Single Malt 12-ετούς ωρίμανσης.

Πέρυσι είχαμε αναφερθεί στη συμπάθεια που νιώθουμε για τους δημιουργούς της σειράς FM, στην αγωνιώδη προσπάθειά τους να βρουν και να προσθέσουν καινούρια features σε ένα πλήρες και περίπλοκο gaming περιβάλλον, όπως αυτό του Football Manager. Αντίστοιχο επίπεδο συμπάθειας πρέπει να υπάρχει και για τους reviewers, που κάθε χρόνο πρέπει να βρουν να γράψουν κάτι ενδιαφέρον για ένα παιχνίδι που κατά 95% είναι παρόμοιο με τον προκάτοχό του. Στο FM 16 φέτος, εν αντιθέσει με την πάγια τακτική του reviewer να αναλαμβάνει «καμένα χαρτιά», ομάδες με περιορισμένο budget, αδύναμες στο ευρωπαϊκό στερέωμα, των οποίων η διαχείριση εντός του γηπέδου, εξαιτίας της πολυπλοκότητας του παιχνιδιού, είναι θολή (ακόμα δεν έχουμε αντιληφθεί κατά πόσον οι παίκτες περιορισμένων δυνατοτήτων ανταποκρίνονται στις οδηγίες μας), διαλέξαμε ένα μεγάλο και εύρωστο club, την Arsenal – ζητούμε προκαταβολικά συγγνώμη από τους φίλους του Ολυμπιακού ήταν τυχαίο- και πραγματικά το όλο πράγμα κύλησε πολύ πιο ομαλά.

Το περυσινό σοκ που χτύπησε κατακέφαλα το συντάκτη, και έζωσε το review με μια αρνητική χροιά, είχε να κάνει αφενός με τα προβλήματα του τίτλου, αλλά και με τη διετή, οικειοθελή απουσία του από τη σειρά. Τα πολλά και περίπλοκα καινούρια στοιχεία, σε συνδυασμό με τη μέτρια ομάδα που αποφασίσαμε να μανατζάρουμε (ζητάμε προκαταβολικά συγνώμη και από τους φίλους του Παναθηναϊκού) έκαναν τη gaming εμπειρία μας κοπιώδη και όχι τόσο ευχάριστη όσο θα θέλαμε.football manager 2016 review 01

Αυτή τη χρονιά, και αφού αναλύσαμε στο FM15 τα δομικά προβλήματα που πλέον έχει ένας τέτοιος gaming οργανισμός, στην εξοικείωση με τα νέα, δαιδαλώδη δεδομένα του τίτλου υπήρχε και η επιλογή μιας ομάδας, που ουσιαστικά μας άφηνε το ελευθέρας σε μεταγραφικό σχεδιασμό και πολλαπλασίαζε τις δυνατότητες να βγάλουμε στο χορτάρι τις προπονητικές μας ιδέες, συνέβαλαν στο να απολαύσουμε πολύ περισσότερο το 35-ωρο που αφιερώσαμε για αυτό το review. 

Πάμε να δούμε, όμως, σιγά σιγά τι καινούριο προσφέρει το φετινό manager και να απαντήσουμε στο μοναδικό ερώτημα που, ελλείψει ανταγωνισμού, απασχολεί τους παίκτες: Αξίζει φέτος να αγοράσω τον τίτλο ή έχουμε μία από τα ίδια;Ξεκινάμε από το UI, που παραδοσιακά αποτελεί ένα πεδίο πειραματισμού. Μικρές αλλαγές προς τη σωστή κατεύθυνση, με την εικόνα για το στήσιμο της ομάδας, για το news feed και για τις πληροφορίες του αγώνα, να είναι πιο καθαρές και πιο συμμαζευμένες, διευκολύνοντας την αξιοποίηση των. Περισσότερο compact και περισσότερα στοιχεία σε μια εικόνα, περιορίζουν το χάσιμο χρόνου στα πολλά μενού. Αν σε αυτό προσθέσουμε και την ενσωμάτωση του οπτικού περιβάλλοντος του Prozone, ενός site που προσφέρει εξαντλητική στατιστική ανάλυση αγώνων και ομάδων και το οποίο έχει μπει για τα καλά στο Interface του παιχνιδιού, προσθέτοντας χρώμα και χρησιμότητα, καταλαβαίνετε πως έχουμε το πιο πλήρες και πιο όμορφο μέχρι στιγμής περιβάλλον που έχει υπάρξει σε manager. Όρεξη να έχετε να κοιτάτε και να συγκρίνετε μπάρες και στατιστικά. 


