Το remaster του add-on του dlc του sequel χωρίς το prequel αλλά με το pre-sequel.

Ώρα  να πούμε δύο λόγια και για το Pre Sequel της σειράς Borderlands επ’ ευκαιρίας της κυκλοφορίας της «Όμορφης» συλλογής. Τελικά, είναι να μη πάρουν μυρωδιά οι εταιρείες (οι μεγαλύτερες εξ αυτών) ότι μία συνταγή «τσουλάει». Μία αναδρομή στη σύντομη και συνάμα απόλυτα επιτυχημένη πορεία των Borderlands είναι σε θέση να αναδείξει τα καλύτερα και τα χειρότερα αυτής της βιομηχανίας. Το Borderlands ήρθε ως ένα κλασσικό outsider, από το οποίο κανείς δεν περίμενε τίποτα και το οποίο τελικά έδωσε πολλά. Η 2K λειτούργησε σχεδόν αντανακλαστικά, και μιας και η πρώτη ύλη ήταν άφθονη, εν τέλει παρέδωσε τόνους ολόκληρους από υλικό. Όταν μιλάμε για πρώτη ύλη, αναφερόμαστε στη σχετική ευκολία παραγωγής περιεχομένου με τα καρτουνίστικα γραφικά της Unreal και τον random σχεδιασμό των όπλων, για τα οποία ο αλγόριθμος που σκέφτηκαν οι άνθρωποι πίσω από το Bordelands μπορούσε να παραγάγει χιλιάδες.

Το "FPS Diablo" έγινε άμεσα δεκτό από τον κόσμο και αγαπήθηκε αρκετά ώστε αυτή τη στιγμή να αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα franchises της βιομηχανίας. Πέραν όλων των άλλων, στα θετικά της υπόθεσης συνυπολογίζουμε και το μεράκι των δημιουργών να δώσουν χρώμα στον κόσμο τους, με αξιομνημόνευτους χαρακτήρες και εμπνευσμένο σενάριο. Τα αρνητικά της υπόθεσης ακολουθούν σχεδόν αυτόματα. Μέχρι το κοινό να συνειδητοποιήσει ότι το Bordelands 2 ήταν στα σκαριά, είχε λάβει 3-4 DLC για το πρωτότυπο Bordelands, τα οποία μπορεί και να μη πρόλαβε να ολοκληρώσει πριν ξεκινήσει τις περιπέτειες των νέων Vault Hunters εναντίον της Hyperion Corporation και του Handsome Jack. Άλλα 4-5 DLC για το 2 κι εκεί αρχίζει και χάνεται ελαφρώς η μπάλα.

Borderlands-Handsome-review-1

Προς Θεού, δεν εννοούμε ότι είναι κακό το να προσφέρεται περιεχόμενο, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ενσάρκωση έξυπνων ιδεών (σαν το Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep). Απλά, βρισκόμαστε σε εκείνη τη φάση που έχουμε χάσει πλέον τη δυνατότητα να ξεχωρίζουμε το βασικό παιχνίδι από τις προεκτάσεις, έχουμε ξεχάσει ποιος χαρακτήρας είναι ποιος και τι ρόλο παίζει, και εννοείται ότι έχουμε χάσει το μπούσουλα με τα όπλα. Καλό για κάποιους, κακό για κάποιους άλλους. Το περιεχόμενο του B2 είναι σίγουρα τεράστιο (στο Handsome Collection περιέχονται όλα τα DLC) και αν θέλει κάποιος να το εξαντλήσει θα χρειαστεί δεκάδες ώρες. Υπάρχει όμως ένα προβληματικό σημείο, το οποίο ο γράφων αδυνατεί να ξεπεράσει. Το παιχνίδι είναι φτιαγμένο για συνεργατικό παίξιμο, αυτό είναι σαφές. Αλλά είναι άλλο αυτό, και άλλο η επιλογή των δημιουργών σχεδόν να αποθαρρύνουν τους παίκτες να παίξουν μόνοι τους. Η δομή, κατά την οποία πριν καθαρίσει το επόμενο δωμάτιο-σπηλιά-κτήριο-φαράγγι, έχει ξαναγεμίσει το προηγούμενο, είναι αποκαρδιωτική μετά από δέκα-είκοσι-τριάντα ώρες παιχνιδιού.

