I find your need for DLC disturbing...

Αν οι φαν κάποιου φανταστικού/ κινηματογραφικού σύμπαντος δικαιούνται να ενθουσιαστούν το φετινό χειμώνα, αυτοί είναι αναμφίβολα οι θαυμαστές ενός "πολύ, πολύ μακρινού γαλαξία". Βλέπετε, μέσα σε διάστημα δύο μηνών, κυκλοφορεί τόσο ένα πολυαναμενόμενο παιχνίδι, όσο και μια ακόμη πιο αναμενόμενη ταινία, για τα οποία κλείνει φέτος μια ολόκληρη δεκαετία αναμονής, και δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως πολύς κόσμος εδώ και μήνες κινείται σε ρυθμούς... Star Wars. Η Open Beta που έγινε διαθέσιμη στις αρχές Οκτωβρίου, καταγράφηκε ως η πιο επιτυχημένη Beta στην ιστορία της EA, αφού παίχτηκε από σχεδόν 10 εκατομμύρια παίκτες. Το SW Battlefront ήδη έχει γίνει το παιχνίδι με τις πιο γρήγορες πωλήσεις στο PS4, σπάζοντας το ρεκόρ του Destiny. Στην προκειμένη περίπτωση, ο ενθουσιασμός είναι μεγάλος, αλλά πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πως το Battlefront κρίνεται από δυο διαφορετικές ματιές, αυτή του Star Wars τίτλου/προιόντος, και αυτή του multiplayer παιχνιδιού.

Ξεκινώντας από την πρώτη, αρκεί να πούμε πως το Battlefront είναι σχεδόν όλα όσα περίμεναν οι φίλοι του σύμπαντος των Star Wars. Η EA έχει σεβαστεί το αρχικό υλικό, η DICE το έχει αποτυπώσει στην οθόνη με μαεστρικό τρόπο, και το αποτέλεσμα είναι ό,τι πιο κοντινό έχουμε στην πρώτη τριλογία από τη βιομηχανία των βιντεοπαιχνιδιών μέχρι σήμερα. Είναι πράγματι εντυπωσιακό, σε σημείο που οι πρώτες ώρες ενασχόλησης του παιχνιδιού για κάθε φαν των Star Wars θα είναι γεμάτες επιφωνήματα θαυμασμού και δέους, κάθε φορά που ο χαρακτήρας θα βγαίνει στη χιονισμένη επιφάνεια του Hoth, με ένα κολοσιαίων διαστάσεων AT-AT Walker, να ταρακουνά τη γη στο πέρασμά του προς τις γεννήτριες των Επαναστατών. Βροχή από laser blasts προς κάθε κατεύθυνση, εκρήξεις, λυσσασμένες αερομαχίες που φτάνουν μέχρι λίγα μέτρα πάνω από το έδαφος και, φυσικά, οι πρώτες 10 φορές που θα σκοτωθεί από το force choke του Darth Vader ή το φωτόσπαθο του Luke Skywalker είναι από τις λίγες σε multiplayer παιχνίδι που ο θάνατος μεταφράζεται σε διασκέδαση!

star wars battlefront image 03

"Οι πρώτες 10 φορές που θα σκοτωθεί από το force choke του Darth Vader ή το φωτόσπαθο του Luke Skywalker είναι από τις λίγες σε multiplayer παιχνίδι που ο θάνατος μεταφράζεται σε διασκέδαση!"

Είναι ολόκληρος ο οπτικοακουστικός τομέας για τον οποίο αξίζει να βγάλουμε το καπέλο στους developers. Η πιστότητα στο υλικό της πρώτης τριλογίας και η αυθεντικότητα με την οποία έχει αποδωθεί θα ικανοποιήσουν όλους ανεξαιρέτως τους φαν, από τις στολές των επαναστατών και των αυτοκρατορικών, στο σχεδιασμό των όπλων, των επιβλητικών μηχανικών οχημάτων και των τεσσάρων πλανητών που θα επισκεφθούμε, από τον παγωμένο Hoth, στον διπλο-ηλιοκαμένο Tattooine, στα σκούρα πετρώματα και την καυτή λάβα του Sullust μέχρι την πυκνή βλάστηση του φεγγαριού του Endor.