football manager 2016 review 02


Η επόμενη σημαντική αλλαγή βρίσκεται στο θέμα των τραυματισμών, που σύμφωνα με την SI έγινε σε συνεργασία με ειδικούς και γνωστούς φυσιοθεραπευτές ανά τον κόσμο, και προσομοιάζει, όσο το δυνατόν, περισσότερο την πραγματικότητα. Βρήκαμε τον αριθμό, τη συχνότητα και τη σοβαρότητα των τραυματισμών αρκετά μεγάλη -σύμφωνα με κάτι που διαβάσαμε, η εταιρία λέει πως φτάνει στο 70% των πραγματικών τραυματισμών που πραγματικά συμβαίνουν (προς όφελος του παίκτη)- η οποία αν και είχε ρεαλιστικό αντίκτυπο (η πραγματική Arsenal είχε πάνω κάτω του ίδιους τραυματισμούς με τη δικιά μας, εικονική, και μας ανάγκασε να χρησιμοποιήσουμε όλο το βάθος του πάγκου μας), κάπου μας χάλασε, γιατί υπάρχουν σειρές αγώνων που θέλουμε να τις βγάλουμε με συγκεκριμένους παίκτες που ταιριάζουν στο gameplan μας και η συχνότητα των τραυματισμών απλά δεν το επιτρέπει.

Στο θέμα των τραυματισμών και της κατάστασης των παικτών, αξίζει να προσθέσουμε πως, πλάι στο κλασσικό match fitness, υπάρχει πλέον, πλήρως διακριτό, και το match sharpness, που μάλλον έχει να κάνει με την πνευματική ετοιμότητα του παίκτη να ανταπεξέλθει στις ανάγκες του αγώνα και καθορίζεται από την απραξία και την απουσία ή όχι του παίκτη από το γήπεδο. Ακόμα ένας ευχάριστος πονοκέφαλος.
 

Αναφορικά με το μενού δημιουργίας τακτικών και στημένων φάσεων, το Football Manager 2016 καταφέρνει και κάνει ένα βήμα μπροστά, καθώς η φιλικότερη οπτική απεικόνιση, ειδικά στο μενού των στημένων, τις κάνει πιο παιχνιδιάρικες και συνεπακόλουθα το ανακάτεμα και τις αλλαγές, μια ευχάριστη και διαρκή διαδικασία.

football manager 2016 review 03

Ειλικρινά, το να έχεις ένα κατανοητό περιβάλλον σε αυτό τον τομέα, είναι πιο σημαντικό από όσο αρχικά ακούγεται και οφείλουμε να αναφέρουμε πως η πονηρή και προσαρμοστική manager AI, θα σας αναγκάσει να επισκέπτεσθε συχνά αυτό το μενού (που σε μεγάλο βαθμό είναι και η ουσία του παιχνιδιού). Και φέτος μαγικές τακτικές δεν υπάρχουν, αργά ή γρήγορα θα βρεθεί ένας virtual «Σιχα-μουρινιο», να κάνει σμπαράλια το ανίκητο σύστημά σας.

Έχουμε επίσης περισσότερες επιλογές στο κλείσιμο και τη διαπραγμάτευση των συμβολαίων, οι οποίες όμως για τη συντριπτική πλειοψηφία των παικτών θα περάσουν στο «ντούκου». Ειδικά αν η ομάδα σου έχει ζεστό παραδάκι, θεωρούμε πως είναι υπερβολή να μπαίνεις σε λεπτομέρειες που έχουν ελάχιστο αντίκτυπο στον ισολογισμό της ομάδας. Ίσως να έχει κάποιο ενδιαφέρον για τα πιο σφικτά βαλάντια και για κάποιον manager «Καβουρογιάννη». Θετική επίσης είναι η αλλαγή στην AI των ατζέντηδων, που στο 15 έκαναν σα κακομαθημένα ανήλικα, φεύγοντας για ψύλλου πήδημα από τις διαπραγματεύσεις, ενώ στο τωρινό δείχνουν να ρίχνουν περισσότερο «νερό στο κρασί τους».