Αλλά και η επιλογή σε κάθε χώρο ο αριθμός των εχθρών να εξαντλείται μετά από αλλεπάλληλα κύματα, λειτουργεί με τον ίδιο εξουθενωτικό τρόπο, και για να είμαστε ειλικρινείς, το μόνο που κάνει είναι να οδηγεί σε καταστροφή της σκανδάλης του χειριστηρίου από την πολλή χρήση. Σε co-op παιχνίδι αυτά λειτουργούν λίγο διαφορετικά, αλλά αναρωτιόμαστε, δεν είναι άραγε αρκετά μεγάλο το Bordelands 2 από μόνο του, ώστε να μη χρειάζεται να εξολοθρεύουμε τα ίδια κύματα εχθρών στις ίδιες περιοχές, σε όποιο level κι αν βρισκόμαστε;

Borderlands-Handsome-review-2

Θέλουμε να πούμε ότι, πέρα από το αδιαπραγμάτευτο της ποιότητας ορισμένων κρίσιμων συστατικών του παιχνιδιού (εξαιρετικό gunplay, διασκεδαστικό σενάριο και ξεκαρδιστικά voiceovers, ατελείωτες και αμέτρητες περιοχές) είναι φανερό ότι κάπου χάθηκε το μέτρο στον τομέα «τι ποσότητα προσφέρουμε στον παίκτη». Διότι αυτή η ποσότητα μπορεί και να κουράσει.

Βέβαια, βλέποντας το κοινό να ασχολείται μανιωδώς με το Destiny -για παράδειγμα- που στο Campaign mode κάνει ακριβώς το ίδιο, χωρίς την έμπνευση και τη σπιρτάδα του Borderlands, δεν είναι να απορεί κανείς γιατί η δυσανασχέτηση για αυτά τα πράγματα ήταν περιορισμένη. Εμείς όμως οφείλουμε να εντοπίσουμε αυτά τα σημάδια κόπωσης και επανάληψης.


Στο Pre Sequel φτάνουμε σε ένα άλλο νευραλγικό σημείο, το οποίο δε γνωρίζουμε αν θα λειτουργήσει θετικά ή αρνητικά για τη σειρά. Στο Pre Sequel πολύ απλά είναι αδύνατο να καταλάβει κανείς αν μιλάμε για expansion, για DLC ή για νέο παιχνίδι. Νέοι hunters, σαφώς. Νέα τοπία (η Σελήνη της Pandora, Elpis, με χαμηλή βαρύτητα) οπωσδήποτε. Χιλιάδες νέοι έχθροί, όπλα, χαρακτήρες, μία ενδιαφέρουσα πλοκή σχετικά με το πώς ο Jack από καλοκάγαθος ήρωας το γυρίζει σε σαδιστικό «κακό», αλλά και τα προβλήματα προβλήματα. Και τα προβλήματα αυτά διογκώνονται με δεδομένο ότι το Pre Sequel έχει δοθεί εργολαβικά σε άλλη ομάδα ανάπτυξης και όχι στη Gearbox, που ευτυχώς συνεργάστηκε με συγγραφείς των «κανονικών» Borderlands και δεν έχουμε απώλειες ή γκροτέσκες εκπλήξεις σε σεναριακό επίπεδο.

Για κάποιο λόγο (ίσως φταίει η χαμηλή βαρύτητα) θεωρήθηκε έξυπνο το να μεγαλώσουν οι αποστάσεις. Ειλικρινά τώρα, γιατί στην Pandora δεν είχαμε τόσο αχανείς εκτάσεις αλλά στο φεγγάρι της, έχουμε; Γιατί μετά από εκατοντάδες ώρες Borderlands θα πρέπει να ξανακαταναλωθούν ώρες για τη διάνυση ατέλειωτων εκτάσεων ώστε να χτυπήσουμε ένα διακόπτη ή να συλλέξουμε ένα Echo; H δομή των επιπέδων είναι σχεδόν απογοητευτική, με το συνεχές respawn να δυσχεραίνει ακόμα περισσότερο την κατάσταση. Επιπλέον, σαν να μην έφταναν τα νούμερα που πρέπει να παρακολουθεί ο παίκτης, οι ήρωές μας χρειάζονται και οξυγόνο. Το ίδιο οξυγόνο που χρησιμοποιούν και για τα jetpacks. Δηλαδή ή αναπνέεις στο Pre Sequel ή ίπτασαι.