Σε αυτό βοηθούν και τα εντυπωσιακά γραφικά τα οποία υποστηρίζονται από την μηχανή γραφικών Frostbite 3, η οποία βάζει τα δυνατά της και δίνει την αίσθηση ενός πραγματικού next-gen τίτλου (άσχετα αν είμαστε ήδη δυο χρόνια μέσα στη νέα γενιά…) με μοναδικούς φωτισμούς που αντανακλώνται επάνω στο σκηνικό, κάποια από τα καλύτερα εφέ που έχουμε δει μέχρι σήμερα, υπέροχα γραφικά και λεπτομερέστατα textures ακόμη και στον πιο ξεχασμένο βράχο και επιβλητική κλίμακα σε χάρτες όπως ο Hoth και ο Endor. Ειδικά οι δυο τελευταίοι κάνουν επίδειξη δύναμης της τεχνολογίας του τίτλου, με πυκνότατη και ταυτόχρονα λεπτομερή βλαστηση, ρυάκια να διασχίζουν τη μέση του χάρτη κάτω από πεσμένους κορμούς δέντρων, χιόνι που αντανακλά υπέροχα το ατμοσφαιρικό φως και τεράστιους απειλητικούς star destroyers να επιβλέπουν το πεδίο της μάχης από ψηλά. Οι εκρήξεις ειδικά αποτελούν λόγo να εκτοξεύονται thermal detonators, κοινώς χειροβομβίδες, δεξιά και αριστερά χωρίς λόγο.

star wars battlefront image 01

"Η αίσθηση των όπλων είναι ξεκάθαρα μια επιτυχία της έμπειρης στον τομέα DICE, αφού σε καμία περίπτωση δεν έχουμε να κάνουμε με όπλα «πίου-πίου» όπως θα έλεγαν κάποιοι για τα laser, αλλά με βαριά και, συχνά, επιβλητικά όπλα."

Από τη μία, είναι αξιοθαύμαστο το πώς όλα τα παραπάνω τρέχουν απροβλημάτιστα σε online περιβάλλον, που φτάνει τους 40 παίκτες, χωρίς κανένα απολύτως downgrade. Από την άλλη, οφείλουμε να παρατηρήσουμε πως η υπέροχη οπτική απόδοση οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και στο ότι οι χάρτες δεν αλληλεπιδρούν και δεν «δοκιμάζονται» σε μεγάλο βαθμό από τη ροή της μάχης, με τα destructible τμήματα να περιορίζονται σε κάποια δέντρα εδώ κι εκεί. Τα αισθητικά χαρακτηριστικά που έκαναν τα Star Wars επιτυχημένα, είναι όλα εδώ και η οπτικοακουστική απόδοσή τους είναι σχεδόν ανατριχιαστική. Ακόμη και η ηχητική και μουσική επένδυση είναι άψογη, απο την ηχητική διαδρομή της εντυπωσιακής έκρηξης ενός thermal imploder και τους πυκνούς ήχους των blasters, μέχρι τα μουσικά θέματα που συνοδεύουν τη δράση ή την περιήγηση στα μενού. Και φτάνοντας εδώ, αξίζει να πούμε πόσο τακτοποιημένα είναι το interface και τα μενού, με πολύ εύκολη και γρήγορη περιήγηση.

Περνώντας στο κομμάτι του «παιχνιδιού», τα πράγματα δεν είναι τόσο εντυπωσιακά, αφού εν τέλει πρόκειται σε μεγάλο βαθμό για ένα generic multiplayer παιχνίδι, αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή. Αφενός και πρέπει να δωθούν συγχαρητήρια στην DICE για το γενικότερο gameplay, το οποίο χαρακτηρίζεται από στιβαρότητα, αμεσότητα και περιγράφεται με μια λέξη: Διασκεδαστικό. Η αίσθηση των όπλων είναι ξεκάθαρα μια επιτυχία της έμπειρης στον τομέα DICE, αφού σε καμία περίπτωση δεν έχουμε να κάνουμε με όπλα «πίου-πίου» όπως θα έλεγαν κάποιοι για τα laser, αλλά με βαριά και συχνά επιβλητικά όπλα. Τόσο η First-person όσο και η Third-person κάμερες δουλεύουν απροβλημάτιστα και δεν μειώνουν την εμπειρία στο ελάχιστο, ίσα ίσα που καλούν τον παίκτη να εναλλάσει κάποιες φορές ανάλογα με την περίσταση. Ταυτόχρονα, ο χειρισμός των οχημάτων, από τα AT-ST και τα Speeders, μέχρι τα TIE Fighters και τα X-Wings, είναι πολύ κοντά σε αυτό που ονειρεύεται ο κάθε φίλος των ταινιών.

star wars battlefront image 05

"Είναι ολόκληρος ο οπτικοακουστικός τομέας για τον οποίο αξίζει να βγάλουμε το καπέλο στους developers. Η πιστότητα στο υλικό της πρώτης τριλογίας και η αυθεντικότητα με την οποία έχει αποδωθεί θα ικανοποιήσουν όλους ανεξαιρέτως τους φανς."