3D μηχανή γραφικών, 2000 νέα animations, motion capture και δε συμμαζεύεται... Συνεχίζουμε να πιστεύουμε πως το διαβολεμένο 3D καθρέφτισμα των αγώνων, παρότι βελτιωμένο (πέρυσι ήταν μια τραγωδία) είναι «λίγο» σε σχέση με το υπόλοιπο παιχνίδι. Ευτυχώς, η ποικιλία των ενεργειών που βλέπουμε αυξήθηκε, τα παιδικά γκολ που έμπαιναν πέρυσι περιορίστηκαν (μόνο όταν βάζαμε τον Giroud ως Target Man να πιέζει ψηλά τον τερματοφύλακα, είδαμε φαιδρά τέρματα αποτέλεσμα διωξίματος του γκολκίπερ πάνω στο κεφάλι του επιτιθέμενου) και γενικά οι αντιδράσεις των παικτών, ειδικά στην άμυνα, μοιάζουν πιο φυσιολογικές. Εντούτοις, αυτό που βλέπουμε συνεχίζει να μη μας αρέσει αρκετά. Μοιάζει σαν να προσπαθεί το παιχνίδι να καταφέρει περισσότερα από όσα μπορεί ακόμα, και συνεχίζει να είναι ένα feature μέτριο στην υλοποίησή του και παράταιρο με τη φροντίδα, τη λεπτομέρεια και την πληρότητα των άλλων στοιχείων.

Όπως και να έχει, όμως, είναι καλύτερο και εδώ, εμφανώς, σε σχέση με το 15. 
Ο περιορισμός των «αμήχανων» φάσεων, προϊόν της ατελούς μηχανής (pun intended) ταίριαξε απόλυτα και με την παντελή έλλειψη bugs του παιχνιδιού. Δεν θυμόμαστε άλλη χρονιά να είχαμε τόσο απροβλημάτιστο playthrough -σε σημεία θύμιζε beta- αφήνοντας πλέον τα προβλήματα τεχνική φύσεως να περιορίζονται στα γνωστά glitches των γραφικών. 
Ένα άλλο σημείο στο οποίο το 3D του παιχνιδιού δείχνει την «ασχήμια» του, βρίσκεται στο γεγονός ότι φέτος μας δίνεται η δυνατότητα να δημιουργήσουμε ένα avatar του προπονητή μας. Δεκτό, μια «άκακη» προσθήκη είναι και αυτή, αλλά το όλο σκηνικό ξυπνάει "mid-90s" 3D εφιάλτες, με το αποτέλεσμα να θυμίζει κάτι από PlayStation πρώτης γενιάς. Ελπίζουμε του χρόνου να ομορφύνει ραγδαία, γιατί η γκροτέσκα εμφάνιση των 3D μοντέλων δείχνει ελαφρώς γελοία.

football manager 2016 review 05
Το φετινό Football Manager προσφέρει τρία εντελώς καινούρια στοιχεία. Το πρώτο είναι η cross platform compatibility για το save σας. Είτε παίζετε στο pc σας είτε στο tablet σας, το create a club και το fantasy draft. Ξέρετε τι σημαίνει αυτό για όσους εξ υμών είστε εθισμένοι στο Manager. Πάντου και οποιαδήποτε στιγμή μπορείτε να συνεχίζετε την πορεία σας προς τη δόξα, ξοδεύοντας εκεί ακόμα και τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο που αφήνει η ενδελεχής ενασχόληση με τον τίτλο. Σημεία των καιρών, βέβαια, και μια προσθήκη που το παιχνίδι έπρεπε να κάνει, τη ζητούσε ο κόσμος και προφανώς είναι καλοδεχούμενη.

Το δεύτερο είναι, ουσιαστικά, κάτι που υπήρχε τόσα χρόνια στον editor, αλλά πλέον μπαίνει σαν στοιχείο του κανονικού παιχνιδιού και επιτρέπει να αλλάξετε μια ομάδα από τις υφιστάμενες με μια που θα έχει το όνομα, τα χρώματα και τα rivalries που επιθυμείτε. Τέλος, έχουμε το fantasy draft, ένα δάνειο από παρόμοια modes όπως στο Madden, όπου με συγκεκριμένο budget φτιάχνετε την ομάδα των ονείρων σας και ανταγωνίζεστε μέχρι και 32 παίκτες. Όπως είπαμε, υπάρχει ο περιορισμός του budget, αλλά και αυτός, όπως ο κάθε παίκτης, μπορεί να υπάρχει μόνο μία φορά σε κάθε σχηματιζόμενη λίγκα.
Τελικά, απάντηση στο αρχικό ερώτημα έχουμε; Φρονούμε πως ναι. Η φετινή προσπάθεια της Sports Interative είναι καλύτερη από την περυσινή σε όλα. Αν απογοητευτήκατε από το FM 15, εδώ θα βρείτε μια βελτιωμένη και εμπλουτισμένη έκδοση (που πρέπει να τονίσουμε ότι είναι και πλήρως εξελληνισμένη, μια προσπάθεια αξιέπαινη), που όμως για να δώσει κάτι το ρηξικέλευθο, πλέον χρειάζεται τον ανταγωνισμό. Παίζει μόνο του το FM και αυτό μακροπρόθεσμα δε νομίζουμε πως έχει κάνει καλό στον τίτλο. Βελτίωση υπάρχει, ο εθισμός παραμένει, αλλά φρέσκιες ιδέες και μια εντυπωσιακή 3D engine ακόμα να δούμε. Ίσως να μη δούμε και ποτέ...