Borderlands-Handsome-review-3

Η ιδέα της χαμηλής βαρύτητας έχει οδηγήσει στην ενθυλάκωση ορισμένων προσθηκών στο επίπεδο του σχεδιασμού των χαρτών που δεν κρίνονται διόλου επιτυχημένες. Όχι Borderlands. Το platforming δε σου πηγαίνει καθόλου. Δεν ξέρουμε ποιος το βρίσκει διασκεδαστικό αυτό, αλλά σε ορισμένα σημεία είδαμε το You Died (εδώ, με τη μορφή της επανακατασκευής του χαρακτήρα με βάση το DNA του) πιο πολλές φορές απ’ ό,τι στο Bloodborne. Αφήστε επιτέλους αυτές τις εξέδρες στη θέση τους. Και για όνομα του Θεού, σε μία περιοχή όπου από κάτω καραδοκεί το κενό και το χάος, σταματήστε να κάνετε spawn δεκάδες εχθρούς που με ένα melee attack στέλνουν το χαρακτήρα τρία μέτρα πίσω.

Από την άλλη, βρήκαμε τις νέες κλάσεις πολύ πιο ενδιαφέρουσες από αυτές του Borderlands 2 και σε αυτό η ομάδα του Pre Sequel πρέπει να λάβει τα εύσημα. Οι DLC χαρακτήρες δίνονται εξαρχής στο παιχνίδι (όπως και στο B2), αλλά ακόμα και χωρίς αυτούς, έχει σίγουρα ενδιαφέρον το να ξεκινάς ως Claptrap ή ως Athena με την ασπίδα που θυμίζει Captain America. Οι γνώστες του Borderlands θα βρούν τα skill trees πολύ διαφορετικά μεταξύ τους και πιο ισορροπημένα, ίσως γιατί αφέθηκαν στη λήθη ορισμένες επιλογές του 2. Ουσιαστικά, το παιχνίδι επιβραβεύει τον παίκτη που επενδύει σε ένα από τα τρία μονοπάτια κάθε χαρακτήρα, το οποίο κάθε φορά αλλάζει και άρδην το gameplay. Δυστυχώς, οι ώρες που θα πρέπει να καταναλωθούν από κάποιον προκειμένου να ξεκλειδώσει τα ανώτατα skills για κάθε χαρακτήρα είναι ατελείωτες και από μία άποψη αυτό είναι κρίμα, διότι κάποια φαίνονται πολύ «αναρχικά» και ακραία. Η δοκιμή τους όμως είναι δύσκολη υπόθεση.

Borderlands-Handsome-review-7

Με τα space jumps και τα jetpacks δεν τα πήγαμε και πολύ καλά, αλλά πάντα υπάρχουν τα οχήματα που μπορούν να βοηθήσουν στην κάλυψη των ενοχλητικά μεγάλων αποστάσεων. Ευτυχώς δηλαδή, γιατί περισσότερο «πάνε – έλα» σε χαμηλή βαρύτητα δεν αντέχεται. Ο εξοπλισμός που προσφέρεται στο Pre Sequel αγγίζει και πάλι υψηλά επίπεδα παράνοιας. Οι συνδυασμοί είναι άπειροι, και αν δεν κάνουμε λάθος, είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε όπλα με laser. Το Customization και η παραμετροποίηση του χαρακτήρα (σε συνδυασμό με τη χρήση των skills και των πολυποίκιλων mods) είναι το δυνατό χαρτί του τίτλου. Μας φαίνεται απολύτως αδύνατο δύο παίκτες στους εκατομμύρια να παίζουν το Borderlands με τον ίδιο τρόπο.

Στη συνολική θεώρηση του next gen πακέτου, θα πρέπει να επισημάνουμε το ότι περικλείονται όλα τα DLCs και των δύο τίτλων και το ότι μιλάμε για ένα port το οποίο εξαλείφει το aliasing και στις περισσότερες περιπτώσεις τρέχει "νερό", αλλά κρατάει menus και character screens σε χαμηλές αναλύσεις. Το ίδιο και με τα cutscenes. Αλλά σοβαρά, αυτό δεν είναι πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι ότι το franchise δε χρειάζεται άλλο ξεζούμισμα. Δεν είναι καλό σημάδι το ότι ένα αυτόνομο παιχνίδι θυμίζει DLC που μπέρδεψε τη ζάχαρη με την αυξητική ορμόνη στον πρωινό καφέ. Δηλώνει κούραση, ανακύκλωση και έλλειψη φρέσκων ιδεών. Και όχι, τα space jumps δεν είναι φρέσκια ιδέα.

Το review βασίστηκε στην PS4 έκδοση του παιχνιδιού.