Τα power pickups λειτουργούν ανανεωτικά στη ροή της μάχης, αφού εμφανίζονται τυχαία και σε διάφορα σημεία και δίνουν στους παίκτες που θα τα ανακαλύψουν ειδικά όπλα ή δυνάμεις, όπως orbital strike, smart rockets, ή άμεση ανανέωση των star cards. Τα star cards είναι ουσιαστικά το loadout του κάθε παίκτη, τα οποία του δίνουν από δευτερεύοντα όπλα μέχρι χειροβομβίδες και anti-vehicle οπλισμό, και με κάθε χρήση τους απαιτείται ένα cooldown period μέχρι να ξαναχρησιμοποιηθούν. Τα παραπάνω ξεκλειδώνονται με το XP που παίρνει ο παίκτης από κάθε ματς, και υπάρχουν κάποιες κάρτες για τις οποίες αξίζει να δουλέψει κανείς, όπως το jetpack που αλλάζει την προσέγγιση της μάχης ανάλογα με τη χρήση του.


Το αποκορύφωμα, όμως, είναι τα Hero Pickups, τα οποία είναι πιο σπάνια, εμφανίζονται σε πιο καλά κρυμμένα μέρη και δίνουν στους παίκτες τη δυνατότητα να ελέγξουν τον ήρωα της επιλογής τους: Οι Rebels μπορούν να διαλέξουν μεταξύ των Han Solo, Leia Organa και Luke Skywalker ενώ οι Imperials διαθέτουν τους Darth Vader, Emperor Palpatine και Boba Fett. Οι ήρωες είναι καλά ισσοροπημένοι, για κάποιες από τις καλύτερες abilities τους, αλλά έχουν και κάποιες αδυναμίες, εμώ γενικά είναι εξαιρετικοί τόσο στην οπτική τους παρουσίαση όσο και στο χειρισμό τους. Τα κορυφαία modes είναι με διαφορά τα Drop Zone, όπου μικρότερες ομάδες κυνηγούν drop pods που πέφτουν σε διάφορα σημεία του χάρτη, το Heroes VS Villains στο οποίο ομάδες απαρτίζονται από ήρωες και απλούς στρατιώτες, και φυσικά το Walker Assault στο οποίο έγκειται κατά τη γνώμη του γράφοντος το όλο νόημα του Battlefront, με τεράστιες μάχες σε κλίμακα και κάθε asset διαθέσιμο, από walkers, σε stationary turrets, tie fighters και x-wings, σε πολλές κρυφές διαδρομές και σπηλιές. Εδώ είναι το αποκορύφωμα της εμπειρίας, που προσφέρει πολλές μοναδικές στιγμές.

Μέχρι αυτό το σημείο όλα καλά. Το πρόβλημα είναι πως όλα τα παραπάνω, ο άψογος οπτικοακουστικός τομέας, το gameplay και το gunplay, έχουν εφαρμοστεί σε, από ό,τι φαίνεται εκ του αποτελέσματος, λάθος πλαίσια από τους developers. Καταρχάς, κατά τη γνώμη του γράφοντος, η DICE έπεσε στην παγίδα της συζήτησης που είχε ανοίξει εδώ και καιρό, δηλαδή ότι το Battlefront θα είναι ένα Battlefield με Star Wars skins. Αποτέλεσμα ήταν το να αφαιρέσει πράγματα ζωτικά και απαραίτητα για την αντοχή ενός multiplayer παιχνιδιού στο χρόνο.

star wars battlefront image 10

"Έχουμε να κάνουμε με ένα arcade shooter, ουσιαστικά με τρία modes, που θα παιχτούν πάνω από 2-3 φορές (τα υπόλοιπα 5 modes περνούν αδιάφορα μετά τις πρώτες φορές), τέσσερις, το πολύ έξι ουσιαστικούς χάρτες, με τους υπόλοιπους να είναι μικρές παραλλαγές τους για μικρότερα modes."

