε?

This comment was minimized by the moderator on the site

Σάββα εισαι θεουλης, προσκυνώ στο σχόλιο σου και ειδικά το δεδομένο τρια, εύστοχος οπως πάντα.

This comment was minimized by the moderator on the site

Αουτς!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

πω πω ρε Γιάννη, πιο fanboy πεθαίνεις ομως! Φαντάσου να είχε τη Lara secret character, 12 θα του έβαζες :p:p:p:p

This comment was minimized by the moderator on the site

Περιμένω πώς και πώς να τελειώσω απο την δουλεία, να πάω σπίτι να το τσιμπήσω απο το Store για το PS4!!! Δεν βλέπω να κοιμάμαι απόψε!!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Κι εγώ παλιός φαν, έχω τερματίσει το remake στο Gamecube, αλλά ψήνομαι τρελά ρε φίλε! Εδώ έπαιξα και τερμάτισα το Resident Evil : Operation Raccoon city και είμαι ακόμα ζωντανός(σ.σ. ήταν μια "ανατριχιαστική" εμπειρία για όλους τους λάθος λόγους είναι η αλήθεια), σιγά που δεν θα πάρω το remake χαχαχα!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

πω δημοτικο πηγαινα.....το 2 το ειχα τελειωσει αυτο καπου ειχα κολλησει θυμαμαι

This comment was minimized by the moderator on the site

Οπως ειπαν και οι υπολοιποι, τιποτα λιγοτερο απο 10 για το επος ! Ωραιο review Γιαννη ! Θα αγοραστει με κλειστα ματια, απλα ευχομαι να ειχε βγει σε retail...Σοβαρα εχει ιαπωνικο dub ?! Εξαιρετικα !

This comment was minimized by the moderator on the site

το καλυτερο EVIL ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ δεν θυμαμαι καν ποσες φορες το χω λιωσει στον κυβο μου κατεβαινει σε λιγο στο 3 κ 4 μου ο ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΟΣ ΛΕΜΕΕΕ

This comment was minimized by the moderator on the site

To ΣΚ θα ειναι Resident Evil...

This comment was minimized by the moderator on the site

Αγοραστηκε και κατεβαινει στο ONE. Φευγω για το super market για τα Babylino και το βραδυ εχει λιωσιμο.

There are no comments posted here yet
Φόρτωση Περισσότερων