Τσέκαρε το βίντεο

Θετικά

  • Πολύ, πάρα πολύ Borderlands.
  • Συμπεριλαμβάνεται όλο το επιπλέον υλικό και των δύο τίτλων.
  • Τεράστια ποικιλία όπλων, κλάσεων, abilities κ.λπ. κ.λπ. κ.λπ.
  • Για κάποιον που έχει μείνει στο πρώτο παιχνίδι το πακέτο είναι υπερπλήρες.
  • Πάντα εμπνευσμένο σενάριο.

Αρνητικά

  • Ανακύκλωση ιδεών.
  • Προβληματικός σχεδιασμός επιπέδων στο Pre Sequel με απογοητευτικό και αχρείαστο platforming.
  • Εχθρικό προς «μοναχικούς» παίκτες.
  • Κίνδυνος εξάντλησης του franchise πριν το επόμενο next gen βήμα.

Βαθμολογία

O Σάββας δεν παίζει videogames από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Δεν ξέρει πως είναι από κοντά ένα NES πόσο μάλλον ένα SNES. Παρόλα αυτά καταφέρνει και ανέχεται τον εαυτό του ως gamer και που και που, μεταξύ Heavy Metal και Χέβι Μέταλ, παίζει και κανένα παιχνίδι. Επίσης είναι ερωτευμένος με τη Liara T’soni και θα ήθελε κάποια στιγμή να μετακομίσει σε μία καλύβα κοντά στη Firelink Shrine, ένα τσιγάρο δρόμο από τις Κατακόμβες αν και δεν καπνίζει.

Σχετικά άρθρα βάσει tags

Αλλαγή ημερομηνίας για το Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2
Με νέα περίοδο κυκλοφορίας, μέσα στο 2021.
Marvel's Avengers - Preview
Πρώτες εντυπώσεις, βασισμένες στην closed beta.
Μικρή καθυστέρηση στη διάθεση του DIRT 5
Μια εβδομάδα επιπλέον στο pit lane…
Μετάθεση κυκλοφορίας του Halo Infinite
Ακόμα ένα θύμα του Covid…
Trailer για το Remothered: Broken Porcelain
Αφιερωμένο τους «μη-κανονικούς» διαμένοντες του The Ashmann Inn.
Νέο υλικό από το Cyberpunk 2077
Ανακαλύπτοντας τους μηχανισμούς και τον κόσμο του.
Ξεπέρασε τα 5 εκ. αντίτυπα το Final Fantasy VII Remake
Με το μεγαλύτερο μερίδιο να αφορά στις digital πωλήσεις.
Ανακοινώθηκε το Hood: Outlaws & Legends
Ένα 4v4 multiplayer heist τίτλος για την τρέχουσα και επόμενη γενιά μηχανημάτων.
Έρχεται στην επομένη γένια το Temtem
Προσφέροντας ένα νέο "massively multiplayer creature-collection" ταξίδι.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Άτομα σε αυτή τη συζήτηση

Comments (8)

This comment was minimized by the moderator on the site

Δυστυχως για μενα δεν αξιζει η συλλογη γιατι δεν αξιζει το pre-sequel εαν και ειχε καποιες φωτινες στιγμες γενικα ηταν κακο με τεραστιους και αδειους χαρτες που ετρεχες περα δωθε χωρις λογο και δεν ηταν το μονο κακο..δεν σε γεμιζε γενικα σα game.Το δευτερο της σειρας ειναι υπεραρκετο απλα δεν υπαρχει στο ps4 και βρηκαν ευκαιρια να δωσουν το pre-sequel μαζι...καλυτερα ,για μενα μιλαω παντα, να...

Δυστυχως για μενα δεν αξιζει η συλλογη γιατι δεν αξιζει το pre-sequel εαν και ειχε καποιες φωτινες στιγμες γενικα ηταν κακο με τεραστιους και αδειους χαρτες που ετρεχες περα δωθε χωρις λογο και δεν ηταν το μονο κακο..δεν σε γεμιζε γενικα σα game.Το δευτερο της σειρας ειναι υπεραρκετο απλα δεν υπαρχει στο ps4 και βρηκαν ευκαιρια να δωσουν το pre-sequel μαζι...καλυτερα ,για μενα μιλαω παντα, να παρεις το 2 για PC η για PS3/XBOX360 και να κρατησεις τη διαφορα για κανενα καλο PS4 η XBOX one τιτλο

Διάβασε περισσότερα
Τελευταία τροποποίηση σχολίου στις Περίπου πριν από 5 χρόνια από puzzled puzzled
This comment was minimized by the moderator on the site

no thanks. θεωρω απαράδεκτο οτι λειπει το 1ο απο την "συλλογή".