Το παιχνίδι είναι απολύτως απλοικό και προσβάσιμο για κάθε παίκτη, αλλά για να γίνει αυτό δεν υπάρχει πλέον η αίσθηση του ρόλου στην ομάδα, ενώ απουσιάζει και η τακτική σκέψη, αφού πλέον η προσέγγιση της μάχης είναι... βουρ στο ψητό. Και αυτό δεν είναι άσχημο αν αναλογιστούμε πόσο διασκεδαστικό είναι το gunplay. Απλά, σιγά σιγά χάνεται αυτή η σχέση ανταποδοτικότητας και ανταμοιβής μεταξύ παιχνιδιού και παικτών, οι οποίοι πολύ σύντομα θα συνειδητοποιήσουν πως... "αυτό είναι όλο". Δεν υπάρχει κάποια πρόκληση, δεν υπάρχει κάτι που να τραβάει μπροστά τη δράση, και πολύ απλά, δεν υπάρχει αρκετό περιεχόμενο. Και το πρόβλημα με το spawn απλά ενισχύει τον προβληματισμό μας, καθώς σκοτωνόμαστε και κάνουμε συχνά spawn μέσα στην μάχη ή δίπλα σε εχθρούς. Και ξανά ο ίδιος κύκλος.

Έχουμε να κάνουμε με ένα arcade shooter, ουσιαστικά με τρία modes, που θα παιχτούν πάνω από 2-3 φορές (τα υπόλοιπα 5 modes περνούν αδιάφορα μετά τις πρώτες φορές), τέσσερις, το πολύ έξι ουσιαστικούς χάρτες, με τους υπόλοιπους να είναι μικρές παραλλαγές τους για μικρότερα modes (ναι, τα modes που θα παίξουμε 2-3 φορές). Ταυτόχρονα, το single player είναι περιορισμένο σε Survival Missions, τα οποία ουσιαστικά είναι αρένες με κύμματα εχθρών που πρέπει να επιβιώσει ο παίκτης. Καλό για βάπτισμα του πυρός, αλλά και αυτά χάνουν το νόημά τους μετά τις πρώτες δύο φορές, ενώ είναι ενδιαφέρον το γεγονός πως δεν υπάρχουν τα υπόλοιπα modes του multiplayer για να παιχτούν έστω με bots, παρά μόνο τα Survival Missions. Άρα, μιλάμε για ένα single player που απλά δεν έχει λόγο ύπαρξης μετά την πρώτη ώρα ενασχόλησης. Το multiplayer από την πλευρά του, παρά το συχνά συγκλονιστικό υπερθέαμα που προσφέρει, πίσω από το φανταχτερό περιτύλιγμα έχει λίγα να προσφέρει και αποδεικνύεται φτωχό. Επομένως, είναι περιττό να πούμε πως μόλις τελειώσει ο «μήνας του μέλιτος» με το παιχνίδι (που δύσκολα θα φτάσει το μήνα), είναι πολύ πιθανό να μην νιώσετε την ανάγκη να γυρίσετε σε αυτό.

star wars battlefront image 09

Και κάπως έτσι φτάνουμε στο μεγαλύτερο πρόβλημα: Πρόκειται για ένα παιχνίδι που δεν μπορεί να σταθεί πάνω από μια, στην καλύτερη δυο εβδομάδες χωρίς DLC. Το ξέρει και το κοινό, το ξέρει και η ΕΑ, και για αυτό το λόγο μπαίνοντας στο μενού υπάρχουν 4 επιλογές: Multiplayer, Survival Missions, Settings και... Season Pass. Η έλλειψη περιεχομένου οφείλεται πιθανότατα στη βιασύνη της EA να κυκλοφορήσει το παιχνίδι όσο διαρκεί ακόμα ο Star Wars «πυρετός» ενόψει της ταινίας, και από εμπορικής άποψης έπεσε μέσα. Ταυτόχρονα, όμως, αδικείται η μπόλικη και επαγγελματική δουλειά που έπεσε στο στήσιμο του παιχνιδιού, και ενώ υπάρχει όλο το υλικό για υποψήφιο Game of the Year, η χρήση του κρίνεται ανεπαρκής. Είναι κρίμα, διότι την ίδια στιγμή που δεν είναι ολοκληρωμένο από άποψη περιεχομένου, παραδίδει μαθήματα ετοιμότητας στον τεχνικό τομέα. Σε περισσότερες από 15 ώρες παιχνιδιού, δεν συναντήσαμε ούτε ένα glitch, ούτε ένα disconnect, ούτε καν υποψία lag, και πάντα βρίσκαμε παιχνίδι να μπούμε εντός 4-5 δευτερολέπτων από τη στιγμή της αναζήτησης. Όσον αφορά τον τεχνολογικό τομέα, παραδίδονται μαθήματα προετοιμασίας των servers και των μηχανισμών.