Τσέκαρε το βίντεο

Έκθεση εικόνων

Θετικά

  • Βελτίωση σε όλους τους τομείς, ειδικά στο UI.
  • H εισαγωγή του ProZone, σαν στοιχείο του παιχνιδιού.
  • Tactics και Set Pieces Inteface.
  • Περιορισμός των οπτικών glitches της 3D engine.
  • Δεν είχαμε bugs και crashes.
  • To fantasy draft και create a new club mode.

Αρνητικά

  • Η 3D engine ακόμα δεν μας καλύπτει πλήρως.
  • Tα avatars των Managers είναι άσχημα.
  • Συνεχίζουμε να μην καταλαβαίνουμε αν η όλη πολυπλοκότητα έχει κάποιον ουσιαστικό αντίκτυπο.

Βαθμολογία

Από την πρώτη στιγμή που ο Νίκος βρέθηκε μπροστά σε ένα Intel 286, κάποτε παλιά, τα «διλλήματα» για την αξιοποίηση ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή έπαψαν να υπάρχουν. Εκεί που ο περίγυρός του έβλεπε ένα εργαλείο δουλειάς «για το μέλλον», ο Νίκος έβλεπε μια παιχνιδομηχανή! Από τότε έως σήμερα συνεχίζει να είναι αμετανόητος PC Gamer, «λιώνοντας» ταυτόχρονα και τις διάφορες κονσόλες που περνούσαν και περνάνε κατά καιρούς από τα χέρια του!! Παράλληλα έχει εξίσου μεγάλη αδυναμία για τη Μέταλ μουσική, τον αθλητισμό και την τελευταία πενταετία για τις ξένες τηλεοπτικές σειρές.

Σχετικά άρθρα βάσει tags

Εκτενή gameplay πλάνα από το Godfall
Χορταστικές πληροφορίες και βίντεο από PS5 devkit
Othercide - Review
Μάνα είναι μόνο μία.
Ο Alan Wake επιστρέφει στο... Control
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του AWE DLC.
Πλήρης υποστήριξη για το PSVR στο Hitman III
Καθώς και σε ολόκληρη την τριλογία Hitman.
Έρχονται νέες πληροφορίες για το Cyberpunk 2077
Μέσα από ένα νέο digital event της CD Projekt RED.
Αλλαγή στην ημερομηνία διάθεσης του Serious Sam 4
Στα τέλη Σεπτεμβρίου η κυκλοφορία του.
Διαθέσιμο στην Ευρώπη το Phantasy Star Online 2
Με αρκετές αλλαγές στη διάθεση των παικτών.
Παράθυρο κυκλοφορίας για το Last Days of Lazarus
Νέος horror τίτλος, από τον δημιουργό του Gray Dawn.
Ορόσημο στην εμπορική πορεία του GreedFall
Με λιγότερο από έναν χρόνο στην αγορά.
Σημαντικό το ενδιαφέρον του κοινού για το Fall Guys: Ultimate Knockout
Ένα παιχνίδι battle-royale, κάπως... διαφορετικό!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Άτομα σε αυτή τη συζήτηση

Comments (14)

This comment was minimized by the moderator on the site

Πες μου Νικο, οτι στο τελος δεν φωναξες προς τον Βενγκερ "Μαθε μπαλιτσα αγορι μου" :p:p:p

This comment was minimized by the moderator on the site

Ασε και μου χει ζαλισει τον ερωτα.... Τον έχω γενικο αρχηγο ή κατι τέτοιο και καθε λιγο και λιγακι πεταγεται με τη μυτογκα του και μου κάνει υποδειξεις...Οχι παιξε έτσι, όχι διωξε το Flamini, όχι αλλαξε προπονα...αστα διαλα..θα το σουταρω