This comment was minimized by the moderator on the site

προβληματιζομαι παρα πολυ για το αν καποια στιγμη θα το αγορασω. Το πρωτο το εχω τερματισει. Το δευτερο το πηρα στο ps3 αλλα το παρατησα σε καποια στιγμη γιατι βαρεθηκα (δεν το ειχα προχωρησει πολυ ομως). Ψηνομαι να το αγορασω στο ps4 για να παρω ολο αυτο το εξτρα περιεχομενο και να του δωσω μια ακομα ευκαιρια αλλα επειδη online δεν παιζω κολυομαι μπας και το αγορασω και το αφησω οπως συνεβη...

προβληματιζομαι παρα πολυ για το αν καποια στιγμη θα το αγορασω. Το πρωτο το εχω τερματισει. Το δευτερο το πηρα στο ps3 αλλα το παρατησα σε καποια στιγμη γιατι βαρεθηκα (δεν το ειχα προχωρησει πολυ ομως). Ψηνομαι να το αγορασω στο ps4 για να παρω ολο αυτο το εξτρα περιεχομενο και να του δωσω μια ακομα ευκαιρια αλλα επειδη online δεν παιζω κολυομαι μπας και το αγορασω και το αφησω οπως συνεβη και την προηγουμενη φορα. Ειδομεν....

Διάβασε περισσότερα
This comment was minimized by the moderator on the site

Θεωρώ απαράδεκτο να λείπει το πρώτο μέρος, αλλά από την άλλη είναι και το μόνο που τελείωσα. Το 2ο το έχω παίξει για δύο ώρες και το άφησα καθώς ήθελε χρόνο, κάτι που δεν είχα τότε. Νομίζω η συλλογή είναι ότι πρέπει αν την βρω στα 20-30 ευρώ.

This comment was minimized by the moderator on the site

Για 'μένα μπορεί το Borderlands 2 να έχει πολύ περισσότερο υλικό απ'το 1, αλλά αν παίζεις μόνος σου, άστο καλύτερα.Στην ουσία, σου επιβάλλει την co-op προσέγγιση σε πολλά σημεία, κάτι που δεν μ'άρεσε καθόλου.Οπότε θα αγνοηθεί η συγκεκριμένη "συλλογή". Τουλάχιστον στο 1ο Borderlands μπορούσες να παίξεις σαν άνθρωπος μόνος σου και εδώ το Borderlands 1 δεν υπάρχει καν.

This comment was minimized by the moderator on the site

Άκυρο και από εμένα. Έχω παίξει ήδη το πρώτο και το δύο στο PS3 και αν και αμφότερα μου άρεσαν πολύ δεν το βρίσκω καθόλου καλή ιδέα να ξαναπαίξω κάτι από αυτά στην νέα γενιά. Όσο για το The Pre-Sequel, που μέχρι πριν διαβάσω το review νόμιζα ότι πρόκειται για κάποιο dlc, δεν με ενδιαφέρει επίσης.
Πάντως θα αναφέρω και κάτι ... κλασικό. Διαφωνώ με την βαθμολογία! Το "8" ή ακόμα και ένα 9, θα...

Άκυρο και από εμένα. Έχω παίξει ήδη το πρώτο και το δύο στο PS3 και αν και αμφότερα μου άρεσαν πολύ δεν το βρίσκω καθόλου καλή ιδέα να ξαναπαίξω κάτι από αυτά στην νέα γενιά. Όσο για το The Pre-Sequel, που μέχρι πριν διαβάσω το review νόμιζα ότι πρόκειται για κάποιο dlc, δεν με ενδιαφέρει επίσης.
Πάντως θα αναφέρω και κάτι ... κλασικό. Διαφωνώ με την βαθμολογία! Το "8" ή ακόμα και ένα 9, θα ταίριαζε μια χαρά αν μιλούσαμε για την αρχική κυκλοφορία στην προηγούμενη γενιά. Αλλά τώρα, καθώς η αξιολόγηση γίνεται πλέον στην τωρινή γενιά, το "8" φαντάζει πολύ υπερβολικό κατά την γνώμη μου. Μιλάμε για ξαναζεσταμένο φαγητό, με κάμποσα αρνητικά, σημαντικότερο των οποίων είναι το "εχθρικό προς μοναχικούς παίκτες". Ε, αν παρόλα αυτά παίρνει υψηλή βαθμολογία ακόμα και με τις σημερινές απαιτήσεις, τότε μην γκρινιάζουμε που έγιναν μόδα οι επανακυκλοφορίες!
Φαντάζομαι ότι ίσως λήφθηκε υπόψιν το τεράστιο περιεχόμενο και οπότε μπήκε τέτοιος βαθμός για να τονίσει τον όγκο σε "παιχνιδοώρες" που προσφέρει ο τίτλος. Αλλά γενικά η άποψή μου είναι ότι ο βαθμός πρέπει να αναφέρεται στην ποιότητα και όχι στην ποσότητα.
Χεχε... είχα λίγο καιρό που δεν είχα διαβάσει γκρίνιες για βαθμολογία και οπότε είπα τώρα που μου δώθηκε η ευκαιρία να μην την αφήσω να πάει χαμένη!