Το συμπέρασμα είναι διχαστικό. Έχουμε να κάνουμε με ένα σχεδόν άψογο Star Wars προιόν, που σέβεται τους οπαδούς των ταινιών και εστιάζει στο fan service με αυθεντικότητα και πιστότητα στο αρχικό υλικό, όντας ό,τι πιο κοντινό στο σύμπαν Star Wars έχουμε δει μέχρι σήμερα. Ταυτόχρονα, είναι ένα "απλά καλό" multiplayer παιχνίδι, προσβάσιμο, απλοϊκό και στα όρια του arcade, το οποίο όμως δεν έχει καμία αντοχή στο χρόνο χωρίς DLC. Το Star Wars Battlefront απευθύνεται στους οπαδούς του σύμπαντος του George Lucas, οι οποίοι θα το διασκεδάσουν πιο πολύ και θα βρούν περισσότερους λόγους για να επενδύσουν σε αυτό. Αν ανήκετε σε αυτό το κοινό, σίγουρα αξίζει να ασχοληθείτε μαζί του και με το παραπάνω. Αν όχι… “This is not the multiplayer game you are looking for.”

Το review βασίστηκε στην PS4 έκδοση του παιχνιδιού.

Τσέκαρε το βίντεο

Θετικά

  • Συγκλονιστικός οπτικοακουστικός τομέας.
  • Ό,τι κοντινότερο έχουμε δει στη αρχική τριλογία Star Wars.
  • Στιβαρό και διασκεδαστικό gameplay.
  • Επίδειξη δύναμης σε τεχνικό επίπεδο (net code, γενικότερη τεχνολογία).

Αρνητικά

  • Καμία αντοχή στο χρόνο χωρίς το Season Pass.
  • Σοβαρή έλλειψη περιεχομένου, η generic προσέγγιση κουράζει γρήγορα.
  • Συνεχίζει να υφίσταται το πρόβλημα με το spawn.

Βαθμολογία

Πραγματικό παιδί της γενιάς του '90, το όχι και τόσο μακρινό gaming ταξίδι του ξεκίνησε κάτι Χριστουγεννιάτικα πρωινά με γάλα κακάο και Crash Bandicoot στο PS One. Έκτοτε, συνεπής στις gaming "υποχρεώσεις" του πασχίζει να καλύψει το εύρος παλιών και νέων όχι μόνο παιχνιδιών, αλλά ταινιών, σειρών, βιβλίων και μουσικής και αναρωτιέται συνεχώς πως γίνεται να μην προλαβαίνει, ειδικά τώρα που είναι και φοιτητής. Μεταξύ άλλων, χόμπι του είναι ο αθλητισμός, ο κινηματογράφος και τα ταξίδια.

Σχετικά άρθρα βάσει tags

Connection Haunted - Review
Μερικοί servers καλύτερα να μένουν άδειοι.
Tο μεγαλύτερο project στην ιστορία της FromSoftware θα είναι το Elden Ring
Και διερευνήσεις για κοινά στοιχεία με το Game of Thrones.
Το Doom Eternal έρχεται στο Xbox Game Pass
Στις αρχές του επόμενου μήνα.
Νέο trailer για το Dragon Quest XI S - Definitive Edition
Καθώς το παιχνίδι ξεπέρασε τα 6 εκατομμύρια αντίτυπα σε πωλήσεις.
"Πολεμικές ιστορίες" από τους Spencer, Hines και Howard των Xbox και Bethesda
Μια ξεχωριστή στιγμή για τη βιομηχανία.
Αποκάλυψη νέας cloud gaming υπηρεσίας από την Amazon
Μεγαλώνει ο ανταγωνισμός στην εν λόγω κατηγορία υπηρεσιών.
Νέο trailer για το NieR Replicant ver.1.22474487139
Μαζί με επιβεβαίωση της ημερομηνίας διάθεσης.
Έτοιμο το επόμενο expansion του Nioh 2
Με διάθεση στα μέσα Οκτωβρίου.
Nexomon: Extinction - Review
Pokémon στη θέση των Pokémon.
Νωρίτερα η διάθεση του Remothered: Broken Porcelain
Επτά μέρες νωρίτερα η επίσκεψή μας στο Ashmann Inn.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Άτομα σε αυτή τη συζήτηση