This comment was minimized by the moderator on the site

Το μονο που εχω να πω ειναι οτι ευτυχως εχω μεινει δυο χρονια "καθαρος" :D. Ενα απο τα μεγαλα ερωτηματα τα οποια ισως μεινουν για παντα αναπαντητα ειναι εαν το παιχνιδι στηνει ορισμενα (εαν οχι ολα) αποτελεσματα. Οπως και να εχει ως μεγαλος οπαδος της σειρας συστηνω αποφυγη σε ολους για το καλο της υγειας σας!!

This comment was minimized by the moderator on the site

¨ελα μου ντε...εδώ δε ξέρουμε πότε στήνονται τα πραγματικα, θα ξέρουμε στο Manager...υπάρχει κ το reload αν κιοτέψεις για να τσεκαρεις το στημένο

This comment was minimized by the moderator on the site

πανε 10+ χρονια που εχω να ασχοληθω και δεν νομιζω οτι ηρθε η στιγμη να το κανω τωρα. πλεον το χουνε κανει επιστημη οι ανθρωποι. ποτε δεν θα ξεχασω oμως την πρωτη φορα που ασχοληθηκα πριν 20 περιπου χρονια οταν ειχε βγει τοτε το championship manager της eidos. ημουνα αγγλια τοτε και παραλιγο να χασουμε την χρονια με τους συγκατικους λογω αυτου του παιχνιδιου. κολλημα απο τα λιγα. πολυ απλα...

πανε 10+ χρονια που εχω να ασχοληθω και δεν νομιζω οτι ηρθε η στιγμη να το κανω τωρα. πλεον το χουνε κανει επιστημη οι ανθρωποι. ποτε δεν θα ξεχασω oμως την πρωτη φορα που ασχοληθηκα πριν 20 περιπου χρονια οταν ειχε βγει τοτε το championship manager της eidos. ημουνα αγγλια τοτε και παραλιγο να χασουμε την χρονια με τους συγκατικους λογω αυτου του παιχνιδιου. κολλημα απο τα λιγα. πολυ απλα πραγματα τοτε αλλα αυτη η απλοτητα ηταν το μεγαλο ατου πιστευω. liverpool εστεινες ενα 4-4-2 καρααγγλικο fowler-collymore μπροστα και owen 18 χρονων αλλαγη και ειχες 100 και βαλε γκολακια στο τσεπακι μονο απο την τριαδα. και τον "τσιχλα" απο τους ακατανομαστους να βραζει στο ζουμι του.

Διάβασε περισσότερα
This comment was minimized by the moderator on the site

Αν ασχοληθεις τώρα θα πάθεις σοκ με το πόσο έχει αλλάξει

This comment was minimized by the moderator on the site

εγώ κοντα 15 χρόνια πρέπει να έχω να ασχοληθώ. είχα κάψει πολλές πολλές μέρες όταν ήμουν σχολείο αλλά πλέον δεν με ενδιαφέρει καθόλου το "αθλημα" οπότε κ απέχω. ειναι τρομερα εθιστικά παιχνίδια πάντως, αν παρακολουθείς λίγο μπάλα.

This comment was minimized by the moderator on the site

Κι εγώ έπαιξα για κάτι φεγγάρια όταν ήμουν φαντάρος, δηλαδή 10+ χρόνια. Παίζαμε με ένα φιλαράκι στη μονάδα επιστράτων από όπου απολυθήκαμε, στην Κατερίνη, που γενικότερα ρίχναμε τις τάπες των βαρελιών περιμένοντας να περάσουν οι ημέρες. Ωραίο πράγμα οι ΜΕ. Αυτό και Age of Titans παίζαμε κυρίως. Έκανα μία απόπειρα να παίξω και λίγο μετά, αλλά ποτέ δεν εθίστηκα ιδιαίτερα.

Πάντως, ήταν από τότε...

Κι εγώ έπαιξα για κάτι φεγγάρια όταν ήμουν φαντάρος, δηλαδή 10+ χρόνια. Παίζαμε με ένα φιλαράκι στη μονάδα επιστράτων από όπου απολυθήκαμε, στην Κατερίνη, που γενικότερα ρίχναμε τις τάπες των βαρελιών περιμένοντας να περάσουν οι ημέρες. Ωραίο πράγμα οι ΜΕ. Αυτό και Age of Titans παίζαμε κυρίως. Έκανα μία απόπειρα να παίξω και λίγο μετά, αλλά ποτέ δεν εθίστηκα ιδιαίτερα.