Διάβασε περισσότερα
This comment was minimized by the moderator on the site

Αγαπητε Σαββα,κατ'αρχην συγχαρητηρια για το review.Αναφερεις τα πραγματα ως εχουν κ δεν κανακευεις το franchise παρ'ολο που μπορει να στο προκαλεσει πολυ ευκολα αν βγαλεις το κερι απ'τα αυτια...
Η αληθεια ειναι οτι το game σε ωθει να ψαχτεις για online,ομως μπορω να πω οτι καποια στοιχεια "καινοτομα" μου φανηκαν πολλα υποσχομενα τουλαχιστον.
Π.χ. ο περιορισμος του Ο2 μου αρεσε σαν μια εξτρα...

Αγαπητε Σαββα,κατ'αρχην συγχαρητηρια για το review.Αναφερεις τα πραγματα ως εχουν κ δεν κανακευεις το franchise παρ'ολο που μπορει να στο προκαλεσει πολυ ευκολα αν βγαλεις το κερι απ'τα αυτια...
Η αληθεια ειναι οτι το game σε ωθει να ψαχτεις για online,ομως μπορω να πω οτι καποια στοιχεια "καινοτομα" μου φανηκαν πολλα υποσχομενα τουλαχιστον.
Π.χ. ο περιορισμος του Ο2 μου αρεσε σαν μια εξτρα απειλη προς τον παικτη.Μου θυμισε λιγο Dead Space κ μ'εκανε να σκεφτω λιιιγο πιο στρατηγικα σε καποιες μαχες.Εξαλλου δεν πεθαινεις με την εξαντληση αυτου οποτε ολα καλα.
Το αλλο που διαπιστωσα στην πρωτη ωρα ενασχολησης,ειναι οι αποπειρες για plattforming.Σιγουρα δεν ειναι τελειο.Σιγουρα αν ελειπε δε θα το προσεχαμε καν.Ακριβως ομως γι'αυτο τον λογο εκτιμησα την προσπαθεια τους για αλλο ενα στοιχειο στο gameplay.Μ'εξεπληξε ευχαριστα η αποφαση τους αυτη.Και ας μην δουλευει παντα τελεια οπως ειπαμε.
Για μενα,το μεγαλυτερο θεμα ειναι το backtracking σε μεγαλους κενους χωρους.Οταν παιζεις online δε σε πειραζει τοσο επειδη λες κ καμια τζιριτζατζουλα με τους αλλους.Αλλα οταν εισαι μονος ψιλοκανει μπαμ..
Επισης η σειρα εχει φτασει στο σημειο που πρεπει να δωσει κατι διαφορετικο στο επομενο παιχνιδι,αν θελει να συνεχισει να καινοτομει.Θελει κατι για "φρεσκαριστει" και να συνεχισει να δινει το παραδειγμα σε ολους τους αλλους.Αυτο ειναι το σημαντικοτερο κατ'εμε.Επειδη ειναι τετοια η δομη της σειρας την συμπαθεις οπως και να'χει.Εκει ομως ειναι που εμεις πρεπει να ζητησουμε το κατι παραπανω και να μην εθελοτυφλουμε.
Ταπεινη μου αποψη ολα αυτα εννοειται.

ΥΓ:θελω για πατερα μου τον Scooter!! :-P

Διάβασε περισσότερα
This comment was minimized by the moderator on the site

Είναι αλήθεια οτι το παιχνίδι αρχίζει και κουράζει κάποια στιγμή και το platforming στο Pre Sequel δεν είναι κάτι ευπρόδεκτο για εμένα, οπότε περα απο τα 1 και 2 δεν με βλέπω να ασχολούμαι παραπάνω

There are no comments posted here yet