Comments (11)

This comment was minimized by the moderator on the site

Το γεγονός οτι δεν τρελαίνομαι για το σύμπαν απο μόνο του μου είναι αρκετός λόγος για να μην αγοράσω το παιχνίδι.
Το ότι "απαιτείται" αγορά season pass για να θεωρηθεί πλήρες είναι το κερασάκι στην τούρτα.
Όταν φτάσει στο 15ευρω μπορεί να του δώσω μια ευκαιρία.

This comment was minimized by the moderator on the site

Ως μεγαλος φαν του star wars θα το παρω.Και ισως να ειναι και η πρωτη φορα που μπορει να αγορασω dlc.Star Wats ειναι αυτο.

This comment was minimized by the moderator on the site

και εγω πολυ μεγαλος φαν του συμπαντος αλλα οχι μεγαλος φαν των μουλτι = θα περιμενω την GOTY (αν βγει ποτε) με τα DLC

This comment was minimized by the moderator on the site

καμένος SW Fan οπότε αναγκαστική ήταν η αγορά του.
κρίμα που είναι μισό το παιχνιδι και του λείπει τόσο πολύ υλικο, season pass δε παίζει να αγοράσω.
παρόλαυτα, θα το λιώσω όσο μπορω μιας και μου άρεσε πολύ όσο έπαιξα στη beta.

This comment was minimized by the moderator on the site

Συμφωνώ με τον Αλεξ από πάνω. Το παιχνίδι θα αγοραστεί τον Δεκέμβριο μιας και στο χωριό δεν υπάρχει ίντερνετ. Άτιμες ελιές, θέλω να παίξω battlefront!

This comment was minimized by the moderator on the site

Thanks για το review!
Μου κάνει εντύπωση αυτό που λες για glitches, επειδή στην beta είχα ενοχληθεί αρκετά από τέτοια + διάφορα bugs στους χάρτες, στην αρχή της πίστας με τα textures και με τους named χαρακτήρες.
Αυτό μπορεί να σημαίνει ένα πράγμα: Τα έχουν διορθώσει???

This comment was minimized by the moderator on the site

Ομολογώ ότι ήδη στην Beta δεν συνάντησα ιδιαίτερα προβλήματα, υποθέτω ότι μιλάς για το δεύτερο μισό της beta, όπου η DICE είχε προειδοποιήσει πως θα κάνει stress testing και οι παίκτες θα συναντήσουν πολλά τέτοια προβλήματα.
Όπως και να έχει, τώρα δεν υπάρχουν αυτά, και αν υπάρχουν έχουν μειωθεί σε βαθμό που δεν ενοχλούν καθόλου.

This comment was minimized by the moderator on the site

Καταταγείτε στους Rebels λέει μετα.Πως βρε καλή μου ΕΑ?Γίνεται κανείς να γίνει επαναστάτης..χωρίς περιεχόμενο τς τς!

This comment was minimized by the moderator on the site

Eγώ 70 ευρώ για τέτοια κοροιδία δε δίνω. Όσο καμμένος φαν και να είμαι. Είπαμε, υπάρχει κι ένα όριο.
Νοίκιασμα να δώ λίγο τα γραφικά και να πάρω μία τζούρα και τέλος.
Αυτές είναι οι πολιτικές που πρέπει να να πολεμάμε με το πορτοφόλι μας.

This comment was minimized by the moderator on the site

Η BETA που έπαιξα ήταν όλα τα λεφτά, άκρως εθιστική, αλλά για μισό παιχνίδι δεν δίνω 50 ευρώ μόνο αν βάλουν κάνα free dlc η αν πέσει η τιμή του μόνο τότε θα το τιμήσω..

This comment was minimized by the moderator on the site

Αν εξαιρέσει κανεις το εντονο Lag που εχω σημερα (LagWars) το παιχνιδι ειναι ακρως εθιστικο..... Την μια λεω να το πουλησω την αλλη μπαινω μεσα και κουμπωνω για πλακα 3 ωρακια...... Δλδ αν ηταν και ολοκληρο τι θα γινοταν.

There are no comments posted here yet