Πάντως, ήταν από τότε εντυπωσιακό το πόσο καλό scouting κάνουν. Θυμάμαι αρκετές παιχτούρες που είχα ανακαλύψει και χρησιμοποιήσει τότε, που προέκυψαν όντως παιχταράδες στην πραγματική ζωή κι έπαιζαν σε μεταγενέστερα Μουντιάλ.

Διάβασε περισσότερα
This comment was minimized by the moderator on the site

Μετά από τη θυσία εκατοντάδων ωρών στον βωμό του κυνηγιού εικονικών τροπαιων λέω να επιβάλλω 5ετη αποκλεισμό.
Ωραίο review.

This comment was minimized by the moderator on the site

και καλά θα κάνεις. Περίμενε να γίνει κάποια συνταρακτική αλλαγή για αν ασχοληθείς

This comment was minimized by the moderator on the site

Εγώ παιδιά είχα να ασχοληθώ πάνω από 6 χρόνια και είπα φέτος να το τσιμπήσω. Έχω καταχαρεί και το έχω καταευχαριστηθεί!!!
Αράζω στο PC με το γιό αγκαλιά και φωνάζουμε μαζί στα γκολ!

This comment was minimized by the moderator on the site

Πολύ ωραίο το review! Το FM έχει γίνει ένα πολύτιμο εργαλείο για εμάς τους προπονητές με όλα αυτά που έχει προσθέσει. Η προσθήκη του pro zone είναι φανταστική καθώς μιλάμε για ένα εργαλείο που χρησιμοποιούν όλοι οι σοβαροί σύλλογοι παγκοσμίως. Πλέον το FM δεν είναι απλά ένα παιχνίδι!

This comment was minimized by the moderator on the site

Τι να πω? Φανατικός φίλος της σειράς με το πρώτο manager να είναι το championship manager 99-200.Άπειρες ώρες καψίματος και άπειρες ώρες LAN με φίλους(που εκεί γίνεται ο κακός χαμός!! )Σταμάτησα να ασχολούμαι ουσιαστικά μετά το 12(τα επόμενα απλά τα επαίζα για 1 χρονιά) γιατί το παιχνίδι έχει αρχίζει και κουράζει.Η σειρά προσπαθεί -και τα έχει καταφέρει εν μέρει- να γίνει το απόλυτο...

Τι να πω? Φανατικός φίλος της σειράς με το πρώτο manager να είναι το championship manager 99-200.Άπειρες ώρες καψίματος και άπειρες ώρες LAN με φίλους(που εκεί γίνεται ο κακός χαμός!! )Σταμάτησα να ασχολούμαι ουσιαστικά μετά το 12(τα επόμενα απλά τα επαίζα για 1 χρονιά) γιατί το παιχνίδι έχει αρχίζει και κουράζει.Η σειρά προσπαθεί -και τα έχει καταφέρει εν μέρει- να γίνει το απόλυτο simulation αλλά οι νέες προσθήκες/το ατελείωτο κλαψούρισμα των παιχτών(πολλές φορές χωρίς λόγο)/οι εκνευριστικοί μάνατζερ των παιχτών/οι ατελείωτες συμβουλές των assistant που πολλές φορές είναι και ανούσιες,τα χαοτικά menu κτλπ εμένα προσωπικά με κούρασαν πολύ,όπως και αρκετούς άλλους πιστεύω και νομίζω οτι το ΠΑΙΧΝΙΔΙ χάνει την ουσία του σιγά σιγά....Ωραίο το review πάντως!!
Υ.Σ. Πάντα τους αγώνες σε 2D με τα λατρεμένα κυκλάκια

Διάβασε περισσότερα
Τελευταία τροποποίηση σχολίου στις Περίπου πριν από 4 χρόνια από JOHNAROS JOHNAROS
This comment was minimized by the moderator on the site

Το έχω αγοράσει αλλά σκέφτομαι να ξεκινήσω ένα save ως άνεργος αλλά με βλέπω με την Ολυμπιακαρα να ξεκινήσω η οποία πάντα έχει transfer budget τα 4 εκατομμύρια. Σε όλα τα FM. Πιο πολύ την beta έλιωσα αλλά με την κούραση τώρα δεν υπάρχει αντοχή....

There are no comments posted here yet